düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

geçmiş olsun canım inş çabuk iyileşirsin yaaaa.çok üzülüyorum çabuk geçmeyen hastalıklara

tabi gebelik şüphesi olunca ilaçta yok

ben çok berbatım canım ya.moralim çok bozuk.pazartesiyi bekleyemedim.bugun dr a gittim görünürde ne kist nede kese var.beta bakılacak.saa 2 gibi sonucunu alacağım inş..ağla ağlakesildim yani...

bebeggım kendını nıee uzuyorsunn yaaaaa herseyın hayırlısıı bıraz gec cıkabılırrr.bunlarr normall şeyleerr. Sana cokkk kızdımmm şimdiii hanı uzulmıycektıkkk lütfen bıraz sabırlıı n olurr.öpiyımde mutlu ol sen Canım bnmmmm kıyamammm

slm kızlar

7 aylık ölü doğum ve ardından 9 haftalık düşük yaptım.umudumu asla yitirmedim.üzülüp ağıt yakmadım.olanla ölene çare yokmuş.hep önüme baktım.9 haftalık düşükten sonra doktorumu değiştirdim.bütün tahliller sonuçlanmadan 1.5 ay sonra hamile kaldım.şu anda 6 haftalık hamileyim.korkmuyorum ne olur diye.allahıma sığındım.kucağıma alacaksam bunu kim engelleyebilir.her şeyin hayırlısı diyorum.allahım herkesin yüzünü güldürsün.bol bol dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok.

ne kadar yok ümit bağlamadım busefer desemde bağlamışım demekki...tabi lekelenme vs görmeden gecikmeside ümitlendirmişti...bakalım beta gelince çıkacak inş herşey.aten kan alan kızda herkesin çok kolay bulduğu damarımı bulamadı.iğneyi çıkardı.diğeri geldi diğer kolumu deldi.oda nedense bulamadı.iğneyi gzdirdi durdu içerde.çıkarın mahfolum dedim ama kem küm dedi bozuldu tabi.bu sefer 3. kız geldi aynı koldan aldı.dedim herkes kolay buluyor siz bulamadınız.turnikeyi iyice skın diyede kaç defa uyardım ama sakalım yok kiiii....aksilikler üst üste geldi zaten bugun randevuyada 1 saat geç girdk zaten...

canım sıkkın ya hep üst üste geldi yani...

habire dilimde hasbinallah rabbinallah anca bu kadar saknledim be canım.muayeneye girmedende eşim neler neler dedi heyecandan...onuda çıkınca bozuk görünce...aaafff allahım ya...annemdeyim şimdi inş keyfim gelir.onlara da bişey demedim daha sonuç yokya...

ayy öpücük için sağol canım yaaa...iyi ki varsınız en azında anlatıp rahatlıyorum az da olsa....:81:

doğru söylüyorsun canım ama ben o kdar güçlü değilim sanırım...

slm canımm cok mutlu oldumm. Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsınn.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…