Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ya nilaycım şu çizelgeye içim gidiyo baktıkça bizimde öyle pembe çıkıverse ne güzel olur boş çıkmasa deneyipde ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ahh
keşke bende baktıkça ilk yaptığım test geliyor aklıma böyleydi..
bende yengecim yükselenim de başak.balık burcuyla iyi anlaşırım ben bir de oğlakla.annem balık birde kankam 19 yıllık arkadaşım balık burcudur.oğlak burcundan da çok arkadaşım var.
en sevdiğim burç yengeç eşimin burcu ondanmı acaba:asigim:
ben kovayıım:)
11 şubat 81
bende 26 şubat ben balık sen kova doldur kovayı atlıyım içinekaydirigubbakcemile3
aa biz oyüzden bukadar iyi anlaşıyoruz desene kuzum....ben oglak burcuyum ve yükselenım yengec kaydirigubbakcemile5

benimde yükselenim oğlak desenize hepimiz iyi anlasıyoruz..

canım öncelikle sanada çok geçmiş olsun..benim pek bir bilgim yok hemen düzene girdi adetlerim.
ama bilgisi olan arkadaşlar varsa seninle paylasırlar zaten..

kızlar mühim bi işim var geliyom birazdan kaydirigubbakcemile Şeniz kaydirigubbakcemile2 :jeyyar:

bereketli olsun inşaaaaalllaaahh kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun elif.
benim öyle olmadı kanamalrım.
doğumdan 20 gün sonra kanamam kesildi, 10 gün sonrada adet oldum.
sonrada 26-27 günde bir oldum hep.
bilemedim canım sebebini benneyaptımki

beylikdüzünün güzel yerleride var canım
benim eşimin teyzesi gün ışıgı evleri var demir inşaat orda oturuyo
ama kendi teyzemler ihlaas marmara evlerinde oturoylar 3 katlı evleri sitede degiller ama çok güzel sakin sesssiz tam istedigin gibi

kızlar mühim bi işim var geliyom birazdan kaydirigubbakcemile Şeniz kaydirigubbakcemile2 :jeyyar:
kolay gelsin tatlışkom.ohhh çalışan çalışana
ya nilaycım şu çizelgeye içim gidiyo baktıkça bizimde öyle pembe çıkıverse ne güzel olur boş çıkmasa deneyipde ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ahh
inşallah hülyacım.ben saklıyorum ilk yapıtğım testi.hergün bakıyorum içim cız ediyo

geçmiş olsun canım.baya çok sürmüş kanamaların .benim çok fazla olmadı ilka adetimi olduktan bir hafta sonra lekelenmem oldu.şimid normal.acil şifalar diliyorum canım

canım elifcimm bukadar çok adet olman normal degil yani ben 5 haftalıkdüşük yaptım kalan parçaları kürtajla aldılar sonra 8 gün adet gördüm az az sonrada 28 gün sonra normal herzamanki gibi adetimi oldum sen doktorunla bi ayrıntılı görüş canım çok geçmiş olsunn

ya acaba parçamı kaldı elif başka bi doktora gitsen ondanda durmaz diye bilirim ben ama tam bilmiyorum

parça yok temiz dedi doktor..düşününce insan çok fena oluyor..hem iyiyim hem iyi değilim..yani içimde bişeyler iyi değil demekki...yaa kadın olmak ne zormuş...hamilelik düşük kürtaj kanama derken amma çok şey yaşıyor insan...
Allah beterinden korusun ama...
hepimizi....

kızlar ben ilk hamile kaldıgımda uvolasyon testi yumurtlama gününübelirleyici test kulanmıştım ve hamile kamıştım kullandıgım ayy ama artık içimden gelmiyo nedensee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…