Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:1shok: :1shok: aayy çok üzüldümm.

ay çok üzüldüm alışınca kötü oluyo

inşALAHH ya hepimiz kalırız am nerde görsem çok takarsan olmuyomuş hep pesettikleri zman oluyomuş

kaydirigubbakcemile3 nası sevmedin kızz Allah iyiliğini versin.
ben bi ilk gün çok tırsmıştım, sağolsun kocişim sabırlıydı, sonrasında atış serbest kaydirigubbakcemile3

sslm nilaycım bisen farkettin beni nasılsın

aa ciddi farketmedim valla.yavrum bi ceeee deyip kaybolmuşsundur.ondan farketmemişizdir.naber hülyacım.dizi bitti herkes geldi.:) sen izledin mi aşk-ı memnu yu .sonunu göremediysemde güzeldi.

kızlar bu arad benim test sonuçları çıktı unuttum yazmayı.o kadar kan kaybetmeme rağmen kanım normal çıkmış bunu çekirdekli kuru üzüme ve yeşilliğe boçluyum.guatr testimde iyi sonuç:ben delirdiiiiiiim.tamamen psikolojikmiş durumum.böyle biraz daha devam ederse çarpıntım sakinleştirici depresan vericekmiş dr.:bbo:

evet bende geç oluyorum hep
oyüzden doktor bugündedi dinledim hep oldugun günden 14 gün çıkaracakmışın veo sayıdan da 4 gün çıkarıp 21 günle o çıkan sayıarasında ilişkide bulunacakmısın hani spermler 3 gün yaşıyorya erkenden başlıyacakmışsın

kızlar gercekten hulyanın dedıgı gıbı takınca olmuyor
ben hamıle kaldıgım ay ıstanbuldaydık ıs ıcın baya kosturuyorduk hıc aklıma bıle gelmemıstı hamılelık ama goguslerım cok agrıyordu bende adet olcam ama neden bu kadar erken agrımaya basladı demıstım hıc hamıle oldugum aklıma bıle gelmemıstı hatta 8 gun gectı ben hala test yapmamıstım yıne gecıktı sanmıstım arkadasımın zoruyla yapmıstım 8. gun

çok sevindim fundacım.bendede var o çarpıntı ama acaba hamile kalırmıyım bu ay diye düşünüyorum bir anda kalbim çıkacak gibi çarpıyor.heyecanlanıyor muyum ne:)))

dizi syretmedim mutfaktaydımm bulaşıkları yıkadım kocada giti bende yanlız kaldım işte

kaydirigubbakcemile ne delirmesi yawruum aaaaaaa..
su içsen bol bol bişeyin kalmayacak kaydirigubbakcemile

valla bugün dolma sardım yarın akşam eltimleri çagırdım dolmayı sardım yarınçokişim var börek tatlı derken yemkler filan çok işimvaryani

oh oh maşallah cnm benim,şimdiden afiyet olsun.ayy bende yemekli misafir aldığımda 2 gün önceden stres basıyo beni,temizlik yemek hazırlıklar derken baya yoruluyorum.misafir ağırlamak çok zormuş evlenince daha ii anladım,bide fazla ayrıntıcıyım sanırım herşey tam olsun isterim biri geldiğinde.evliliğimin ilk yılında öyle çok misafir ağırladım ki,hemde çoğu yatılı.baya yorucu oldu yani.ama kimse beni çağırmadı valla,öyle tuhaf bişiler oldu yani-tatlicadiarzu-

sevmedin mi kız allah kahretmeye seni.:roflol:
neyse ben bişi demiyim bu konuda sonra adım azgın izmirliye çıkmasınsırnaşık şey

valla bende öyleyim bende seningibi yatılı çok agırladım ben varya bi haftadır stresdeyim ne yapsam sunumu yapasam bunu yapsam olmazmıki deligibi aynı yarın pestilim çıkacak çok zor evet allah kolaylık versin hepimize

:roflol: aynısı banada olduuuuu, nankör anacım bunlaaaarr :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…