Arkadaslar benim gebelik normal devam ediyordu benim asilama cok kotu sonlandi(((((((((((((((( 9 haftaliga kadar hersey normal gitti kalp atislarini doktorla birlikte dinledik 18 mayis biraz kanamam oldu acile gittim ultrasyona girdim bebek yok dediler sok oldum inceleme sonunda bebek kise donmus taslanmis dediler hadi kocaa 3 yillik tedaviden sonra sil bas yine((( ama korktugum tekraralanmasi aranizda bu durumu yasayip hemen arkasina hamile kalan varmi?? veya kac ay sonra devam ettiniz beni kurtaja almadilar normal adet gibi oldum kanaman cok olursa gel kurtaj yapacaz dediler peki simdi acaba parca kaldimi cunku 2 hafta olmasina ragmen hala kanama azda olsa var bana bilgi verirseniz cok sevinirim arkadaslar
geçmiş olsun canım ümidini kesme inşaallah olur yine.benim başıma gelmedi böyle birşey çok ilginç bir durum hiç duymamıştım ama kürtaj olmaman çok ilginç illaki kalır diye düşünüyorum
geçmiş olsun canım ümidini kesme inşaallah olur yine.benim başıma gelmedi böyle birşey çok ilginç bir durum hiç duymamıştım ama kürtaj olmaman çok ilginç illaki kalır diye düşünüyorum