- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.981
hoş geldin canım benim adımda göründüğü gibi nilaya.s
sorma çenemiz düştüde biraz..süprizzzzz
oyy yesin senı kuzun cokacimcoook:roflol: feda olsuuuuun bütün puanlaaaar sana kuuuzzzzzzzumm :roflol:
dünde öyleydi tuğbacım.sinir etti beni.benim çarpıntılarımın sebebi bu site olanbilir kızlar .bakın buğün sabahtan beri yeni giriyorum çarpıntım yo denecek kadar az.şakkıdı
:roflol: :roflol: aay seviyorum ben sizi yaaaaa :roflol:
kıııız nilaay sen çıkcan hamiş.
benim bahanem iki gün üstüste denk geldi çalışmalar sperm kalitesinde düşme oldu.
önümüzdeki ay affetmiceeeem :sm_cool:
:asigim:a.s. inşallah ama zor.benimde bahanem çalışmalara geç başladım ondan olmaz gibi geliyor ama kısmet..
ayy bi bakmısım hamileyim bide :1shok:
nuraycıım işte hamilelik haberi alırım bu ay diye beklerken paat diye sabah kırmızı kartı yedim.
daha iyi olcaz, hayırlı haberler vercez inşallah.
bu ay ilk denemeydi, önümüzdeki maçlara kaldı umutlar.
senin durumun nasıl, çalışmalar var mı?
bizde seni seviyoruz zateeeeenkaydirigubbakcemile3
benim de 2 gün üst üste geldi nolcak şimdi ama normaldede dr öyle veriyodu çalışma listesini.
kuzuum buğün yaptım senin tatlısan dün yapmıştın ya ama daha yemedim.dolapta soğumasını bekliyorum
hoşbuldukk ortam kurulmuş tabi burda güzel insanlar varki heleki aynı dertten olunca birbirimizi daha iyi anlıyoruzz valla ne oldu şaştım yazımı bulamadım valla :) bende nurayy m.oldum şu bebek istiyorum yazısını banada yapabilirmisiniz rica etsem bilen varmı
slm kızlar aylin hasatamı oldun canım
hoşgeldin canım.benim adım funda.kızlar bir araya geldimi olay bitmişdir.ee sonradan da geliyosan yandıııın.oku oku bitmez..
hoşgeldin hülyacım evet yedim kartı :a015:
heee kız cenemız düştü valla.burda zaten gırgır şamata hat safada.hosgeldın aramıza tekrardankızlar bu ne hız yazdıgım yazıyı bulmaya çalışıyorum en son 20 dk önce mi ne yazdım maşşalhh sizee:)vallaaaaa bu bebek istiyorum yazısını bende istiyorum h.g diyen arkadaşım sagoll inşallah bütün isteyenlerin gönülleirne göre versin rabbimm herkeze dua ediyorum
valla öle arkadasım senın sperm kalıtesı düştü,ben görürsem kartı 4 gun mecburı ara vermıstım ozaman yumurtladım denk gelmedı nılayda gec basladı eger görürse kartı:roflol::roflol: :roflol: aay seviyorum ben sizi yaaaaa :roflol:
kıııız nilaay sen çıkcan hamiş.
benim bahanem iki gün üstüste denk geldi çalışmalar sperm kalitesinde düşme oldu.
önümüzdeki ay affetmiceeeem :sm_cool:
ayy süper olur.aaa teyze olmak istiyom kızlar ben(tabı önce anne)ayy bı tuhaf oldum anne yazınca :sm_cool::asigim:a.s. inşallah ama zor.benimde bahanem çalışmalara geç başladım ondan olmaz gibi geliyor ama kısmet..
ayy bi bakmısım hamileyim bide :1shok:
hülyacım hoşgeldin canım.
h.bnilaycım misafirler anca gitti hemen size koştum çok yoruldum ama bugünüde altlattım şükürler olsun
iyi atlatmışsın.bende bakınıyodum bizim kız hala gelmedi diye
hoşgeldin canım nbr nasılsın bakalım
hoşbuldukk aynen öyle geri geri gidiyorum sayfada zaten yavaş olsun ama hepnizle tanıştıma çok memnun oldum sohpetiniz güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?