- Konu Sahibi tugbacozar
-
ya kaç gündür uzak kaldım geçmişlerinizi okudum canları neler kaynatmışsınız öyle....hepimizin hayatındaki gerçekler işte..eskiden bebek konusunda kolay hamile kalındığı zannederdim ..filmlerde hep görürüz kızın teki ilk defa ilişkiye girer ve hemen hamile kalır yuhhhh derdim biz uğraşalım olmasın...kısacası herşey allahtan sakın kendinizi üzmeyin...haaa bide stres yapmayın...herşeyi oluruna bırakın yoksa psikolojik olarak bile olmayabiliyormuş...
neyse canlarım hamilelerin duaları kabul olurmuş ben dua ediyorum sizler için.allahın izniyle hepimizin kucağı dolacak inşallah....
tuğba geçmiş olsun cnaım, inşallah daha iyisindir.
kacgundur gırmıyorsun gözumden kacmadı degıl. hamişlerin forumlarındamısın bızı unuttun sandımm. nasıl gıdıyor hamılelık:)canıım
ya canım salıdan beri doktora git gel evde olan zamanlarda da bol bol uyku ve dinlenmedeyim)) pazartesi hcg yaptırdım 2415 çıktı zaten sonucu hemen alamadım doktora salı gösterdim çarşamba randevumuz vardı kesemizi gördük bazı testler istedi bugün sabahtan onları yaptırdım öğleden sonra da doktora gösterdim.öyle işte canım koşturup duruyoruz....aslında hergün bakıyorum yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum....hehehe merak etmeyesin diğer topiklerle aldatmam sizi ))) sen nasılsın canım...ya canım bak sana ne dicem kendi doktorum bana adetinin ilk gününden say 10-18. günler arasında ilişki olsun yalnız gün aşırı demişti bi gün varbi gün yok eğer 3ocak adetinse bence son günleri değerlendir )))
Merhabalar... Bende geçen yıl 22 ekimde düşük yaptım.14 aydır malesef olmuyorgeçen ay dr yumurta takibine başladı fakat sonuç yine aynı.. Ptesi tekrar dr gideceğim. İnşallah bu ay tutturabiliriz :)
merhaba kızlar bende 10+5 haftalıkken bebegimin kalp atışları olmadıgı için 17 ocakta kürtaj oldum
sizler gibiyim her yönden.maaaşşallah yeni hamişiniz bile varmış darısı teker teker hepimize olsun insaalllah.
bende buay korunup önümüzdeki ay denemeye başlayacam insaallah.bebegimin tahlilleri patalojiye gitti dr.a hafataya cuma gidecem ve muayane olacak hemde bebegimin tahlillerini götürecem insaallah bir sorun yoktur.
ya canım salıdan beri doktora git gel evde olan zamanlarda da bol bol uyku ve dinlenmedeyim)) pazartesi hcg yaptırdım 2415 çıktı zaten sonucu hemen alamadım doktora salı gösterdim çarşamba randevumuz vardı kesemizi gördük bazı testler istedi bugün sabahtan onları yaptırdım öğleden sonra da doktora gösterdim.öyle işte canım koşturup duruyoruz....aslında hergün bakıyorum yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum....hehehe merak etmeyesin diğer topiklerle aldatmam sizi ))) sen nasılsın canım...ya canım bak sana ne dicem kendi doktorum bana adetinin ilk gününden say 10-18. günler arasında ilişki olsun yalnız gün aşırı demişti bi gün varbi gün yok eğer 3ocak adetinse bence son günleri değerlendir )))
Merhabalar... Bende geçen yıl 22 ekimde düşük yaptım.14 aydır malesef olmuyorgeçen ay dr yumurta takibine başladı fakat sonuç yine aynı.. Ptesi tekrar dr gideceğim. İnşallah bu ay tutturabiliriz :)
merhaba kızlar bende 10+5 haftalıkken bebegimin kalp atışları olmadıgı için 17 ocakta kürtaj oldum
sizler gibiyim her yönden.maaaşşallah yeni hamişiniz bile varmış darısı teker teker hepimize olsun insaalllah.
bende buay korunup önümüzdeki ay denemeye başlayacam insaallah.bebegimin tahlilleri patalojiye gitti dr.a hafataya cuma gidecem ve muayane olacak hemde bebegimin tahlillerini götürecem insaallah bir sorun yoktur.
günaydın kızlar.
bugün üzerimde felaket bir ağırlık var.
daha yeni kalktım.
eşim rüyasında bir oğlumuzun olduğunu görmüş.
anlatırken gözleri doldu!
bende geçen ay 2 kez rüyamda erkek çocuğum olduğunu görmüştüm.
inş. Rabb'im bizi fazla bekletmez ve bebişlerimizi sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almayı en kısa zamanda nasip eder.
gunaydın canım bndehep erkek bebek gördumm düşükte ögrendım erkek bebegım oldugunu.herseyın hayırlısı canım
günaydın bende düşükten önceki gün kız çocukları gördüm rüyamda ve içimden de niyeyse hep kız olacağı geçiyordu.
Allah'ın takdiri demekki yaşayacak ömrü yiyecek ekmeği yokmuş bundan sonra önümüze bakacağız yanlız benim eşim erkek olmasını çok istiyordu gitmiş bir sürü çikolata tatlı almış bende normalda çok severim çikolatalı olan her şeyi canım hiç istemedi nasıl sinirlenmiştim niye aldın bu kadar tatlı diye.Şimdi de çok pişman erkek istediğine yeter ki sağlıklı olsun diyor kız cocukları falan görünce hemen içi kaynıyor seviyor sevimli bir kız cocuğu görünce bizim de böyle kızımız olsun diyor.
aslında erkek ıstedıklerını soyleselerde kızları oldumu onları kımseyle paylasamazlarr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?