Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

[/QUOTE]bend düşününce daha da bi hızlı çarpıyo kalbim.sanırım bu ay bende bişeycik çıkmıycak kızlar.çünkü hiç gögüslerim ağırmıyo.çoğu kişinin hamilelik belirtileirnin başında gögüz ağrısı var.bende hamile kaldığım zman gögüslerim o kadar acıyo du ki gözlerimden yaş geliyodu.tabi ben daha sonra öğrenmiştim hamiş olduğumu.şimdi ise tık yoook[/QUOTE]

benim adet olmadan öncede sızlıyolar onun için anlayamıyorum, bakalım ne çıkıcak bu ay sürpriz yumurtanan bahtımıza

bende çok korkuyordum ya off ne gündü dün gibi hatırlıyorum ağlıyordum kocamda ne yapacağını şaşırmıştı yazık.

hepimiz ağlaşımız yaniiii, ama ağlanmayacak gibi değildi valla.
benim kızkardeşim var şimdi, o ne yapcak diye hep düşünüyorumm.
canım benim ya çok korkcak oda eminim :a015:

dur fundacım daha bu kadar erken teşhis koyma.hamişsindir belki başlar belirtiler adetine var daha kuşum..

benim adet olmadan öncede sızlıyolar onun için anlayamıyorum, bakalım ne çıkıcak bu ay sürpriz yumurtanan bahtımıza [/QUOTE]

hepimiz ağlaşımız yaniiii, ama ağlanmayacak gibi değildi valla.
benim kızkardeşim var şimdi, o ne yapcak diye hep düşünüyorumm.
canım benim ya çok korkcak oda eminim :a015:[/QUOTE]

bende ilk gün çok korkmuştum.anam ne bok yedimde evlendim ben dedim.ama kociş sağ olsun çok anlayışlıydı.ilk olduğunda hiç bişi hissetmemişitm bu muydu yni dedim o ağlamalarım.tamamen psikoloik miş kızlar.korkudan kendimi kastığım için canım acıyodu ama o gün gevşeyince:jeyyar: olduda bitti maşallah
şimdi ooooo allah ne verdiyse atış serbestkaydirigubbakcemile Şeniz

bende ilk gün çok korkmuştum.anam ne bok yedimde evlendim ben dedim.ama kociş sağ olsun çok anlayışlıydı.ilk olduğunda hiç bişi hissetmemişitm bu muydu yni dedim o ağlamalarım.tamamen psikoloik miş kızlar.korkudan kendimi kastığım için canım acıyodu ama o gün gevşeyince:jeyyar: olduda bitti maşallah
şimdi ooooo allah ne verdiyse atış serbestkaydirigubbakcemile Şeniz[/QUOTE]

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: atış serbessssttt :roflol:

dur fundacım daha bu kadar erken teşhis koyma.hamişsindir belki başlar belirtiler adetine var daha kuşum..
daha çok var adetime ama ne bileyim inşallah nilaycım.
birde hasta olana kadar devam nezman olacagı belli olmaz hem olmasada ömüray inşallah umutsuzluk yok
evet canım umutsuzluk yok ama biden demorelize oldum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…