- Konu Sahibi tugbacozar
-
doğru söylüyorsun canım ama ben o kdar güçlü değilim sanırım...
slm canımm cok mutlu oldumm. Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsınn.:)
ne kadar yok ümit bağlamadım busefer desemde bağlamışım demekki...tabi lekelenme vs görmeden gecikmeside ümitlendirmişti...bakalım beta gelince çıkacak inş herşey.aten kan alan kızda herkesin çok kolay bulduğu damarımı bulamadı.iğneyi çıkardı.diğeri geldi diğer kolumu deldi.oda nedense bulamadı.iğneyi gzdirdi durdu içerde.çıkarın mahfolum dedim ama kem küm dedi bozuldu tabi.bu sefer 3. Kız geldi aynı koldan aldı.dedim herkes kolay buluyor siz bulamadınız.turnikeyi iyice skın diyede kaç defa uyardım ama sakalım yok kiiii....aksilikler üst üste geldi zaten bugun randevuyada 1 saat geç girdk zaten...
Canım sıkkın ya hep üst üste geldi yani...
Habire dilimde hasbinallah rabbinallah anca bu kadar saknledim be canım.muayeneye girmedende eşim neler neler dedi heyecandan...onuda çıkınca bozuk görünce...aaafff allahım ya...annemdeyim şimdi inş keyfim gelir.onlara da bişey demedim daha sonuç yokya...
Ayy öpücük için sağol canım yaaa...iyi ki varsınız en azında anlatıp rahatlıyorum az da olsa....:81:
slm canımm cok mutlu oldumm. Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsınn.:)
slm kızlar
7 aylık ölü doğum ve ardından 9 haftalık düşük yaptım.umudumu asla yitirmedim.üzülüp ağıt yakmadım.olanla ölene çare yokmuş.hep önüme baktım.9 haftalık düşükten sonra doktorumu değiştirdim.bütün tahliller sonuçlanmadan 1.5 ay sonra hamile kaldım.şu anda 6 haftalık hamileyim.korkmuyorum ne olur diye.allahıma sığındım.kucağıma alacaksam bunu kim engelleyebilir.her şeyin hayırlısı diyorum.allahım herkesin yüzünü güldürsün.bol bol dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok.
amin canım.allahım korusun.allah size de tez zamanda nasip etsin canım benim
ya ne güzel...umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bu kez
darısı bize inşallah
bebeklerimiz için güçlü olmak zorundayız.stres olduğu zaman ya bebek olmuyor ya da düşüyor.çok stresli bi işim var ama takmıyor çok çok da işten atılırım dünyanın sonu değil ya.önemli olan bebeğimin kucağımda olması.hayata neşeli bakmaktan başka çarem yok.sağlığımız daha önemli.ben kürtaj olurken tek düşündüğüm acaba genel anesteziden ayılabilecekmiyim.çok şükür sağlıklıyım.ikincisi ya bebeğim yaşasaydı da allah göstermesin sağlığı bozuk olsaydı daha çok kahr olurdum allahım öyle şeyleri yaşatmadı pozitif düşünelim arkadaşlar.her şeyde hayır arayalım
inşşşşşşşşşşş guzelll dıleklerınızııı beklıyorummmm
geçmiş olsun canım inş çabuk iyileşirsin yaaaa.çok üzülüyorum çabuk geçmeyen hastalıklara
tabi gebelik şüphesi olunca ilaçta yok
ben çok berbatım canım ya.moralim çok bozuk.pazartesiyi bekleyemedim.bugun dr a gittim görünürde ne kist nede kese var.beta bakılacak.saa 2 gibi sonucunu alacağım inş..ağla ağlakesildim yani...
ya tabi bende hep öyle avuttum kendimi 5 defa aynı şeyleri yaşamak yıprattı haliyle...inş dua eder misin bana sende hamilesin duaların kabul olur seninde...lütfen...
günaydın güzel bayanlar.......
tabi canım benim allahım hep yanında olsun allah sana çok tatlı sağlıklı bebekler nasip etsin evin çocuk sesleriyşe şenlensin
salı günü kalp atışını dinlemeye gidicem.çok mutlu olucam biliyorum içime doğuyor.hatta ikiz diyesim geliyor ama tabiki allah bilir.
salı günü kalp atışını dinlemeye gidicem.çok mutlu olucam biliyorum içime doğuyor.hatta ikiz diyesim geliyor ama tabiki allah bilir.
inşallah içine doğduğu gibidir..güzel haberlerini bekleyeceğiz:)ne güzel pıt pıt seslerini duydum diyeceksin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?