Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım ben o terazıye tıkladım ama msj yazılcak gibi biyer cıktı.puanlama gibi bişe cıkmadı.ne yazcam şekercim oaraya sülee hele fransız kaldım gııız

ne istersen onu yaz zaten puan vermiş oluyorsun

sana yazanları kullanıcı paneline girince görüyosun
tamam canım bı yazıyım bakem
senin zaten 90 olmuş canım bu zamana kadar baya puan almışsın

hee ölemi cok enteresan demek benım için bişeler yazanlar olmus hıı.baya fransız kalmısım olaya desene :roflol:

hoş geldin ve de geçmiş olsun canım.hepimiz kötü günler geçirdik canım.inşallah bundan sonra herşey daha iyi olacak.olur canım üzülme hayılısı ne zamansa o zman olsun inşallah.

öncelik le hoşgeldin tuğbişcim ösledim kız seni yoruldun valla kaçgündür.mis gibi olmuştur şimdi evin.
evet canım bu ay hiç aksatmadım ama bilmiyorum sonuç ne olur CADIARZU

fundacım nerelerdesin kuzum ya gelmedin..çizelgen olmadı diye küstünmü kk ye:roflol:
hadi gel özlettin kendini.kaydirigubbakcemile

hee küstüm valla.herkesin oluyoda niye benim ki olmuyo:dilcikar:
yoktum buğün hayatım evde kemeratlına gittim gezmeye iftara yakın geldim.şimdi koçişten fırsat bulunca gelebildim.

ay nilay düşününce bile kötü oluyorum.ne üzülmüştüm suyun içine uyanınca.kabus gibiydi

başın sağ olsun canım.senn yaşadığın daha kötü.yüzünü görüpte yitirmek çok zor.allah bir daha yaşatmasın.hoşgeldin bu aradaa.s.

tamam burcucum yerim senin yerinede ama, sizede yapmak kısmet olur inşallah bir ara..
ya bu kızr nerde hasta oldum, kartı yedim rahatladım diyorum kimse yookkk.:)))))))
huu huuuuuu benden umutlu olan bayanlar nerde bakiiiiiiiim:)
aylinciiim ay kuzum benim üzülmedin dimi sakın üzülme bak nasip değilmiş önümüzdeki ay inşallah.sen çok düzenli adet olduğun için senden çok ümitliydin ben ama olsun tatlım .önümüzdeki ay daha sıkı çalışırsın.:1hug:

heh geldınmıı sekerım,valla öle bende az bişe okuyum dedımdi şaşı oldum vlla.döktürmüşsünüz maşşalah.yalnız bu puan işini ben cok sevdım hemen birbirimize puan verelım kuzular :))

heh geldınmıı sekerım,valla öle bende az bişe okuyum dedımdi şaşı oldum vlla.döktürmüşsünüz maşşalah.yalnız bu puan işini ben cok sevdım hemen birbirimize puan verelım kuzular :))
bende sevdim ya benimkide pek bir azmış canım...
ben geldiiiiiiiiim, kimler var bakiiimm.
ay bu site bugün beni mahvetti, okuyamıcam geçmişi, ne ne yok.
bide sizi çok özledimm.

canım:1hug: ben hepinizi özledim..

anacım sen zaten toplamışsın baya puanları.en fakir ben
kalmışım aranızda

:) sanada ekleriz puan şekerciim, kaydirigubbakcemile5
evet fundacım benim adet düzenim hiç şaşmaz :CüvCüv:
ama bebişin gelmesi için şaşması gerekiyor :CüvCüv:
birden görünce şaşırdım birazda üzüldüm ama bakalım hayırlı zaman ne zamaaan fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…