Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kolay gelsin canım, valla burda çeneden bende namazımı kılmadım...
yatarken kılarım artık..
iyi geceler tatlı rüyalar, yarın için kolay gelsinn. a.s.

iyi geceler hülya
herkesin takvimi çoook güzel oldu tam bir grup oluşturduk yani ben hariç tabi
lanet olasi şey görünsene artik bee

fundacıım üzülmee, yarın hallederiz onu, mesaj atarız burdan, yardım ederler bize.
kızlaaar size doyum olmaz ben yatıyorum artık..
öptüm hepinizi sohbet çok gzüeldiiiii.
iyi geceler herkeseee.

kızlar benden de bu gecelik bu kadar size doyum olmaz ama kociş yatalım diye başımda dikeliyo.öpüyorum hepinizi.sizde yatın sonra aklım burda kalıyo.

günaydııın fıstıklaaar
Allah hepimize böyle bebişler versin inşallaaaah
hepiniz uyuyomusunuz anacım hala mirmirmirmir
kimseler yok burda bende biraz işlerimi halledeyim bari, sonra gelirim tekrar kaydirigubbakcemile
kadriiiş sen niye başka topice yazıyon tatlım yaa, ben dün akşam seni çok sordum burda.
son günleri heyecanla bekliyoruz diye konuştuk seni, sen niye bizi bırakıyon, gidiyon başka topiclere kaydirigubbakcemile

günaydınlar herkese...:sm_cool:
dün akşam katılamadım size..malum biraz ağrılarım var daha..yarın kontrole gitcem...umarım bi sorun yoktur.pıhtı yokolmuştur...
yazdıklarınızı okudum bende...yanınızda olmuş kadar oldum a.s
bende en kısa sürede bebek istiyorum yazacam inşallah...
sizden güzel haberler alayım ki şevkim gelsin dimi ama...
bugün ne pişireyim fikir verirmisiniz kızlar bana...
yada siz ne pişireceksiniz?

Başka topige yazcktim arkadşalr ksura bkmayin yanliş oldu deiyorum ki acaba kaçaydir deniyoruz onuda yazsakmi listeye

günaydın şekerlerr,işte bende geldim.temizliğimi bitirdim,şimdi oturdum pc başına.günümüz hayırlı,huzurlu olsun.a.s.
kadrişcim bugün nasılsın cnm,karnın hala ağrıyomu,hadi inşallah ilk bebiş haberini senden alırız.günün geçmişmiydi?
bu arada bende katılıyorum fikrine ne zaman kürtaj olduk kaç ay olmuş onuda listeye eklesek,birbirimiz hakkındaki yorumlarımız daha ii olur gibi geliyo bana cnm.bakalım bizim kızlar ne der bu fikre:uhm:

günaydın canım,hadi bakalım inşallah doktordan hayırlı haberlerle dönersin.bende bugün gitcem doktora.inşallah güzel haberler verir benimkide.
cnm valla hergün ne yemek pişirsem derdine çok kafa patlatıyorum ben,ama tecrübeliyim bu konuda.sen dolabında hangi sebzeler var yaz ben ona göre hemen menü oluşturayım sanakaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

sebze olarak pırasa var gülüm de onun yanına ne gider onu bilemedim...
baştan da bir çorba bulmak lazım...
tatlı olarak irmik tatlısı yapmayı düşünüyorum...
demek dr a gidiyosun bugün...umarım iyi haberler verir dr...
bilgilendirirsin artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…