- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.961
bende sevdim ya benimkide pek bir azmış canım...
canım:1hug: ben hepinizi özledim..
yok kız asıl puanları zilli aylin hanım toplamıs olsun biz birbirimize puan veririz yetisiriz ayline :dilcikar:anacım sen zaten toplamışsın baya puanları.en fakir ben
kalmışım aranızda
aman nazar değmesin, hazır bulmuşuz birbirimizii, sohbet edelim azcık.
benim puanımda çok azdı sonra bir konuya yorum yazdım ben, ordaki arkadaşlar haklısın katılıyoruz falan demişler bi dünya puan yollamışlar bana.
mesela biz şimdi birbirimize puan yazıyoruz 1 yada 2 puan artıyo.
ama 3 kişi bana toplam 300 puan yollamışlar o nasıl olmuş onu çözemediiim :sm_confused:
yok kız asıl puanları zilli aylin hanım toplamıs olsun biz birbirimize puan veririz yetisiriz ayline :dilcikar:
bencede zaten cok ösledim sizi :1hug:
slm fundacım hosgeldın gec kaldın bugun gozumuz pc de kaldı ayol
hoşgeldın kuzum,aman site bugun benıde bayılttı zatiii,ama aksamdan beri maşşallahı var.aksamıyo şükür
anacım sen zaten toplamışsın baya puanları.en fakir ben
kalmışım aranızda
3 kısı nası yollamıs kız 300 puanı :1shok: :1shok: :1shok:
benim puanımda çok azdı sonra bir konuya yorum yazdım ben, ordaki arkadaşlar haklısın katılıyoruz falan demişler bi dünya puan yollamışlar bana.
mesela biz şimdi birbirimize puan yazıyoruz 1 yada 2 puan artıyo.
ama 3 kişi bana toplam 300 puan yollamışlar o nasıl olmuş onu çözemediiim :sm_confused:
bütün gün yoktum kızlar kayınvalidem salonuma boncukla perde fonu dikicek onun için kemeraltına kumaş almaya gittik.gez gez akşam oldu yani.gezerken bile aklım burdaydı.
bu arada kızlar benim çarpıntım buğün çok azaldı.iyilişiyorum galiba.çok mutlu oldum.arlincim hoşgeldin tatlım bende yeni geldim
dünde öyleydi tuğbacım.sinir etti beni.benim çarpıntılarımın sebebi bu site olanbilir kızlar .bakın buğün sabahtan beri yeni giriyorum çarpıntım yo denecek kadar az.şakkıdı
kızlar bu ne hız yazdıgım yazıyı bulmaya çalışıyorum en son 20 dk önce mi ne yazdım maşşalhh sizee:)vallaaaaa bu bebek istiyorum yazısını bende istiyorum h.g diyen arkadaşım sagoll inşallah bütün isteyenlerin gönülleirne göre versin rabbimm herkeze dua ediyorum
yok kız asıl puanları zilli aylin hanım toplamıs olsun biz birbirimize puan veririz yetisiriz ayline :dilcikar:
:roflol: he valla yetişiriz.hihoyyyt
bencede zaten cok ösledim sizi :1hug:
çok saol canımcım.inşallah tatlım .allah kimsenin sağlığını bozmasınkaydirigubbakcemile3ayy cok sevındım arkadasım düzelmene.inşallah hergun bıraz daha azalacak ve normale döncen inşallah.:1hug:
kızlar bu ne hız yazdıgım yazıyı bulmaya çalışıyorum en son 20 dk önce mi ne yazdım maşşalhh sizee:)vallaaaaa bu bebek istiyorum yazısını bende istiyorum h.g diyen arkadaşım sagoll inşallah bütün isteyenlerin gönülleirne göre versin rabbimm herkeze dua ediyorum
fundacım çok alemsin güldürdün beni..
sevindim çarpıntının azalmasına..
aylin kırmızı kartı gördüm dedi bugün bende çarpıntı başladı..
kesin psikolojik.
bu hanımlar böle şekerim bir çene bir çene yakalayamzsın işte.. kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım, benim ismim aylin.. a.s.
nasılsın?
valla maşşalh hanımlarr hoşbulduk bende nuray m.oldum iyi olmaya çalışıyoz işte sen nasısın
:roflol: :roflol: aay seviyorum ben sizi yaaaaa :roflol:
kıııız nilaay sen çıkcan hamiş.
benim bahanem iki gün üstüste denk geldi çalışmalar sperm kalitesinde düşme oldu.
önümüzdeki ay affetmiceeeem :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?