Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kaydirigubbakcemile3 nası sevmedin kızz Allah iyiliğini versin.
ben bi ilk gün çok tırsmıştım, sağolsun kocişim sabırlıydı, sonrasında atış serbest kaydirigubbakcemile3

aylıncım bende ılk gece cok utanmıstım bıde cok agrıyordu bızım ısı bıtırmemız
bıraz uzun surmustu ne yalan soylıyım sagolsun kocacım hıc zorlamamıstı sen ne zaman ıstersen demıstı hep yarıda bırakıyordum valla cok agrıyordu napım-tatlicadiarzu-

benim kimsem yok bi eltim varburda eltilerde nekadar iyi olur malum yanlızlıkdan çok sıkışlıyorrum dışarıya haftabi r çıkıyorum nerdeyse bazen yanlızlıkdan aglıyorum çocugum olsun çok istiyorum artık allahım olmayan herkeze saglıklı hayırlı çocuklar ver yarabbim sen sabrımızı çocukla deneme yarabbim

kızlar sıze bısey soylıyımmı bıde 4 gun tık yoktu valla esler sagolsun boyle durumlarda cok anlayıslı olması gerekıyo dımı:)

:roflol: ben zaten düğün günü adet olmuştum heyecandan mıdır nedir -tatlicadiarzu-
anneme dedim ki eve gitcem evde ğpet yok arabanın bagajına ped koy dedim, oda başka arbaya koymuş.
eve geldik kocişim gelin arabasıyla nöbetçi eczane aradı bana ped almak için :roflol: :roflol:
3 gün sonra muradımıza erdik ama ağlıya zırlaya :roflol:
bi yandan diyorum olmıcak, bi yandanm diyorum yapmam lazım bayağı bi uğraştık ama zafer benim olddduu :lepi:

aman cnm hiç kasma kendini valla,olan bize oluyo sonra.boşver herşey karşılıklı geç olsada anladım bunu,onlar nasıl davranıyosa sende öle davran,hiiiç yorma kendini arkadaşım.

aman cnm hiç kasma kendini valla,olan bize oluyo sonra.boşver herşey karşılıklı geç olsada anladım bunu,onlar nasıl davranıyosa sende öle davran,hiiiç yorma kendini arkadaşım.

aslında haklısında sankiilkdefa yemek yapıyomusun gibi oluyorum ne varsanki herzmanlki gibi yap gitsin demi anam heryanımın stres bizimde:1rolleyes:

benim valla beşdakka sürdü çünkü tiyoları almıştım en kolay nasıl olur diye

:1shok: :1shok: kıııız 5 dk mııı?
maşallah sana...
ben varya psikolog korkumdan yapabildim..
dedim şimdi bunu yapamazsam beni dr paklar, dr'a gitmektense şunu halledeyim dedim anca o zaman oldu :roflol: :roflol:

maşallah sana...
dedim şimdi bunu yapamazsam beni dr paklar, dr'a gitmektense şunu halledeyim dedim anca o zaman oldu :roflol: :roflol:

bana evlenen arkadaşlarım dedilerki yerde yap ve belininaltına yastık koy ögle yaptım acıdı biraz bikalktım o acıyla olmuş bitmiş

dizi syretmedim mutfaktaydımm bulaşıkları yıkadım kocada giti bende yanlız kaldım işte
yalnız sayılmazsın biz varız e kocanın yerini tutmayız ama idare et artıkkaydirigubbakcemile3 vardiyalı mı çalışıyo eşin hülyacım.
çok sevindim fundacım.bendede var o çarpıntı ama acaba hamile kalırmıyım bu ay diye düşünüyorum bir anda kalbim çıkacak gibi çarpıyor.heyecanlanıyor muyum ne:)))
bend düşününce daha da bi hızlı çarpıyo kalbim.sanırım bu ay bende bişeycik çıkmıycak kızlar.çünkü hiç gögüslerim ağırmıyo.çoğu kişinin hamilelik belirtileirnin başında gögüz ağrısı var.bende hamile kaldığım zman gögüslerim o kadar acıyo du ki gözlerimden yaş geliyodu.tabi ben daha sonra öğrenmiştim hamiş olduğumu.şimdi ise tık yoook

maşallah sana...

bende çok korkuyordum ya off ne gündü dün gibi hatırlıyorum ağlıyordum kocamda ne yapacağını şaşırmıştı yazık.

sagol canım evet vardiyali gececi şuan zaten burasıda olmasa sizlerle konuşmak çok güzel bak arkadaşım benimde geçen ay 2 haftadan önce gögüslerim çokacıdı şişti ama hasata oldum ama buaty hiç bişeyyok o belli olmaz geç tutar sonradan başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…