- Konu Sahibi tugbacozar
-
gitti artık tamamen bıraktı beni az once buyuk bir sancıyla tuvalete gittim ve ....... artık gitti yok hicbir ümidim kalmadı gözlerimle gorene kadar inanmamıstım gidecegine ve artık yokallahım bu nasıl birsey dayanamıyorum düsmanımın basına vermesin allahım neyse yazamıyorum artık cok kötüyüm yanlızım yapayanlız....
ben pazar aksamı hamile oldugumu ogrendim ama sevincım kısa surdu salı gunu kahve rengi akıntı aoldu carsamba doktora girrim once cok kucuk kurtulur dedi progestan vardi sonra kan testi istedi 3 gun once 150 olan deger simdi 60 a dusmustu ilaca luzum yok kurtulmaz bekleyecez düsügü dedi ama cok kotuyum 2 gundur kendimi harap ettim düsmeyecegi varsada duser bu durumda ilk bebegimdi 8 ay ugrasmadan sonra olmustuama simdi dogumu degil parcalanıp düsmesini bekliuorum beni baırakıyor ama ben onu tutamıyorum bile (((
bende kardesımın dogum gununde düşük yaptım. ogun geldıgınde acım daha bı taze oluyor ya
bende ablamın doğum gününde düşük yaptımmm...
bu sene sadece kutlayabildimm...malesef eglenemedimm..
Selam arkadaşlar. 7 ocakta düşük yaptım.
Doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi, yeniden deniyorum bu ay.
İnşallah, şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim bana ve tüm isteyenlerenasip etsin tez zamanda ve sağlıkla...
naber görüşmeyeli nasılsın adetine ne kadar var
İnşallah, şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim bana ve tüm isteyenlerenasip etsin tez zamanda ve sağlıkla...
malesef oyle oluyor. nasıl aklımızdan ucup gıdecekkı
imkansız tabii....
birde bilinen tarihler olunca daha zor oluyorr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?