dusuk yapan arkadasima ne yapmam gerekir

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
esimin arkadasinin karisi, arada gidip geliriz birbirimize, hatta ayni isyerinde calisiyorduk bir ara. dun 14 haftalik hamileyken ultrasonda bebegin 2 hafta once kalbinin durdugunu ogrenmis. yarin alinacakmis bebek.
ben hasta oldugumdan dun gidemedim esim gitti arkadasiyla konustu vs geldi. simdi benim arkadasi arayip ne demem gerekir? yanlis birsey soyleyip acisini tazelemek istemiyorum. yapilmasi gereken en iyi sey nedir? ozellikle benzer durumu yasamis olanlar fikir verebilirse sevinirim.

merhaba
16 haftalık gebelıgım sonlandırılmıstı
ne dersınız fılan bılemıcem cunku gercekten onemı yok ve tesellısı yok
fakat eger ıstersenız yanında yarın gıdın
cunku gecırecegı ıslem cok acılı bır ıslem .

Merhaba, benimde 8 haftalik bebegimin kalbi durdu gecensene ve aldilar:(
Yine olur uzulme gibi laflara gicik oluyordum o lafi duymak istemedim onune gelende uzulme yine olur dedi:((yakin arkadaslarim benimle beraber geldi seninde yapacagin en guzel sey yaninda olmak,zor cok zor bir surec rabbim kimselere gostermesin.

Merhaba, benimde 8 haftalik bebegimin kalbi durdu gecensene ve aldilar:(
Yine olur uzulme gibi laflara gicik oluyordum o lafi duymak istemedim onune gelende uzulme yine olur dedi:((yakin arkadaslarim benimle beraber geldi seninde yapacagin en guzel sey yaninda olmak,zor cok zor bir surec rabbim kimselere gostermesin.
amin.
teşekkür ederim ben de kıracak incitecek bir laf soylemek istemiyorum.

merhaba
16 haftalık gebelıgım sonlandırılmıstı
ne dersınız fılan bılemıcem cunku gercekten onemı yok ve tesellısı yok
fakat eger ıstersenız yanında yarın gıdın
cunku gecırecegı ıslem cok acılı bır ıslem .

sağolasın. güzel fikir ben arayayım yarın isterse yanında gidebileceğimi söyleyeyim.

amin.
teşekkür ederim ben de kıracak incitecek bir laf soylemek istemiyorum.

sağolasın. güzel fikir ben arayayım yarın isterse yanında gidebileceğimi söyleyeyim.

aslında sormadan git ve yanında ol teselli etmeye çalışmak acısını daha çok arttırır sadece yanında ol ve destek ol emin ol bu sözlerden daha tesirlidir

aslında sormadan git ve yanında ol teselli etmeye çalışmak acısını daha çok arttırır sadece yanında ol ve destek ol emin ol bu sözlerden daha tesirlidir

teklifsiz gidemem. durumun nasıl olacağını bilmiyorum. arkadaşım ama çok yakın arkadaşım da değil. ters tepmesin :(
iyi gün dostuyum resmen, kötü günde elim ayağıma dolanıyor.

bana kalırsa bikaç gün sonra evinde ziyaret edin....aramak falan belki canını daha çok acıtabilir....

teklifsiz gidemem. durumun nasıl olacağını bilmiyorum. arkadaşım ama çok yakın arkadaşım da değil. ters tepmesin :(
iyi gün dostuyum resmen, kötü günde elim ayağıma dolanıyor.

o zaman arayarak git canım ben yakın arkadaşın zannetmiştim ama böyle günlerde insan yanında birisi olsun istiyor

Çok geçmiş olsun diyip, sağlığının nasıl olduğunu, ağrısı acısı olup olmadığını sorun. Rahatsız etmek istemem ama uygunsan ziyaretine gelmek isterim diyin. Kabul ederse kısa bir ziyarete gidip onu neşelendirecek birşeyler götürün, mesela bir süre istirahat etmesi gerekiyorsa yumuşak bir pijamayla seveceği tarzda dergiler ya da neşeli bir roman güzel olur. Kabul etmezse de birşeye ihtiyacın olursa mutlaka beni haberdar eti ben daha fazla yormayayım seni diyerek telefon konuşmasını sonlandırabilirsiniz. Ekstra olarak evlerine bir geçmiş olsun çiceği gönderebilirsiniz.

Çok fazla bebek ağırlıklı sorular sormaz, neden düşük yaptığı gibi o bayanın birşeyleri yanlış yaptığını düşündürecek sorulara girmezseniz aramanızın karşı tarafı mutlu edeceğine eminim. İnsanlar kötü günlerinde destek görmek ister çünkü.

Son düzenleme:
şimdi aradım ama açmadı.
yanına 1.5 yaşındaki oğlumu alıp gitsem belki daha çok üzülür. akşam eşim gelince oğlanı bırakıp ziyaretine gideyim. çok yakın arkadaşım olmasa da, zaten burada gurbette kimin yakın arkadaşı var. onun da yok.

Back
X