Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

tamam burcucum yerim senin yerinede ama, sizede yapmak kısmet olur inşallah bir ara..
ya bu kızr nerde hasta oldum, kartı yedim rahatladım diyorum kimse yookkk.:)))))))
huu huuuuuu benden umutlu olan bayanlar nerde bakiiiiiiiim:)

ay canım yenı farkettım kartı yedın mı :1shok: :1hug: olsun canım ya daha önümüzde oynıycak cook mac var.kuzum hıc şaşmıyo maşşallah senın adet,sen bu gıdışle bı 2 aya hamiş olursun.bukadar düzenli olunca adetın kacmaz senden :jeyyar:.ya şaka bı yana hayırlısı olsun herseyin,biliyon hem bizim bebişler cok nazlı,baksana senınkı yerını begenmemıs bellı.bı yer bulup yerleşmemiş.bıdahakı sefere inşallah :1hug:

zerdalicim sanada cok gecmiş olsun canım,moralını yüksek tutmana cok sevındım.tabıkıde hepimizin bebişleri olcak inşallah.Allah hiç birimizin kucagını bos bırakmıycak.biz yeterkı hayılısını isteyelim gerisini Allah a bırakalım.
nilaycım senden nbr,nekadar kaldı adetıne,benım 13 gun falan var.heycan bastı heycan...gercı eger gec yumurtladıysam bende umut yok bu ay,cünkü son 2 gundur bi kac odamı su bastıgı için onlarla ugrastım çalısmalar hakgetire,ondan öncekı 2 gunde yatıya mısafırım vardı (kuzenlerım) ee saat 3 de falan yattık zaten hep bı arada oturduk gırgır şamata nereye calısıyon.yanı 4 gundur boş gectı.eger o arada yumurtladıysam kacırdık trenı napalıjm

nilaycım senden nbr,nekadar kaldı adetıne,benım 13 gun falan var.heycan bastı heycan...gercı eger gec yumurtladıysam bende umut yok bu ay:çok üzgünüm:,cünkü son 2 gundur bi kac odamı su bastıgı için onlarla ugrastım çalısmalar hakgetire,ondan öncekı 2 gunde yatıya mısafırım vardı (kuzenlerım) ee gece 3 de falan yattık zaten hep bı arada oturduk gırgır şamata nereye calısıyon yanı 4 gundur boş gectı:mymeka:.eger o arada yumurtladıysam kacırdık trenı napalım

ya gerçekten kimse yok bugün...bu saatten sonra da zaten iftar hazırlıkları başlar..bi süre daha yoklar heralde

mrb canım senınle tanısmamıstık sanırım,sende düşük yaptın galiba,gecmiş olsun:teselli:.2 gundur yokum asırı yağmurdan dolayı balkon tastı evıme su gırdı:çok üzgünüm:.ugrayamadım siteye yenı arkadaslar geldı galıba hosgeldın ben tugba

canım benim özlettin kendini.çok geçmiş olsun tubişcim ama pırıl pırıl yapmışsındır evi.
benim 11 günüm kaldı canım ama bende erken yumurtlama oluyor geç başladım bu ay umudum yok..4 gün den bişey olmaz canım ya sen tam gaz devam et.

ayy canım bende sizi cok özledım,daha evde işlerim bitmedı ama yarın bıter heralde.neyse bız buaksam itibariyle tam gaz devam zaten ama bakalım ne olcak.cok heycanlıyım ya.zaten kırmızı kartı görürsek sen gec basladın bende yumurtlama dönemini kacırdım ondan gördük kartı dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

evet ya aynen öyle.ama belki tutar:jeyyar: bende gün aşırı devam ediyorum.inşallah ben geç başlamamışımdır sende kaçırmamışsındır...:Saruboceq:
bir yandanda ütü yapıyotum nevresinler falan off ütü yapınca hemen susuyorum..

hoşbulduk tuğbacım...evet 3 gün falan oldu aranıza katılalı.....teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için ...geçen hafta yaşadım bende bu sıkıntıyı...iyi olacam inşallah en kısa zamanda a.s

canım ben kesin hamişsindir diyodum üzüldüm bak şimdi.ama bende kalamıycam bu ay umutlarımızı bir ay daha erteleyelim bakalım hayırlısıyla gelsinde bebişler..

bir belirtim yoktu zaten şekercim, bu aya bakıcaz artık..
hayırlısı ne zamansa ben o zaman bekliyorum bebeğimi

yedim kartı tubişim, hayırlı uğurlu olsunn. :roflol:
sizi bekliyorum şimdi heyecanlaaaa :teytey:

sözümü geri aldım galiba gelenler olmuş...hoşgeldiniz....
treni kaçıranlar üzülmesin...bi dahaki aya inşallah deyip dua edicez...
tamam canım önümüzdeki ay çalışmalar dahabereketli olur inşallaah.
ama bu ay bir hamiş çıksn yaaawww :teytey:

merhabalar cıtırlar hepınız yemektesınız buyuk ıhtımal afıyet olsun allah kabul etsın oruclarımızı

aylıncım kırmızı kart gormusun canım mutlaka boyle hayırlıdır sıkma canını oldumu gullacı yedın mı kız afıyet olsun ben bır turlu sevemedım gullacı
bende bugun etımek tatlısı yaptım cok severız seker yandıgı ıcın cok hafıf bır tatlı oluyor

eeeee kızlar yeter artık amma yedınız heee gelen olursa ben buralardayım cıtırlar

bende onu ızlıyorum arada ası yı acıyorum oyle oyalanıyorum ıste
ben yanlız yedıgım ıcın pek canım ıstemıyor ama sonra acıkıyorum bırseyler atıstırıyorum
senın esın evde oluyormu yemekte canım
evet kımseler yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…