düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

antalya medical park kompleksi cevap yazacak yokmuuu.

üzgünüm canım antalya bana uzak ama izmir ve manisadan sor hemen sölim antalyada yaşayan bir arkadaşım var.o çok memnundu doktorundan yanlış hatırlamıyorsam.istersen ona sorayım...
aaaa bu arada herhangi bi belirti falan varmı?

belirtı yokta şimdiden hazırlsam ıyı olcak sen bı sorsan canm çok makbull olurrr

belirtı yokta şimdiden hazırlsam ıyı olcak sen bı sorsan canm çok makbull olurrr

tamam canım ben sorayım sana yazarım tekrar.ya inan bendede bi belirti yoktu.sadece midem ekşime yapıyodu.adetim 2 gün gecikince yapmıştım testi..inşallah canım ya olumlu olumsuz mutlaka haberini bekliyorum....

tamam canım ben sorayım sana yazarım tekrar.ya inan bendede bi belirti yoktu.sadece midem ekşime yapıyodu.adetim 2 gün gecikince yapmıştım testi..inşallah canım ya olumlu olumsuz mutlaka haberini bekliyorum....

tabiki haber verırım canım...:) senden haber beklıyor olcam sen manısadamı oturuyorsun içinde

tabiki haber verırım canım...:) senden haber beklıyor olcam sen manısadamı oturuyorsun içinde

tamam canım.evet ya izmirde doğdum büyüdüm.ama evlenince manisaya yerleştik.bir ayağım izmirden eksik olmaz sanada o yüzden dedim izmir yada manisa diye.sen nerdesin canım ?

ben burdurda oturuyorumm. benım halamgıl manısa somada oturuyorlar

vayyyy bak şimdi tanıdık çıkarmışız.kayınvalidemler somada oturuyorlar ki tanıdıkta çok vardır özellikle istasyonda.kayınvalidemler seaş sitelerinde oturuyolar gittiysen belki göz aşinalığın vardır.tesadüfe bak

ben degılde annemlerr gıderlerdı.iyi biyermişş

günaydın kızlarrr
ben memlekete gidiyorum döndüğümde inşallah güzel haberlerinizi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…