- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.721
bizimde vardı ben evlenmeden.işi pişirmişler bide bebişleri olmuştu ama çok yaşamadı öldü bebiş.diğerlerinide balkona havalansınlar diye koymuştuk kafeste. karga parçalamış balkonda sırf kafaları kalmıştı çok ağlamıştım bir daha almadık sonra.
bizimde vardı ben evlenmeden.işi pişirmişler bide bebişleri olmuştu ama çok yaşamadı öldü bebiş.diğerlerinide balkona havalansınlar diye koymuştuk kafeste. karga parçalamış balkonda sırf kafaları kalmıştı çok ağlamıştım bir daha almadık sonra.
hülyacım hoşgeldin, naber kuzumm.
kadriyenin günü yakın ama oda yok şuanda..
bir sürü belirti sayıyodu geçen gün, inşallah verir bize müjdeyi.
birde nihalin günü geçti, dr'u haftaya test yap demiş.
evet 35 günde olan biri 21 günde yumurtluyomuş
sslm nilaycım bisen farkettin beni nasılsın
aşkolsun cnm yaa,hoşgeldin tabiki.ee neler yaptın bugün bakiim?
fundacım bana sorarsan adet gunune kadar devam et derım cunku senınde benım gıbı adetlerın gec gelıyor 29. gun bıle yumurtlama yapan varmıs ben bu ay adete kadar gun asırı calısacam hersey bebıs ıcın valla pek sevmedım ben o ısı ya :bbo:
sslm nilaycım bisen farkettin beni nasılsın
inşALAHH ya hepimiz kalırız am nerde görsem çok takarsan olmuyomuş hep pesettikleri zman oluyomuş
aa ciddi farketmedim valla.yavrum bi ceeee deyip kaybolmuşsundur.ondan farketmemişizdir.naber hülyacım.dizi bitti herkes geldi.:) sen izledin mi aşk-ı memnu yu .sonunu göremediysemde güzeldi.
kızlar bu arad benim test sonuçları çıktı unuttum yazmayı.o kadar kan kaybetmeme rağmen kanım normal çıkmış bunu çekirdekli kuru üzüme ve yeşilliğe boçluyum.guatr testimde iyi sonuç:ben delirdiiiiiiim.tamamen psikolojikmiş durumum.böyle biraz daha devam ederse çarpıntım sakinleştirici depresan vericekmiş dr.:bbo:
aa ciddi farketmedim valla.yavrum bi ceeee deyip kaybolmuşsundur.ondan farketmemişizdir.naber hülyacım.dizi bitti herkes geldi.:) sen izledin mi aşk-ı memnu yu .sonunu göremediysemde güzeldi.
kızlar bu arad benim test sonuçları çıktı unuttum yazmayı.o kadar kan kaybetmeme rağmen kanım normal çıkmış bunu çekirdekli kuru üzüme ve yeşilliğe boçluyum.guatr testimde iyi sonuç:ben delirdiiiiiiim.tamamen psikolojikmiş durumum.böyle biraz daha devam ederse çarpıntım sakinleştirici depresan vericekmiş dr.:bbo:
valla bugün dolma sardım yarın akşam eltimleri çagırdım dolmayı sardım yarınçokişim var börek tatlı derken yemkler filan çok işimvaryani
dizi syretmedim mutfaktaydımm bulaşıkları yıkadım kocada giti bende yanlız kaldım işte
sevmedin mi kız allah kahretmeye seni.:roflol:fundacım bana sorarsan adet gunune kadar devam et derım cunku senınde benım gıbı adetlerın gec gelıyor 29. gun bıle yumurtlama yapan varmıs ben bu ay adete kadar gun asırı calısacam hersey bebıs ıcın valla pek sevmedım ben o ısı ya :bbo:
oh oh maşallah cnm benim,şimdiden afiyet olsun.ayy bende yemekli misafir aldığımda 2 gün önceden stres basıyo beni,temizlik yemek hazırlıklar derken baya yoruluyorum.misafir ağırlamak çok zormuş evlenince daha ii anladım,bide fazla ayrıntıcıyım sanırım herşey tam olsun isterim biri geldiğinde.evliliğimin ilk yılında öyle çok misafir ağırladım ki,hemde çoğu yatılı.baya yorucu oldu yani.ama kimse beni çağırmadı valla,öyle tuhaf bişiler oldu yani-tatlicadiarzu-
oh oh maşallah cnm benim,şimdiden afiyet olsun.ayy bende yemekli misafir aldığımda 2 gün önceden stres basıyo beni,temizlik yemek hazırlıklar derken baya yoruluyorum.misafir ağırlamak çok zormuş evlenince daha ii anladım,bide fazla ayrıntıcıyım sanırım herşey tam olsun isterim biri geldiğinde.evliliğimin ilk yılında öyle çok misafir ağırladım ki,hemde çoğu yatılı.baya yorucu oldu yani.ama kimse beni çağırmadı valla,öyle tuhaf bişiler oldu yani-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?