- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.881
tamam burcucum yerim senin yerinede ama, sizede yapmak kısmet olur inşallah bir ara..
ya bu kızr nerde hasta oldum, kartı yedim rahatladım diyorum kimse yookkk.:)))))))
huu huuuuuu benden umutlu olan bayanlar nerde bakiiiiiiiim:)
ya gerçekten kimse yok bugün...bu saatten sonra da zaten iftar hazırlıkları başlar..bi süre daha yoklar heralde
nilaycım senden nbr,nekadar kaldı adetıne,benım 13 gun falan var.heycan bastı heycan...gercı eger gec yumurtladıysam bende umut yok bu ay:çok üzgünüm:,cünkü son 2 gundur bi kac odamı su bastıgı için onlarla ugrastım çalısmalar hakgetire,ondan öncekı 2 gunde yatıya mısafırım vardı (kuzenlerım) ee gece 3 de falan yattık zaten hep bı arada oturduk gırgır şamata nereye calısıyon yanı 4 gundur boş gectı:mymeka:.eger o arada yumurtladıysam kacırdık trenı napalım
canım benim özlettin kendini.çok geçmiş olsun tubişcim ama pırıl pırıl yapmışsındır evi.
benim 11 günüm kaldı canım ama bende erken yumurtlama oluyor geç başladım bu ay umudum yok..4 gün den bişey olmaz canım ya sen tam gaz devam et.
ayy canım bende sizi cok özledım,daha evde işlerim bitmedı ama yarın bıter heralde.neyse bız buaksam itibariyle tam gaz devam zaten ama bakalım ne olcak.cok heycanlıyım ya.zaten kırmızı kartı görürsek sen gec basladın bende yumurtlama dönemini kacırdım ondan gördük kartı dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
mrb canım senınle tanısmamıstık sanırım,sende düşük yaptın galiba,gecmiş olsun:teselli:.2 gundur yokum asırı yağmurdan dolayı balkon tastı evıme su gırdı:çok üzgünüm:.ugrayamadım siteye yenı arkadaslar geldı galıba hosgeldın ben tugba
canım ben kesin hamişsindir diyodum üzüldüm bak şimdi.ama bende kalamıycam bu ay umutlarımızı bir ay daha erteleyelim bakalım hayırlısıyla gelsinde bebişler..
ay canım yenı farkettım kartı yedın mı :1shok: :1hug: olsun canım ya daha önümüzde oynıycak cook mac var.kuzum hıc şaşmıyo maşşallah senın adet,sen bu gıdışle bı 2 aya hamiş olursun.bukadar düzenli olunca adetın kacmaz senden :jeyyar:.ya şaka bı yana hayırlısı olsun herseyin,biliyon hem bizim bebişler cok nazlı,baksana senınkı yerını begenmemıs bellı.bı yer bulup yerleşmemiş.bıdahakı sefere inşallah :1hug:
tamam canım önümüzdeki ay çalışmalar dahabereketli olur inşallaah.sözümü geri aldım galiba gelenler olmuş...hoşgeldiniz....
treni kaçıranlar üzülmesin...bi dahaki aya inşallah deyip dua edicez...
arkadaşlar ben yavaştan sofra hazırlıklarına başlıyorum...şimdilik bye...şimdiden herkese afiyet olsun...cokacimcoook
bu hanımların gelecegı yok bende dızı ızlıyım barı
ıyıyım canım sen nasılsın yendı mı yemekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?