Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sende öylesin canım şekerler topluluğuyuz bizkaydirigubbakcemile5

nazar değmesin bizee..

sagoll evett sayenizdee yaptım linki bende avrupa yakaı küçükçekmecedeyim bilen varmı

beylilkdüzündeyim canımcım..
biliyorum k.çekmeceyi. yani biliyorum derken e5ten eve gidip gelirken hep geçiyoruz.
bak biz yakınız.

eeeeeeee kızlar yok mu hiç güzel haberler verecek

nilay vaaaaaarrr

bu akşam nihal yok galiba .haberi olan var mı yoksa ben mi kaçırdım

nihal yok, burcu yok, özlem yok..
nerde bu kızlar bu akşam.
funda nihali yazdığın iyi oldu, yoksa beni niye kimse sormamış derdi, nazlı nihaaaaaaallll:)

ben akrep 16 111983 evet yakınız beylikdüzünde teyzem teyze kızlarım ordalar hep

burası çok kalabalık canım ya, bir apartmanda 60 daire olur mu, köy gibi.
pek sevmiyorum bakırköyde büyüdüm ben, oraları çok seviyorum incirli falan.
eşimde erenköy sahrayıcedidli.
burdaki evi satıp oralardan ev alabilsek çoktan giderdikte işte bütçe müsade etmiyo :))

merhaba arkadaşlar..ben de sizdenim..
birşey danışmak istiyorum..8temmuzda 'missed abortus' sebebiyle düşük yaşadım ve kürtaj oldum.ardından tam 6 hafta sürdü kanamam.son 7-9 günü hariç lekelenme şeklindeydi ama son günler heralde adet oluyorum diye düşündüm.cok yoğundu.neyse bitti.aradan 10 gün geçti ben yine adet oluyorum heralde dedim...8-9 gün sürdü yine kanamam..bitti.aradan bir hafta geçti tekrar adet gibi kanamam oldu...doktora gittim.ilala kestik kanamamı..bu arada yaklaşık 4 cmlik bir miyomum olduğunu öğrendim..ilacı bıraktıktan sonra hemen adet olucakmışım zaten eğer birsonraki düzenli tarihte olursa dooplere alıcam dedi doktor...
düşük sonrası böyle anormal kanamalar yaşayan varmı aranızda??
ne kadar sonra düzene girer acaba?
hepinize iyi günler diliyorum..,nşallah biran önce hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz...
sağlıkla kalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…