düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

hoşgeldiiinnn

oo maşaallah bebk yeleği demek.ellerine sağlık canım.kolay gelsin.

nasılsın nasıl oldun iyileşebildin mi?

halsızlık falan kalmadı canım bırzcık öksürüyorum okadracık sen nasılsın. bebiş yelekleri bana değil eltim bır hafta falan sonra dogum yapcakta. ona oruyorr

hımm inş yakında senin içinde olacak onlar:)

inş bi daha hastalanmzsın canım bu kış boyu

canım kusura bakma geç yazdım telde annemle konuşuyordum baya baya uzun oldu ama ....

ne var ne yok bu arada?

annem bursa merkez ben ilçesindeyim özel araçla 30 dk otobusle yaklaşık 2 saat yol mesafe.biraz rahatsızdı oda.işte onunla ilgili felan konuştuk.yahu bende bu forumdan yazarken zorlanıyorum :)
iş başı yapmadın sanırım canım?

sen annenle aynı şehirdemisin?

yınede uzakmıs.faceden yazısırız msn olabılır ıstrsen iş bası yapımıyoruumm tam ıyılesıyım:)altlı ustlu oturuyorzz canımm

:5ekledim aslında seni ama şimdi forma daldım bakamadım face kabul ettinmi bilmiyorum

ayy ne güzel annenle altlı üstü oturmak ya ebnde istiyoruuummm

kızzlarrr dün akşam acil bı telefon geldı. eltim yogum yapıyormuşş.bırtanecık mınıcık kız bebısımızz oldu:)

ben bişey sormak istiyorum kızlar, 4 ocakda 5.5 haftalıkken düşük yaptım. Doktor gayet sağlıklı olduğumu işin aslı 3 ay korunsam iyi olucağımı söyledi ama bana göre korunma dedi. dün düşüğün üzerinden 20 gün geçmişti test yaptım negatif çıktı. çok erken test yaptığımı biliyorum ama napiyim sabredemiyorum. Sizce hamile olabilirmiyim ben bu ay. Yani düşükten hemen sonra adet görmeden hamiş olabilirmiyim?

kızzlarrr dün akşam acil bı telefon geldı. eltim yogum yapıyormuşş.bırtanecık mınıcık kız bebısımızz oldu:)
hadi gözünüz aydın canım yaşı uzun olsun darısı senin başına inşallah....

valla canım ben 5 kasımda düşük sonrası kürtaj oldum ve ilk adetten sonra hemen hamile kaldım şuan 6 haftalığım.bana sorarsan bir adet geçirmeni tavsiye ederim.hımmmm düşük sonrası adet olmadan olabilirsin tabiki bazı topiklerde bu şekilde tekrar hamile kalanları okumuştum..hayırlısı olsun tez zamanda önce göbişinde sonra kucağında olsun

Amin canım inşallah önce göbişlerimize sonra sağlıkla kucağımıza gelsinler artık inşallah

herkese merhabaaa...
bende 1 sene önce düşük sonrası kürtaj oldumm...
ve tekrardan bebek sahibi olmaya karar verdik...
bir kaç aydır deniyoruzz...umarın en kısa zamanda hamile kalabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…