Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hoş geldin canım benim adımda göründüğü gibi nilaya.s
sorma çenemiz düştüde biraz..süprizzzzz

hoşbuldukk ortam kurulmuş tabi burda güzel insanlar varki heleki aynı dertten olunca birbirimizi daha iyi anlıyoruzz valla ne oldu şaştım yazımı bulamadım valla :) bende nurayy m.oldum şu bebek istiyorum yazısını banada yapabilirmisiniz rica etsem bilen varmı

:roflol: feda olsuuuuun bütün puanlaaaar sana kuuuzzzzzzzumm :roflol:
oyy yesin senı kuzun cokacimcoook
dünde öyleydi tuğbacım.sinir etti beni.benim çarpıntılarımın sebebi bu site olanbilir kızlar .bakın buğün sabahtan beri yeni giriyorum çarpıntım yo denecek kadar az.şakkıdı

:roflol: :roflol: :roflol: kesınlıkle haklısın hayatım bütün suc bu sitenın kötükedihüso

bizde seni seviyoruz zateeeeenkaydirigubbakcemile3
benim de 2 gün üst üste geldi nolcak şimdi ama normaldede dr öyle veriyodu çalışma listesini.
kuzuum buğün yaptım senin tatlısan dün yapmıştın ya ama daha yemedim.dolapta soğumasını bekliyorum

valla aynı durumdayız canım bende bugün bekliyodum 16 sında yedim kırmızı kartı 10 günü 12 14 16 çalıştık ama bu ay da olmadı kısmett önümüzdeki aya tutar diye bekledim ilk hamileligim gibi ama bu sefer ugraşcam galiba hayırlısı olsun nediyelim saglıklı olsun bidaha aynı şey olmasında nezaman gelirse artık ama fazla bekletmesin bebişlerimiz bizim gibi anneleri

bende hep günaşırı yapıyodum, üstüste gelince sperm kalitesi düşüyomuş bişeler bişeler... -tatlicadiarzu-
heee dooruuu benim dolapta tatlım var, annemden geldik iftarı orda yapmıştık unuttum dolapta ne var kaydirigubbakcemile3
ellerine sağlık, afiyet olsun canımcımmm.

canım vermiştim linkini geçmişi okuduysan anattım orda...
fundacım senin hala olmamış ...

heee kız cenemız düştü valla.burda zaten gırgır şamata hat safada.hosgeldın aramıza tekrardan
valla öle arkadasım senın sperm kalıtesı düştü,ben görürsem kartı 4 gun mecburı ara vermıstım ozaman yumurtladım denk gelmedı nılayda gec basladı eger görürse kartı:roflol:
:asigim:a.s. inşallah ama zor.benimde bahanem çalışmalara geç başladım ondan olmaz gibi geliyor ama kısmet..
ayy bi bakmısım hamileyim bide :1shok:
ayy süper olur.aaa teyze olmak istiyom kızlar ben(tabı önce anne)ayy bı tuhaf oldum anne yazınca :sm_cool:

hoşbuldukk aynen öyle geri geri gidiyorum sayfada zaten yavaş olsun ama hepnizle tanıştıma çok memnun oldum sohpetiniz güzell

canım bu linki kontrol panelinden profil düzenleye gidip sayfanın en altındaki kilo takip yazazn yere yapıştırcan.
sonrada değişiklikleri kaydet deyip sayfadan çıkıcan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…