düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

bana biraz müsade kızlar annemdeyim oda hasta biraz bişeyler hazırlıım ona öptüm hepinizi kocaman

ben çıkyorum kızlar..herkese ii hafta sonları..malum haftasonu işleri sinema ,alışveriş:)

maaalesef negatif ultrasonda ne kist var ne kalınlık dedi nede kese ...herşey normalmiş...bekle adetin bi müddet daha gelmezse söktürücü vereyim dedi.ilk defa gittiğim bir dr du ama çok beğendim...

maaalesef negatif ultrasonda ne kist var ne kalınlık dedi nede kese ...herşey normalmiş...bekle adetin bi müddet daha gelmezse söktürücü vereyim dedi.ilk defa gittiğim bir dr du ama çok beğendim...

bebek yok ama en azından her şey normal.zamanı varmış demek ki ben dua edicem üzülmek yok değil mi

varya ne yalan söyliyim ağlıyorum şuan...annemdeyimde çaktırmamayada çalışıyorum...öyle ümitlede gitmiştimki dra bugun... rahim duvarıda kalınlaşmamış adete de var demek.acaba şimdiden sonra tutma ihtimali olablir mi ki ???:26:

aaa ağlama canım hayırlısı olsun inşallah.benim şimdiki bebek süpriz oldu biliyomusun.çok dikkatliyizdir her şeyi planlarız eşimle beraber.kaza diye bir şey var hep gülmüşümdür nasıl kaza diye.ama benim başıma geldi.hiç yoktan beklemezken geldi.allahım anlıma yazdı işte.neyin ne olacağı belli olmaz.ben bundan sonra her şeyi beklerim.senin de olabilir

görümcem adetine 4 gün kala ayda tekle hamile kalmıştı..b ümit işte benimde...belki olur...dua et ne olur bana da...

görümcem adetine 4 gün kala ayda tekle hamile kalmıştı..b ümit işte benimde...belki olur...dua et ne olur bana da...

ediyorum hayatım.sen içini ferah tut.düşünme bebek var mı yok mu diye.olacaksa olacak zaten sen kafanı takma stresten olmaz sonra.benim gibi bekleme kendini başka şeylerle meşgul et.düşünme ne bu ay ne sonraki hiç bir ay düşünme olur mu.allah zamanını bilir.burda beraber sevinecez güzel haberlerini duyunca.böyle olur.sonra bebeğine kavuşursun.

nasıl oyalayacağm kendimi başka ki.tamamen aklımdan çıkmalı evet uzaklara gitmeliyim ay dikiş örgü derken daha ne yapsam ki??? sen çalışıyorsun değilmi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…