- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.701
sorma adı batuhan.kurban bayramına kescez seni diye kızdırıyorum.bahadırın tişörtleri ona oluyo düşün artık.yavrucuğu diyetisyene götürüyolar.1 -2 gün yapıyo sonra dayanamayıp gizli gizli götürüyo yemekleri.
kızlar bende calısmalara baslıyorum bugun hayırlısı bakalım sızlerın bıttı heralde bakalım ılk hamıs haberını kım verecek bu rada ben ha bıre adacayı ıcıyorum sızede tavsıye ederım bebıs ıcın ıse yaramazsa bıle cok sıfalı bır bıtkıymıs kızlr ıcın derım
kızlar bende calısmalara baslıyorum bugun hayırlısı bakalım sızlerın bıttı heralde bakalım ılk hamıs haberını kım verecek bu rada ben ha bıre adacayı ıcıyorum sızede tavsıye ederım bebıs ıcın ıse yaramazsa bıle cok sıfalı bır bıtkıymıs kızlr ıcın derım
aylın ben senın karıdesten korkum ya ıcım bır tuhaf oldu gorunce
benımde kusum var evlendıgımden berı benımle erkek adı merıç konusur
bıraz onunla ılgılenmedım mı pişt pişt askım der 2 haftadır es aldım yanına ama pek hoslasmadı heralde
ahh kuzummm,hadi hayırlısı bakalım aslında bende bu gece başlamak istiyorum çalışmalaraama önce doktora görünmeliyim.hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşım,inşallah yakında alırız güzel bi haber.
bende adaçayının faydalarını duydum ama bazı yerlerde sakıncalı yazıyo.bide bana çok acı geldi bu çay,geçenlerde 1 fincanı zor içtim valla.
:roflol: :roflol: çok şükür canım sağlığı yerinde tosunun.oooy tontişim beniiimm..
kız çocuğun rüyasına gircen, kescez falan deme :roflol: :roflol:
sağlığı iyi olsunda kilolu olsun napalım a.s
hadi kolay gelsin yelizcim.hayırlı ve bereketli olsun.bizim çalışmalar bitti artık gün sayıyoruz.inşallah sırayla vericez hamiş haberlerini:CüvCüv:kızlar bende calısmalara baslıyorum bugun hayırlısı bakalım sızlerın bıttı heralde bakalım ılk hamıs haberını kım verecek bu rada ben ha bıre adacayı ıcıyorum sızede tavsıye ederım bebıs ıcın ıse yaramazsa bıle cok sıfalı bır bıtkıymıs kızlr ıcın derım
slm ne konuşuyonuz kızlar
selam hülyacım hoşgeldin.
:roflol: :roflol: çok şükür canım sağlığı yerinde tosunun.
hadi kolay gelsin yelizcim.hayırlı ve bereketli olsun.bizim çalışmalar bitti artık gün sayıyoruz.inşallah sırayla vericez hamiş haberlerini:CüvCüv:
benimde var ikitane muhabbet kuşum sadece adları söylüyorlar hiç sesleri nden durulmuyo 1,5 senedir varlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?