Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

tabiki cnm gelince yazarım size.hımmm o halde eğer eşin severse yanına makarma yapabilirsin domates soslu,bide mercimek çorbası yaparsan tamamdır.bende irmik tatlısına bayılırım,bende dün pudinkli bisküvili pasta yapmıştım o da süper oldu.bide karnıyarık yapmıştım dünden,çok yapmışım bugünde onu yicez,yanınada domates çorbası yapcam şehriyeli.işte bugünde böyle geçecek bakalım yrn neler yaparız.
bide eşim hafta sonu anne babasını çağırmak istiyor,bende kayıınvaldemden pek haz etmiyorum strese girdim o yüzden.kociş istiyo mecbur çağıracaz.fisfisfis

of stresli bi şey olsa gerek kayınvalide ile anlaşamamak...tabi gene de koca hatırı için yapmak gerekir..domatesli şehriye çorbası fikri güzelmiş...domates çorbası yaparım normalde...yada sadece şehriye çorbası limon ve un terbiyeli...domatesli şehriye hiç denememiştim...bi deneyeyim bakayım...
:dance:

evet cnm görünüşte süper anlaşırız ama gel bide bana sorklava:
cnm ben hep şehriyeli yaparım o çorbayı,bazen tel şehriye bazen arpa çok güzel olur,birazda salça koyarım valla yemede yanında yat olurhihoyyyt

bugün kimseler yok bizden başka galiba...herkes pek yoğun ev işleriyle herhalde :uhm:
aslında benim de ütüm var ama elim gitmiyooo...en nefret ettiğim ev işi...yemek yapmaya bayılırım,temizliği de severim,suyla sabunla oynuyosun ya süprizzzzz
ama ütüden nefret ediyorummmm

evet tatlım,herkes ev işine daldı sanırım,bende ütü yapmaktan nefret ederim,ama 3 güne bir yapmazsam biriktikçe birikiyo.kafamçokkarıştı
ama yemek yapmaya mutfakta vakit geçirmeye bayılırım,yemeklerimde süper olur övünmek gibi olmasınsırnaşık şey

cokacimcoook eminim öyledir.
bu arada yeni bir hamilelik için ne kadar beklemek gerektiği konusunda bir fikrin var mı?
gerçi belki kişiden kişiye değişiyodur...doktora sormak lazım...
ama internette şöyle bir araştırdım da bekleme süresi eşlerin duygularına psikolojilerine bağlıdır falan yazıyoo...
sizlerin yazdıklarınızda da farklı bekleme süreleri okudum yanlış anlamadıysam..kendimi toparlar toparlamaz bebiş istiyorum...daha çok yeni tabi benim olayım ama...doktor 6 ay falan bekle der diye korkuyorum...2-3 ay ideal olur diye düşünüyorum...
ay çenem düştü...

selam kızlar ben geldım.off cok yorgunum,evi temizliyodum cok yoruldum bı bakım dedım ne yapıyonuz ama okuyamıyom gecmişi,hep hata verıyo ,ki zaten siz baya konusmusunuz o sayfaları okumaya cesaretim yok :1no2: ee kuzular ne var ne yok,dün bı ugramıstım ama site hata verdı yazamadım bişe.

üüüf bu site ne böööle hep error hep erroor.
haberim var size..
kartı yedim, içimde kaldı bi söyleyemediiimm.
önümüzdeki maçlara bakıcaz artııık:))))

selam kızlar sakın umutsuz olmayın ben beş bebk kaybettim en küçüğü 5 aylık ama halen umutluyum şimdi anne olmaya daha yeni karar verdim 1.5 senem geçti en son ikizlerim öldüler inanın benim yaşadıklarım daha kötü çocuklarım gözümün önünde öldüler ama en önemlisi stres sakın ha stresyapmayın bakın ben halen umutluyum lütfen kardeşlerim umutsuz olmayın inanın bebişlerimizi kucağımıza alcağız heleki birbirimize moral verip dost olabilirsek ne mutlu kızlar inanın yanınızda olmayı size destek olmayı çok isterdim hepinize kucak dolusu öpücükler mübarek şu aylarda bol bol namaz kılıpta dua edin inanın ALLAHU TEALA BİZİ BOŞ ÇEVİRMİYECEK ÖÜLDÜNÜZ HEPİNİZ CANLARIM CANIM ARKADAŞLARIM ARKADAŞLIĞIMI İSTEYENE BEN BURADAYIM BEKLİYORUM BY

geçmişide okuyamadım, nasılsınız kızlar iyimisiniz..
tubişim işleri kolayladın mı? aaay çok yoruldun sen kıyamam sana..
burcu, özlem sizler nasılsınız..
ne var ne yok kızlar..
bende anneme geldim, güllaç yapcam şimdi:))

of ya hep eror veriyo bu site...hiçkimse girmeyi başaramıyo heralde...
neyse anca girmeyi başardım...bi yandan da irmik tatlısı pişiriyorum...cokacimcoook

Bakin inaninki bu benim 2 gün yaşayan oğlumun 4 boyutlu renkli dopler ultrason görüntü resmi sadece 2 gün yaşadi anne karninda bebekler parmak emerlermiş acikinca ya kizlar nasil benim tatli oğlum ha adinida koymuştuk o bnm beytullahim allah herkese nasip etsin şimdi hamiş olanlar lütfen kendinize çoooooooooooook dikkat edin canlarim tamammi kucak dolusu öpüldünüz by

geçmişide okuyamadım, nasılsınız kızlar iyimisiniz..
tubişim işleri kolayladın mı? aaay çok yoruldun sen kıyamam sana..
burcu, özlem sizler nasılsınız..
ne var ne yok kızlar..
bende anneme geldim, güllaç yapcam şimdi:))

iyiyim canım çok sağol...kolay gelsin..severim güllaç ı ...benim yerimede yersin artık ...

Frabjous tatlim bence doktorunu dinle pskolojin çok önemli kendini hazir hissttiğinde bence deneyin çünkü düşükten sonra verilen ara değil moral çok önemli tatlim öptüm by cnm

tamam burcucum yerim senin yerinede ama, sizede yapmak kısmet olur inşallah bir ara..
ya bu kızr nerde hasta oldum, kartı yedim rahatladım diyorum kimse yookkk.:)))))))
huu huuuuuu benden umutlu olan bayanlar nerde bakiiiiiiiim:)

hoşgeldin ve çok geçmiş olsun
benim oğluşumunda vardı böyle bir fotosu ama eşim kaldırmış hepsini nerde bilmiyorum..
iyi dileklerin için çok teşekkürler, inşallah mutlu haberler vermek nasip eder Allah.

aylincim nbr canım,burdaymıssın,bı türlü gecmişi okuyupta cvp yazamadım kımseye,boyna eror eor error bıktım ya.neyse yenı gelen arkadaslar hepiniz hosgeldınız,ve hepizize tek tek gecmıs olsun.

tamam burcucum yerim senin yerinede ama, sizede yapmak kısmet olur inşallah bir ara..
ya bu kızr nerde hasta oldum, kartı yedim rahatladım diyorum kimse yookkk.:)))))))
huu huuuuuu benden umutlu olan bayanlar nerde bakiiiiiiiim:)

canım ben kesin hamişsindir diyodum üzüldüm bak şimdi.ama bende kalamıycam bu ay umutlarımızı bir ay daha erteleyelim bakalım hayırlısıyla gelsinde bebişler..

geçmiş olsun zerdalicim Allah bir daha yaşatmasın.selam kızlar yemeklerden bahsetmişsiniz karnım acıktı valla.domates çorbasınada bayılırım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…