- Konu Sahibi tugbacozar
-
haklısın babalar kız cocuklarına daha düşkün oluyor:)
günaydınnn...
tünaydınnnn:) öglen oldu tatlım:)nasılsın
o zaman tünaydın iyilik ne olsun sen nasılsın bakalım
hastayım maleseff canımm
neyin var geçmiş olsun:94:
geniz akıntım var bu yuzde öksuruyorum.hamılelık şüphesı vardır dıyede ilaç vermedı doktorum.valahı cigerlerim sanki sökuluyor öksürürken:)
ayy kıyamamm çok geçmiş olsun bol bol vitamin al canım meyve yeee
merhabalr canlarııımmm...nasılsınız bakalım online olanlar
geçmiş olsun canım inş çabuk iyileşirsin yaaaa.çok üzülüyorum çabuk geçmeyen hastalıklara
Tabi gebelik şüphesi olunca ilaçta yok
Ben çok berbatım canım ya.moralim çok bozuk.pazartesiyi bekleyemedim.bugun dr a gittim görünürde ne kist nede kese var.beta bakılacak.saa 2 gibi sonucunu alacağım inş..ağla ağlakesildim yani...
slm kızlar
7 aylık ölü doğum ve ardından 9 haftalık düşük yaptım.umudumu asla yitirmedim.üzülüp ağıt yakmadım.olanla ölene çare yokmuş.hep önüme baktım.9 haftalık düşükten sonra doktorumu değiştirdim.bütün tahliller sonuçlanmadan 1.5 ay sonra hamile kaldım.şu anda 6 haftalık hamileyim.korkmuyorum ne olur diye.allahıma sığındım.kucağıma alacaksam bunu kim engelleyebilir.her şeyin hayırlısı diyorum.allahım herkesin yüzünü güldürsün.bol bol dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok.
slm kızlar
7 aylık ölü doğum ve ardından 9 haftalık düşük yaptım.umudumu asla yitirmedim.üzülüp ağıt yakmadım.olanla ölene çare yokmuş.hep önüme baktım.9 haftalık düşükten sonra doktorumu değiştirdim.bütün tahliller sonuçlanmadan 1.5 ay sonra hamile kaldım.şu anda 6 haftalık hamileyim.korkmuyorum ne olur diye.allahıma sığındım.kucağıma alacaksam bunu kim engelleyebilir.her şeyin hayırlısı diyorum.allahım herkesin yüzünü güldürsün.bol bol dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?