düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

eczaneden test aldm canım evde yaptım idrar testi.hiç adet olacak gibide durmuyorum ama hadi hayrlısı

eczaneden test aldım idrar testi yaptım yani az önce.hiç adet olacak gibide değil duruyorum ama kistte yoktu neden gecikti acaba ??

benımde ıdarar de göstermedı cıkmayınca kanda denedıler ondaada olmadı .hafta gecmesıne ragmen 1 ay soonra kan testinde cıktı.yıne 15 ı taamamla yada yarın doktora gıt canım

benımde ıdarar de göstermedı cıkmayınca kanda denedıler ondaada olmadı .hafta gecmesıne ragmen 1 ay soonra kan testinde cıktı.yıne 15 ı taamamla yada yarın doktora gıt canım

aa ciddi misin? inan geçen aylarda adet sancısı gibi sancılarımda oluyordu ve diyordum ki bu ay adet olurum ama bu ay öyle değil.sadece şiş gibi geliyor arada ısınıyor o kdar.dünden beri okadar da ağladım ki sorma.bak yine ümitlendirdin beni.pazartesiye randevuya aldım zaten canım.çok hazır hissediyorum kendimi ama bakalım nasip.nede olsa ötsi olmuyor nasibin.
bu arada tugbacım dün forum hiç açılmadı test negatif yazdıktan sonra.defalarca denedim akşamda denedim cvp yazamadım.kusura bakma olur mu canım.forum bile kaldıramadı negatif sonucu

canım hani demişsin ya 1 ay sonra kanda çıktı diye.sata göre bir ay mı adet gecikmesinden 1 ay mı ?

hımm ozaman şimdilik daha az üzülmeliyim.pazartesi kontrole kadar ümidimi yitirmeyeyim dimi?

canım çok geçmiş olsun.ben de düşük yaptım 15 aralıkta.6 haftalıktı benim bebeğim.daha adet olmadım.12 ocakta hcg baktım negatifti.bakalım ne olcak

ayy inş canım ya.inan çok alt üst durumdayım..5 defa kaybetmek hemde tıbben hiç bir olumsuzluk yokken...allahım mahcup etmein bu ay inş ya...bugun daha sakınim ama hamdolsun...

canım çok geçmiş olsun.ben de düşük yaptım 15 aralıkta.6 haftalıktı benim bebeğim.daha adet olmadım.12 ocakta hcg baktım negatifti.bakalım ne olcak

senınkıde küçükmüş bnm 20 22 haftalıktı. cınsıyetını dogumda ögrendım.hepımıze gecmıs olsun. ınnss ayın sonundaa mutlu haberlerı alırız:)

çok geçmiş olsun arkadaşım ..inş rabbim seninde içini rahatlatacak sebepler yaratsın...ve en kısa zamanda yavrunu göbişine kondursun

aminnn. acaba bu ay yumurtlama olur mu diye merak ediyorum.sanki bu hafta öyle gibi.doktora gitmek de istemiyorum.bugüne randevu almıştım ama gitmicem

düşük yapan arkadslar tek tek hepinize gecmişolsun acısı tarif edilemez yasadımbiliyorum rabbimkimseye yasatmasınn ins biran öncde hepimiz kavusuruz bebişlerimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…