düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

aynen canım ben rüya anlatmayı sevmem ama ben de yaşadım diyebilirim sana
Ben de o zaman anlamak istemedim güzel şeyler düşüneyim dedim.Ama kürtajdan sonra anlattım yakınlarıma.İnsan da rüya görmekten korkuyor hamileyken..İnşaallah bundan sonra hep hayırlara çıkar rüyalarımız.Gerçi bunun hayır olmadığı ne malum.Efendimiz düşük yapan anneyi ,bebeğin göbek bağından çeke çeke cennete götüreceğini söyler bir hadisinde.

amiiiin canım inşallah.biz neyin hayırlı olduğunu bilmiyoruz elbet çok doğru diyosun

"Allahın verdikleri kadar vermediklerinde de bir hayır vardır elbet..."

nede güzel yazmışsın canım ya:)

slm nasılsınız kızçeler nasıl gidiyor çalışmalar valla 2 gün yoktum yine neler neler kaynatmışsınız.haftasonu sağolsunlar kayınvalidemlere gittik.eve gireli 1,5 saat oldu.sizleri merak ettim varmı yeni haberler yaaa geçmişide okuyamadım.hepinizin haberlerini büyük sabırsızlıklarla bekliyorum..
iiiiii geceler

şuana kadar bı haberımız yok ama ümitli olanlar varrrr. Sen nasılsınnn

aminnnn canım ya şu kalp atışlarınıda duysam biraz daha rahatlıycam biliyosun ilk 2-3 ay en tehlikeli zamanları..o yüzden korkuyorum...neyse canım sen nasılsın?

duyarsınnn acele etmeee .. Rahat bırak kendınıı bırazık)bende ıyııyımm.buralara takılıyorum ortalıgı topluyorumm:) eşim evde olunca talan edıyorr her yerii malesef

:80:
duyarsınnn acele etmeee .. Rahat bırak kendınıı bırazık)bende ıyııyımm.buralara takılıyorum ortalıgı topluyorumm:) eşim evde olunca talan edıyorr her yerii malesef

düşünmeyeyim diyorum ama yinede olmuyo be canım...neyse sanada kolay gelsin..ben kaçıyorum canım iyi geceler tatlı rüyalar....:80::80:

a aaa hani kimsecikler yok burdaaaa.nerdesiniz yahu??? bugun pazarda değil hani eşler evde olsun işiniz olsun

nerdesiniz kızlar?

hoşgeldiiinnn

oo maşaallah bebk yeleği demek.ellerine sağlık canım.kolay gelsin.

nasılsın nasıl oldun iyileşebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…