- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.761
bende çok korkuyordum ya off ne gündü dün gibi hatırlıyorum ağlıyordum kocamda ne yapacağını şaşırmıştı yazık.
iyilik tatlım hoşgeldin keyifler nasılıyı aksamlar kızlar ben geldım nasılsınız bakalımmm
yalnız sayılmazsın biz varız e kocanın yerini tutmayız ama idare et artıkkaydirigubbakcemile3 vardiyalı mı çalışıyo eşin hülyacım.
bend düşününce daha da bi hızlı çarpıyo kalbim.sanırım bu ay bende bişeycik çıkmıycak kızlar.çünkü hiç gögüslerim ağırmıyo.çoğu kişinin hamilelik belirtileirnin başında gögüz ağrısı var.bende hamile kaldığım zman gögüslerim o kadar acıyo du ki gözlerimden yaş geliyodu.tabi ben daha sonra öğrenmiştim hamiş olduğumu.şimdi ise tık yoook
nilay senin adet tarihin nezman düzenli oluyıomusun
evet canım ben hep 26 günde bir olurum ama kürtajdan sonra 30 gün sonra oldum.yine 30 gün diye hesaplayıp 1 ekim diyorum ama inşallah olmam.:Saruboceq: hiç birimiz olmayalım.
amanya mesajalrı karıştırmısım funda diyecektim nezman senin adet tarihin
bana sormamışmıydın ama ben cevap verdim bilekaydirigubbakcemile3
kızlar çözmeye çalışıyorum pembe olcakmı yazım bakalım.
kızlar esım geldı ben kacar hepınıze ıyı geceler
benim olmuş ama baaaaaaaaakkk nilaycım :)
daha çok var adetime ama ne bileyim inşallah nilaycım.dur fundacım daha bu kadar erken teşhis koyma.hamişsindir belki başlar belirtiler adetine var daha kuşum..
evet canım umutsuzluk yok ama biden demorelize oldum işte.birde hasta olana kadar devam nezman olacagı belli olmaz hem olmasada ömüray inşallah umutsuzluk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?