düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

doğru söylüyorsun canım ama ben o kdar güçlü değilim sanırım...

bebeklerimiz için güçlü olmak zorundayız.stres olduğu zaman ya bebek olmuyor ya da düşüyor.çok stresli bi işim var ama takmıyor çok çok da işten atılırım dünyanın sonu değil ya.önemli olan bebeğimin kucağımda olması.hayata neşeli bakmaktan başka çarem yok.sağlığımız daha önemli.ben kürtaj olurken tek düşündüğüm acaba genel anesteziden ayılabilecekmiyim.çok şükür sağlıklıyım.ikincisi ya bebeğim yaşasaydı da allah göstermesin sağlığı bozuk olsaydı daha çok kahr olurdum allahım öyle şeyleri yaşatmadı pozitif düşünelim arkadaşlar.her şeyde hayır arayalım

damarlarında ıncedır belkı canım benım oyle ellerıle sıkıyorlar parmak ızlerı mosmor kalıyor stajerle asla aldırmıyorum artık. Içinii ferahhh tut bakıyımmm...buay olmadı öbur ay olur benım bebısım gıbı senınkıde gec cıkacaktır belkıı hayırlısuııı canıkoommm

ya ne güzel...umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bu kez
darısı bize inşallah

ya tabi bende hep öyle avuttum kendimi 5 defa aynı şeyleri yaşamak yıprattı haliyle...inş dua eder misin bana sende hamilesin duaların kabul olur seninde...lütfen...

bozma moralini lütfen geç olsun ama sağlıklı evlatlar bizim olsun..

ya tabi bende hep öyle avuttum kendimi 5 defa aynı şeyleri yaşamak yıprattı haliyle...inş dua eder misin bana sende hamilesin duaların kabul olur seninde...lütfen...

tabi canım benim allahım hep yanında olsun allah sana çok tatlı sağlıklı bebekler nasip etsin evin çocuk sesleriyşe şenlensin

salı günü kalp atışını dinlemeye gidicem.çok mutlu olucam biliyorum içime doğuyor.hatta ikiz diyesim geliyor ama tabiki allah bilir.

inş cezacım sağol bitanem...kucaklarımız dolsun en kısa zamanda umarım önce göbişe konacak tebi

salı günü kalp atışını dinlemeye gidicem.çok mutlu olucam biliyorum içime doğuyor.hatta ikiz diyesim geliyor ama tabiki allah bilir.

inşallah içine doğduğu gibidir..güzel haberlerini bekleyeceğiz:)ne güzel pıt pıt seslerini duydum diyeceksin......

inşallah içine doğduğu gibidir..güzel haberlerini bekleyeceğiz:)ne güzel pıt pıt seslerini duydum diyeceksin......

evet canım inşallah.ağlarım herhal.doktorum da öyle titiz ki.hikayemi bildiği için o da sanıorım tedirgin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…