- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.941
sorma tubişcim bende yeni öğrendim biz puan veriyomusuz ona göre özel üye oluyomuşuz....mesaj sayımızın yazdığı yerin üstünde terazi işareti varya.oradan veriyormusuz.sen şimdi bas benim terazime bana puan ver bak öğrenirsinkaydirigubbakcemile3
bende sana veriyim hemencik...
kızlar ben kacıyorum kocacım geldı
kendı yanımdayken onunla ılgılenmedım mı kusuyor
hepınızı opuyorum kızlar ıyı aksamlar
canım ben o terazıye tıkladım ama msj yazılcak gibi biyer cıktı.puanlama gibi bişe cıkmadı.ne yazcam şekercim oaraya sülee hele fransız kaldım gııız
canım ben o terazıye tıkladım ama msj yazılcak gibi biyer cıktı.puanlama gibi bişe cıkmadı.ne yazcam şekercim oaraya sülee hele fransız kaldım gııız
tamam canım bı yazıyım bakemne istersen onu yaz zaten puan vermiş oluyorsun
sana yazanları kullanıcı paneline girince görüyosun
senin zaten 90 olmuş canım bu zamana kadar baya puan almışsın
slm kızlarr önce hepinizee geçmiş olsunn aranıza katılmakta biraz geç kaldım 4 nisanda 5 haftalıktı bebegimi düşürdüm doktorum 2 veya 3 ay bekle sonra devam dedi ben 4 ayy bekledim çünkü piskolojim çok bozuldu hala içimde bikorku üznütü varr tabi beni bi siz anlarsınız eger düşmeseydi 6 veya 7 aylık olcaktı nasip degilmiş ama beni anlayan insanlarla paylaşınca rahatlıyorum şimdi 2 ay oldu daha bişe yok çalışmalara başlayalı RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR VERSİN
öncelik le hoşgeldin tuğbişcim ösledim kız seni yoruldun valla kaçgündür.mis gibi olmuştur şimdi evin.evet ya artık bı hamiş cıksın listemızden.ama kıslar ya haksızlık etmeyelım lıstemıze,daha yenı kurduk bı ay anca olmustur topiğimiz.cogumuzda calısmalara yenı basladık.mesele ben daha bu ay ılk beklıyoruz bakalım yıycezmı kırmızı kartı bu ay ama inşallah cıkar bı hamış.bizim fundada hıc aksatmadı callısmaları belkıde o kalır bu ay,ee yelız sende varmı bı belırtı falan
fundacım nerelerdesin kuzum ya gelmedin..çizelgen olmadı diye küstünmü kk ye:roflol:
hadi gel özlettin kendini.kaydirigubbakcemile
ay nilay düşününce bile kötü oluyorum.ne üzülmüştüm suyun içine uyanınca.kabus gibiydiyok güzelim şişmedi kafamız zordur ya insan kafayı yiyor öyle olunca.
benimde yeni evliyken tesisat patlamış gece bir kalktık halılar suda yüzüyordu.
ne ağlamıştım..şimdi düşününce gülüyorum halime ne panik yapmıştımkaydirigubbakcemile3
fundanında başına gelmiş..
aman suyu severim ama eve girince pek hoş olmuyor:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
başın sağ olsun canım.senn yaşadığın daha kötü.yüzünü görüpte yitirmek çok zor.allah bir daha yaşatmasın.hoşgeldin bu aradaa.s.Bakin inaninki bu benim 2 gün yaşayan oğlumun 4 boyutlu renkli dopler ultrason görüntü resmi sadece 2 gün yaşadi anne karninda bebekler parmak emerlermiş acikinca ya kizlar nasil benim tatli oğlum ha adinida koymuştuk o bnm beytullahim allah herkese nasip etsin şimdi hamiş olanlar lütfen kendinize çoooooooooooook dikkat edin canlarim tamammi kucak dolusu öpüldünüz by
aylinciiim ay kuzum benim üzülmedin dimi sakın üzülme bak nasip değilmiş önümüzdeki ay inşallah.sen çok düzenli adet olduğun için senden çok ümitliydin ben ama olsun tatlım .önümüzdeki ay daha sıkı çalışırsın.:1hug:tamam burcucum yerim senin yerinede ama, sizede yapmak kısmet olur inşallah bir ara..
ya bu kızr nerde hasta oldum, kartı yedim rahatladım diyorum kimse yookkk.:)))))))
huu huuuuuu benden umutlu olan bayanlar nerde bakiiiiiiiim:)
funda hala okuyamadınmı gülüm nerde kaldınkaydirigubbakcemile
ben geldiiiiiiiiim, kimler var bakiiimm.
ay bu site bugün beni mahvetti, okuyamıcam geçmişi, ne ne yok.
bide sizi çok özledimm.
slm fundacım hosgeldın gec kaldın bugun gozumuz pc de kaldı ayol
kızım çok yaşmışsınız oku oku bitmiyoki şaşı oldum valla.-tatlicadiarzu-
heh geldınmıı sekerım,valla öle bende az bişe okuyum dedımdi şaşı oldum vlla.döktürmüşsünüz maşşalah.yalnız bu puan işini ben cok sevdım hemen birbirimize puan verelım kuzular :))
hoşgeldın kuzum,aman site bugun benıde bayılttı zatiii,ama aksamdan beri maşşallahı var.aksamıyo şükür
bende sevdim ya benimkide pek bir azmış canım...heh geldınmıı sekerım,valla öle bende az bişe okuyum dedımdi şaşı oldum vlla.döktürmüşsünüz maşşalah.yalnız bu puan işini ben cok sevdım hemen birbirimize puan verelım kuzular :))
ben geldiiiiiiiiim, kimler var bakiiimm.
ay bu site bugün beni mahvetti, okuyamıcam geçmişi, ne ne yok.
bide sizi çok özledimm.
anacım sen zaten toplamışsın baya puanları.en fakir ben
kalmışım aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?