Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ne çift çizgi çıkan testi nede bebişimin o nokta gbi ultrasyon fotoraflarını hepsini attım çünkü bakıp bakıp aglıyodum daha çok içim acıyodu

evet varmış öyle bişey ecznaeden alıyomusun hergün bakıyomuşşsun adetden sonra yumurtladıgın günateşin yüksek olyomuş

bizim evimizde sessiz sakin yerde canım ama ne bilim alışamadım galiba.

of valla aldıgım testerin haddi hesabı yoktur bikele de yaptıgımda çıkacakmı ki heemen
ben hiç yapmadım hee idrar testi ilkinde kan testi yapmıştım, sonrada hiç geçmedi adetim ki test yapayım :CüvCüv:
bu sefer bende yapıcam idrar testi saklamak için, yani inşallah olursa hamileliik :CüvCüv:

kaç senelik evlisiniz kızlar

2,5 sene oldu

evet ezzanede satılıyo ama her yerde yok beb bakırköyden almıştım içinde 5 tane vardı benim aldıgımın medi smart ismi interneten bakabilirsin internettende sipariş verebiliyosun işte adetin kaç gün sürüyosa onun karşılıgı şu gün başla diyo tablo var kullanma kılavuzunda mesela 28 günde bir adet oluyosan adetin birinci gününden sayıyosun 12 inci günü başlıyosun testleri yapmaya aynı gebelik testi gbi üst üste işte bitene kadar testler yapıyosun koyu çizginin yanındaki çizgi enkoyu çıktıgı gün çalışıyosun iştee öyle bişebenim aldıgım 27.50 di fiyadı bi de clear bule diye bi marka var dünyada kullanılıyo çok pahalı oo

aylin ben senin soyadını tosba sanıyodum baktım facebookta ekliyim dedim ama bütün aylinlere baktım bulamadım ama aylin varmış şaşı oldum kızlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…