- Konu Sahibi tugbacozar
-
kayınvalidemin ismini koycaklar kebirenurcanım
herkese merhabaaa...
bende 1 sene önce düşük sonrası kürtaj oldumm...
ve tekrardan bebek sahibi olmaya karar verdik...
bir kaç aydır deniyoruzz...umarın en kısa zamanda hamile kalabilirim..
herkese merhabaaa...
bende 1 sene önce düşük sonrası kürtaj oldumm...
ve tekrardan bebek sahibi olmaya karar verdik...
bir kaç aydır deniyoruzz...umarın en kısa zamanda hamile kalabilirim..
yaaaaaaaaaa ay ne desem bilemedimyaşı uzun olsun
inşallah canım en kısa zamanda bebişini önce göbişine sonra kucağına alırsın.niye olmuyo diye düşünüp kendini sıkıntıya sokma yeter..
tşk ederim çok sağoll...
sen de mi aynı durumdasın??
inş en kısa zamanda sende bebişine kavuşursunn...
Merhaba kızlar...
Bende 15 kasım günü bir düşük yaşadım.6 haftalık hamileydim..çok şükür kürtaj olmadım doktorum korunma süreside vermedi.devam edebilirsin çalışmalara dedi2 adet dönemi geçirdim ama hala yok birşey.ilk düşük yaptığımda herkes bundan sonra hemen hamile kalabilirsin dikkatli ol demişti ama hala yok
Sizlerde durum nedir? Açıkcası artık eşimde acaba bir sorunmu var diye düşünmeye başladım :18: Eşim muayene olmadı hiç.boşyere kuruntu yapmakda istemiyorum ama.
slm slm slm canım iyidir valla sen nasılsın?ay adliyeye başvurmaya gittim resmen ana baba günü gibi acayip kalabalık.neyse sen nasılsın anne aday adayıgunaydınnnnnnnnnnnnnnn kadın külubunun guzeller guzelianne vee annne adyları yada vssssleriiiiii:)
slm arkadaşlarım ben 5 kasımda düşük sonrası kürtaj oldum ilk adet sonrasındada tekrar hamile kaldım şuan 6+2 yiz..vücut psikolojik olarak çok etkilenirmiş neden neden diye kendinizi sakın üzmeyin.çevremdekiler bana söylerdi düşüğün arkası gelir diye evet öylede oldu.darısı sizlerin başına...
slm arkadaşlarım ben 5 kasımda düşük sonrası kürtaj oldum ilk adet sonrasındada tekrar hamile kaldım şuan 6+2 yiz..vücut psikolojik olarak çok etkilenirmiş neden neden diye kendinizi sakın üzmeyin.çevremdekiler bana söylerdi düşüğün arkası gelir diye evet öylede oldu.darısı sizlerin başına...
selam arkadaşlar.epeydir giremedim. nasılsınız.ben geçen çarşamba doktora gittim.22 mm lik folikül oluştuğunu, çatlamak üzere olduğunu söyledi.biz de çalışmalara devam ettik.bakalım haftaya sonuç ne olacak:))
İyiyiz canım hayırlı olsun inşaallah tutturursun bu ayselam arkadaşlar.epeydir giremedim. nasılsınız.ben geçen çarşamba doktora gittim.22 mm lik folikül oluştuğunu, çatlamak üzere olduğunu söyledi.biz de çalışmalara devam ettik.bakalım haftaya sonuç ne olacak:))
Geçmiş olsun canım.ben de yaşadım ve anlayabiliyorum.Oümitsizlik karanlığından uzak dur bu günler geçecek geçmeye mahkum geleceğe odaklan.Hem kendiliğinden düşmesi kürtaj olamaman daha iyi.Korunmadan tekrar deneyebiliyorsun sanırım.Olanlar normalbeklemek zor ama geçeceğini bilmek rahatlatırbende su an dusuk yapıyorum 3 gun oldu ogreneli ama bugun dusuk oldugunu ogrendim deger 150 den 60 a düsmüs cok kotuyum bundan kurtulus yokmu boyle bekleyecekmıyım
Merhaba kızlar...
Bende 15 kasım günü bir düşük yaşadım.6 haftalık hamileydim..çok şükür kürtaj olmadım doktorum korunma süreside vermedi.devam edebilirsin çalışmalara dedi2 adet dönemi geçirdim ama hala yok birşey.ilk düşük yaptığımda herkes bundan sonra hemen hamile kalabilirsin dikkatli ol demişti ama hala yok
Sizlerde durum nedir? Açıkcası artık eşimde acaba bir sorunmu var diye düşünmeye başladım :18: Eşim muayene olmadı hiç.boşyere kuruntu yapmakda istemiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?