- 17 Ocak 2011
- 313
- 6
- 96
- Konu Sahibi tugbacozar
-
canım benım bende oyle yapıyorum. bıgun olcak belkı 1 ay sonra 3 --5 ay sonra. cokta takmıyorum. herrzamn yanındayım.desteklıyorumm seni. sıkıntıya sokma kendını.mutlu ol tadını cıkar.:90:yok yok güzel bi şey inş:) sana da dua edicem
bak neye karar verdim.tabi seninde desteğin çok büyük canım.bide samirsakta demişti.artık gebeliği aklımda tutmıycam inş.mesela kendime bi ay sonra olacak gibi bi hedef koydum.yada işte 2 3 haftalık ne kadarsa işte sadece o işime odaklanıcam aklımdada onun hayalini kurucam inş hep.unutmaya çalışıcam yani.çüünkü daha önce ne iş yapsamda aklımdan çıkarmıyordum.ama çıkarıcam inş.geçen hafta çok kötüydüm tabi moralman.nasıl .çıkarırım diyordum ama başarıcam inş.
hepimize gecmiş olsun ben hala sancılar içindeym daha bitmedi hala bi akrabamızda boyle olmus baska doktora gitmiş kurtulmus bebişi simdi kocaman sizce bendemi gitmeliyim bana asılsız geldide
canım benım bende oyle yapıyorum. bıgun olcak belkı 1 ay sonra 3 --5 ay sonra. cokta takmıyorum. herrzamn yanındayım.desteklıyorumm seni. sıkıntıya sokma kendını.mutlu ol tadını cıkar.:90:
inş canım inş :) ya ilklerind ekolaydıda inş bu da kolay .bakalım inş bi ara bende hamişim diyebilcem size :9
ben pazar aksamı hamile oldugumu ogrendim ama sevincım kısa surdu salı gunu kahve rengi akıntı aoldu carsamba doktora girrim once cok kucuk kurtulur dedi progestan vardi sonra kan testi istedi 3 gun once 150 olan deger simdi 60 a dusmustu ilaca luzum yok kurtulmaz bekleyecez düsügü dedi ama cok kotuyum 2 gundur kendimi harap ettim düsmeyecegi varsada duser bu durumda ilk bebegimdi 8 ay ugrasmadan sonra olmustuama simdi dogumu degil parcalanıp düsmesini bekliuorum beni baırakıyor ama ben onu tutamıyorum bile (((
kendi dogum gunumde bebegimin oldugunu ogrendim cok acı allahım kımseye yasatmasın ne kadar uzmeyem kendimi desemde olmuyor burada yazılaRı okuyorum hepiniz için aglıyorum
benimde en buyuk hayalim eşimin doğum gününde ona hamile olduğumu söylemekti.öylede oldu geçen subat.ve 3. hamileliğimdi.dğum gününde gösterdim çift çizgi.ama 3 gün sonra kaybettim maalesef...hep içimde uktedir...kalıyor ister istemez insanda...
hımm inş canım ya.ne zaman peki doğum günü eşinin?
benım cıkmam gerrek canlarımm. annemın yanına gıdecegım yarım saate gelırım.hayırlı cumalarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?