Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

oooy tontişim beniiimm..
kız çocuğun rüyasına gircen, kescez falan deme :roflol: :roflol:
sağlığı iyi olsunda kilolu olsun napalım a.s

kızlar bende calısmalara baslıyorum bugun hayırlısı bakalım sızlerın bıttı heralde bakalım ılk hamıs haberını kım verecek bu rada ben ha bıre adacayı ıcıyorum sızede tavsıye ederım bebıs ıcın ıse yaramazsa bıle cok sıfalı bır bıtkıymıs kızlr ıcın derım

:teytey: :teytey: haydi yeliz haydi yelizz haydiiiiiiii :teytey: :teytey:
başarılı, bereketli olsun arkadaşıııım :sm_cool:

işte sırayla vercez hamiş haberlerini, takvim sırasına göre :)

ben bir türlü sevemedim onu tadı hoşuma gitmedi yoksa çok iyi olduğunu bende duydum.strese falan bile bire birmiş.

ahh kuzummm,hadi hayırlısı bakalım aslında bende bu gece başlamak istiyorum çalışmalara ama önce doktora görünmeliyim.hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşım,inşallah yakında alırız güzel bi haber.
bende adaçayının faydalarını duydum ama bazı yerlerde sakıncalı yazıyo.bide bana çok acı geldi bu çay,geçenlerde 1 fincanı zor içtim valla.

kadriiiiş nerdesin bacııım, çok heyecanlı kadriye biliyo musunuz? 2 gün sonra günü geliyo, ,nşallah olmaz,inşallah güzel haberler verir bizee.

aylın ben senın karıdesten korkum ya ıcım bır tuhaf oldu gorunce
benımde kusum var evlendıgımden berı benımle erkek adı merıç konusur
bıraz onunla ılgılenmedım mı pişt pişt askım der 2 haftadır es aldım yanına ama pek hoslasmadı heralde

aay ne güzeel, benimde evlenmeden önce vardı muhabbet kuşum..
şimdide unutttum mu nedir korkuyorum böylw birine gidince uçarsa falan tırsıyorum hafiften.
zaten hayvanlarla pek samimi olamam böyle uzaktan bakışırım o kadar..
ben birde kedilerden çok tırsıyorum heee.
yanından falan geçemem, sanki üzerime atlıcakmış gibi geliyolar kafamçokkarıştı

canım yumurtlama gunune kadar ıcıyorum yanı 10. gune kadar falan hamıleler ıcın sakıncalı bırde bır kac cesıt adacayı var buyuk cıceklı olanlar acı oluyor bende ıcemıyorum onu ben kucuk cıceklı olanı alıyorum cıceklerı nohut kadar falan o acı olmuyor zaten gude 2 fındandan fazlası zaralıymıs

oooy tontişim beniiimm..
kız çocuğun rüyasına gircen, kescez falan deme :roflol: :roflol:
sağlığı iyi olsunda kilolu olsun napalım a.s
:roflol: :roflol: çok şükür canım sağlığı yerinde tosunun.
hadi kolay gelsin yelizcim.hayırlı ve bereketli olsun.bizim çalışmalar bitti artık gün sayıyoruz.inşallah sırayla vericez hamiş haberlerini:CüvCüv:

fundacım bana sorarsan adet gunune kadar devam et derım cunku senınde benım gıbı adetlerın gec gelıyor 29. gun bıle yumurtlama yapan varmıs ben bu ay adete kadar gun asırı calısacam hersey bebıs ıcın valla pek sevmedım ben o ısı ya :bbo:

benimde var ikitane muhabbet kuşum sadece adları söylüyorlar hiç sesleri nden durulmuyo 1,5 senedir varlar

bizimde vardı ben evlenmeden.işi pişirmişler bide bebişleri olmuştu ama çok yaşamadı öldü bebiş.diğerlerinide balkona havalansınlar diye koymuştuk kafeste. karga parçalamış balkonda sırf kafaları kalmıştı çok ağlamıştım bir daha almadık sonra.

hülyacım hoşgeldin, naber kuzumm.
kadriyenin günü yakın ama oda yok şuanda..
bir sürü belirti sayıyodu geçen gün, inşallah verir bize müjdeyi.
birde nihalin günü geçti, dr'u haftaya test yap demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…