düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

Bende de iyi bu ay korunmadık doktor herşey normal dedi.Bakalım.İki üç gündür sol kasığım ağrıyor,aynen hamileliğimde olduğu gibi nefes darlığı başladı.Büyük ihtimal hamile değilimdir ama kasık ağrısı canımı sıkıyor.Sizler bebek mevzuunu ne yaptınız?Var mı bi gayret:)

bn ay sonunu beklıyorum.umarım guzel haberı alırızzz canımm senden de

Benim olmadı bu ay gerçi yeni başladık daha hayırlısı
Ben de başladım ama olmazsa üzülmeyeceğim.Benim eşim varikosel ameliyatı oldu iki kere,çocuk geç oluyor,o yüzden erken başladım olmazsa da ne yapalım kader...Allahın verdikleri kadar vermediklerinde de bir hayır vardır elbet...

seninde mi düşüğün var

bn ay sonunu beklıyorum.umarım guzel haberı alırızzz canımm senden de
Umarım..Bir daha o üzüntüyü yaşamayalım...
Ben düşük yapmadan önce rüyamda görmüştüm.Uzanıyorum ve baş ucumda iki tane çok güzel menekşe vardı.Biri pembe çiçekli biri mavi çiçekliydi.Ve o sıralar hamile olan bi öğrencim bana dedi ki bu cumartesi doğum yapacağım abla.Ve ben tabirine baktım menekşe ömrü az hasta çocuğa delalet edermiş.Ve o cumartesi kürtaj oldum.Doktor da dedi ki anormaldi ama anlayamadım, yapışık ikiz de olabilir...Sizin de içinize doğmuş muydu?

aynen canım ben rüya anlatmayı sevmem ama ben de yaşadım diyebilirim sana

görmedımm sanırım.....ben sürekli bebegımle oynuyordum.yüzünü falan goruyordum. Dusuk yapınca sadece el ve ayaklarını göruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…