düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

yok yok güzel bi şey inş:) sana da dua edicem

bak neye karar verdim.tabi seninde desteğin çok büyük canım.bide samirsakta demişti.artık gebeliği aklımda tutmıycam inş.mesela kendime bi ay sonra olacak gibi bi hedef koydum.yada işte 2 3 haftalık ne kadarsa işte sadece o işime odaklanıcam aklımdada onun hayalini kurucam inş hep.unutmaya çalışıcam yani.çüünkü daha önce ne iş yapsamda aklımdan çıkarmıyordum.ama çıkarıcam inş.geçen hafta çok kötüydüm tabi moralman.nasıl .çıkarırım diyordum ama başarıcam inş.

hepimize gecmiş olsun ben hala sancılar içindeym daha bitmedi hala bi akrabamızda boyle olmus baska doktora gitmiş kurtulmus bebişi simdi kocaman sizce bendemi gitmeliyim bana asılsız geldide

canım benım bende oyle yapıyorum. bıgun olcak belkı 1 ay sonra 3 --5 ay sonra. cokta takmıyorum. herrzamn yanındayım.desteklıyorumm seni. sıkıntıya sokma kendını.mutlu ol tadını cıkar.:90:

bitanem çok geçmiş olsun.ufak kanamalarda ,çok olmayan beta düşüklüğünde belki progestanla felan kurtulabilir.ama bu tarz düşüklerde maalesef.ben 5 gebelik geçirdim.3ü bu tarz düşüktü.2 3 gün sancım hep oldu.beta sıfırlanınca hafiflemeye başladı.ama 2 gün biraz yıpratıyor insanı.inş çabuk atlatırsın canım.bol bol ıstırahat et.ve tatlılı sevdiğin yiyeceklerden ye olurmu canımm

canım benım bende oyle yapıyorum. bıgun olcak belkı 1 ay sonra 3 --5 ay sonra. cokta takmıyorum. herrzamn yanındayım.desteklıyorumm seni. sıkıntıya sokma kendını.mutlu ol tadını cıkar.:90:

inş canım inş :) ya ilklerind ekolaydıda inş bu da kolay .bakalım inş bi ara bende hamişim diyebilcem size :9

ben pazar aksamı hamile oldugumu ogrendim ama sevincım kısa surdu salı gunu kahve rengi akıntı aoldu carsamba doktora girrim once cok kucuk kurtulur dedi progestan vardi sonra kan testi istedi 3 gun once 150 olan deger simdi 60 a dusmustu ilaca luzum yok kurtulmaz bekleyecez düsügü dedi ama cok kotuyum 2 gundur kendimi harap ettim düsmeyecegi varsada duser bu durumda ilk bebegimdi 8 ay ugrasmadan sonra olmustu ama simdi dogumu degil parcalanıp düsmesini bekliuorum beni baırakıyor ama ben onu tutamıyorum bile(((

canım bnmmm bende bunları yasadımm. çok zor oluyor. senı cokta tesselı edemıycem. bu zamanda teselı degılde susmak daha ıyı oluyor.progestan her zman garantısı yok maleseff. daha uzun bı ömrumuz var rabbım bıze bu mutlulugu yasatmadan canımızı almasın.ben hala ultrason fotolarına bakıp bakıp aglıyorum

kendi dogum gunumde bebegimin oldugunu ogrendim cok acı allahım kımseye yasatmasın ne kadar uzmeyem kendimi desemde olmuyor burada yazılaRı okuyorum hepiniz için aglıyorum

insan kendini ne kadar çok suçluyor değil mi?suçlayıp iyice enerjimizi düşürüyoruz.bende çok suçladım ağladım hatta 5 kere hamile kal ama hiç birini doğurama becereksizsin kızım diyip kendime eşimden ayrılmayı bile düşündüm.inan bana suçluluk duygusu ve vesvese gidince gereksizmiş böyle düşünmem diyor insan.biraz daha güçlü ol canım.bi sonraki bebeğin için daha güçlü ol.kaybetmek çooook zor.benim her bebeğimin defteri bile var.ama hiç biri doğmadı okuyamayacak.ama inanıyorum ki bu sıkıntılar karşılıksız kalmayacak.rabbim hem dünyada hem ahirette karsılığını verecek.bilmiyorum ahiret inancın nasıl ama eninde sonunda bu hesapta kapatılacak ve artıda olan biz olacağız inş.sakın ben tutamadım diye düşünme.bende düşündüm ne yalan söyliyim.ama sadece kendimi yıprattım ve 1 değil 5 tane kaybettim.tutamıyorum sahip çıkamıyorum dedikçe daha da gittiler sanırım.inş güçlü ol ve bi sonraki yavrunu kucağına al.unutma bol istirahat ve tatlı ye:) sen sağlamsın eşin sağlam inş yakın zamanda güzel haberlerin olur seninde canım.

benimde en buyuk hayalim eşimin doğum gününde ona hamile olduğumu söylemekti.öylede oldu geçen subat.ve 3. hamileliğimdi.dğum gününde gösterdim çift çizgi.ama 3 gün sonra kaybettim maalesef...hep içimde uktedir...kalıyor ister istemez insanda...

allahım sabır versin metanet versin hepimize....rengi farklı olsada acımız hep aynı.hep aynı umut hep aynı hüsran...

dogru canımm belkı ben bu sene denk getırrırımm

gitti artık tamamen bıraktı beni az once buyuk bir sancıyla tuvalete gittim ve ....... artık gitti yok hicbir ümidim kalmadı gözlerimle gorene kadar inanmamıstım gidecegine ve artık yokallahım bu nasıl birsey dayanamıyorum düsmanımın basına vermesin allahım neyse yazamıyorum artık cok kötüyüm yanlızım yapayanlız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…