- Konu Sahibi tugbacozar
-
antalya medical park kompleksi cevap yazacak yokmuuu.
üzgünüm canım antalya bana uzakama izmir ve manisadan sor hemen sölim antalyada yaşayan bir arkadaşım var.o çok memnundu doktorundan yanlış hatırlamıyorsam.istersen ona sorayım...
aaaa bu arada herhangi bi belirti falan varmı?
belirtı yokta şimdiden hazırlsam ıyı olcak sen bı sorsan canm çok makbull olurrr
tamam canım ben sorayım sana yazarım tekrar.ya inan bendede bi belirti yoktu.sadece midem ekşime yapıyodu.adetim 2 gün gecikince yapmıştım testi..inşallah canım ya olumlu olumsuz mutlaka haberini bekliyorum....
tabiki haber verırım canım...:) senden haber beklıyor olcam sen manısadamı oturuyorsun içinde
tamam canım.evet ya izmirde doğdum büyüdüm.ama evlenince manisaya yerleştik.bir ayağım izmirden eksik olmaz sanada o yüzden dedim izmir yada manisa diye.sen nerdesin canım ?
ben burdurda oturuyorumm. benım halamgıl manısa somada oturuyorlar
vayyyy bak şimdi tanıdık çıkarmışız.kayınvalidemler somada oturuyorlar ki tanıdıkta çok vardır özellikle istasyonda.kayınvalidemler seaş sitelerinde oturuyolar gittiysen belki göz aşinalığın vardır.tesadüfe bak
ben degılde annemlerr gıderlerdı.iyi biyermişş
küçük yer canım ya...neyse ben arkadaşa msj atim facede bakalım ne zaman cvp vericek...sonra görüşürüz canım iiii geceler...
tünaydddddddddddınnn kızlarrrr
sağollllllllllllllllllllllll (diyesim geldi alışkanlık işte:))
olsunnnnn olsunnn:) nasılsın
iyiyim sağol..pazar keyfi yapıyorum evimde sen nasılsın...sana da tünaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?