- 17 Ocak 2011
- 313
- 6
- 96
- Konu Sahibi tugbacozar
-
eczaneden test aldım idrar testi yaptım yani az önce.hiç adet olacak gibide değil duruyorum ama kistte yoktu neden gecikti acaba ??
benımde ıdarar de göstermedı cıkmayınca kanda denedıler ondaada olmadı .hafta gecmesıne ragmen 1 ay soonra kan testinde cıktı.yıne 15 ı taamamla yada yarın doktora gıt canım
benımde ıdarar de göstermedı cıkmayınca kanda denedıler ondaada olmadı .hafta gecmesıne ragmen 1 ay soonra kan testinde cıktı.yıne 15 ı taamamla yada yarın doktora gıt canım
canım hani demişsin ya 1 ay sonra kanda çıktı diye.sata göre bir ay mı adet gecikmesinden 1 ay mı ?
hımm ozaman şimdilik daha az üzülmeliyim.pazartesi kontrole kadar ümidimi yitirmeyeyim dimi?
canım çok geçmiş olsun.ben de düşük yaptım 15 aralıkta.6 haftalıktı benim bebeğim.daha adet olmadım.12 ocakta hcg baktım negatifti.bakalım ne olcak
gerçekten zor.senin durumunu düşünemiyorum.
Allah sabrını versin canım
canım çok geçmiş olsun.ben de düşük yaptım 15 aralıkta.6 haftalıktı benim bebeğim.daha adet olmadım.12 ocakta hcg baktım negatifti.bakalım ne olcak
aminnn. acaba bu ay yumurtlama olur mu diye merak ediyorum.sanki bu hafta öyle gibi.doktora gitmek de istemiyorum.bugüne randevu almıştım ama gitmicem
düşük yapan arkadslar tek tek hepinize gecmişolsun acısı tarif edilemez yasadımbiliyorum rabbimkimseye yasatmasınnins biran öncde hepimiz kavusuruz bebişlerimizeee
amiiinnn cnm daha atlatamadımmm. o anlarıı unutamıyorumm
ne kadar geçti arkadaşım üzerinden?
moral için teşekkür ederizzzz cnmmm . sanada geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?