Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bütün gün yoktum kızlar kayınvalidem salonuma boncukla perde fonu dikicek onun için kemeraltına kumaş almaya gittik.gez gez akşam oldu yani.gezerken bile aklım burdaydı.
bu arada kızlar benim çarpıntım buğün çok azaldı.iyilişiyorum galiba.çok mutlu oldum.arlincim hoşgeldin tatlım bende yeni geldim

bende sevdim ya benimkide pek bir azmış canım...

canım:1hug: ben hepinizi özledim..

benim puanımda çok azdı sonra bir konuya yorum yazdım ben, ordaki arkadaşlar haklısın katılıyoruz falan demişler bi dünya puan yollamışlar bana.
mesela biz şimdi birbirimize puan yazıyoruz 1 yada 2 puan artıyo.
ama 3 kişi bana toplam 300 puan yollamışlar o nasıl olmuş onu çözemediiim :sm_confused:

3 kısı nası yollamıs kız 300 puanı :1shok: :1shok: :1shok:

slm fundacım hosgeldın gec kaldın bugun gozumuz pc de kaldı ayol

hoşgeldın kuzum,aman site bugun benıde bayılttı zatiii,ama aksamdan beri maşşallahı var.aksamıyo şükür

dünde öyleydi tuğbacım.sinir etti beni.benim çarpıntılarımın sebebi bu site olanbilir kızlar .bakın buğün sabahtan beri yeni giriyorum çarpıntım yo denecek kadar az.şakkıdı

ana o nasıl oluyoki acaba öğrenmek lazım..

kızlar bu ne hız yazdıgım yazıyı bulmaya çalışıyorum en son 20 dk önce mi ne yazdım maşşalhh sizee:)vallaaaaa bu bebek istiyorum yazısını bende istiyorum h.g diyen arkadaşım sagoll inşallah bütün isteyenlerin gönülleirne göre versin rabbimm herkeze dua ediyorum

ayy cok sevındım arkadasım düzelmene.inşallah hergun bıraz daha azalacak ve normale döncen inşallah.:1hug:

dünde öyleydi tuğbacım.sinir etti beni.benim çarpıntılarımın sebebi bu site olanbilir kızlar .bakın buğün sabahtan beri yeni giriyorum çarpıntım yo denecek kadar az.şakkıdı

fundacım çok alemsin güldürdün beni..
sevindim çarpıntının azalmasına..
aylin kırmızı kartı gördüm dedi bugün bende çarpıntı başladı..
kesin psikolojik.

bu hanımlar böle şekerim bir çene bir çene yakalayamzsın işte.. kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım, benim ismim aylin.. a.s.
nasılsın?

yok kız asıl puanları zilli aylin hanım toplamıs olsun biz birbirimize puan veririz yetisiriz ayline :dilcikar:

:roflol: he valla yetişiriz.hihoyyyt
bencede zaten cok ösledim sizi :1hug:

ayy cok sevındım arkadasım düzelmene.inşallah hergun bıraz daha azalacak ve normale döncen inşallah.:1hug:
çok saol canımcım.inşallah tatlım .allah kimsenin sağlığını bozmasınkaydirigubbakcemile3

hoş geldin canım benim adımda göründüğü gibi nilaya.s
sorma çenemiz düştüde biraz..süprizzzzz

fundacım çok alemsin güldürdün beni..
sevindim çarpıntının azalmasına..
aylin kırmızı kartı gördüm dedi bugün bende çarpıntı başladı..
kesin psikolojik.

:roflol: :roflol: aay seviyorum ben sizi yaaaaa :roflol:
kıııız nilaay sen çıkcan hamiş.
benim bahanem iki gün üstüste denk geldi çalışmalar sperm kalitesinde düşme oldu.
önümüzdeki ay affetmiceeeem :sm_cool:

hoşgeldin canım.benim adım funda.kızlar bir araya geldimi olay bitmişdir.ee sonradan da geliyosan yandıııın.oku oku bitmez..

valla maşşalh hanımlarr hoşbulduk bende nuray m.oldum iyi olmaya çalışıyoz işte sen nasısın

nuraycıım işte hamilelik haberi alırım bu ay diye beklerken paat diye sabah kırmızı kartı yedim.
daha iyi olcaz, hayırlı haberler vercez inşallah.
bu ay ilk denemeydi, önümüzdeki maçlara kaldı umutlar.
senin durumun nasıl, çalışmalar var mı?

:asigim:a.s. inşallah ama zor.benimde bahanem çalışmalara geç başladım ondan olmaz gibi geliyor ama kısmet..
ayy bi bakmısım hamileyim bide :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…