- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.061
keşke bende baktıkça ilk yaptığım test geliyor aklıma böyleydi..ya nilaycım şu çizelgeye içim gidiyo baktıkça bizimde öyle pembe çıkıverse ne güzel olur boş çıkmasa deneyipde ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ahh
en sevdiğim burç yengeç eşimin burcu ondanmı acaba:asigim:bende yengecim yükselenim de başak.balık burcuyla iyi anlaşırım ben bir de oğlakla.annem balık birde kankam 19 yıllık arkadaşım balık burcudur.oğlak burcundan da çok arkadaşım var.
bende 26 şubat ben balık sen kova doldur kovayı atlıyım içinekaydirigubbakcemile3ben kovayıım:)
11 şubat 81
aa biz oyüzden bukadar iyi anlaşıyoruz desene kuzum....ben oglak burcuyum ve yükselenım yengec kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar..ben de sizdenim..
birşey danışmak istiyorum..8temmuzda 'missed abortus' sebebiyle düşük yaşadım ve kürtaj oldum.ardından tam 6 hafta sürdü kanamam.son 7-9 günü hariç lekelenme şeklindeydi ama son günler heralde adet oluyorum diye düşündüm.cok yoğundu.neyse bitti.aradan 10 gün geçti ben yine adet oluyorum heralde dedim...8-9 gün sürdü yine kanamam..bitti.aradan bir hafta geçti tekrar adet gibi kanamam oldu...doktora gittim.ilala kestik kanamamı..bu arada yaklaşık 4 cmlik bir miyomum olduğunu öğrendim..ilacı bıraktıktan sonra hemen adet olucakmışım zaten eğer birsonraki düzenli tarihte olursa dooplere alıcam dedi doktor...
düşük sonrası böyle anormal kanamalar yaşayan varmı aranızda??
ne kadar sonra düzene girer acaba?
hepinize iyi günler diliyorum..,nşallah biran önce hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz...
sağlıkla kalın....
kızlar mühim bi işim var geliyom birazdan kaydirigubbakcemile Şeniz kaydirigubbakcemile2 :jeyyar:
merhaba arkadaşlar..ben de sizdenim..
birşey danışmak istiyorum..8temmuzda 'missed abortus' sebebiyle düşük yaşadım ve kürtaj oldum.ardından tam 6 hafta sürdü kanamam.son 7-9 günü hariç lekelenme şeklindeydi ama son günler heralde adet oluyorum diye düşündüm.cok yoğundu.neyse bitti.aradan 10 gün geçti ben yine adet oluyorum heralde dedim...8-9 gün sürdü yine kanamam..bitti.aradan bir hafta geçti tekrar adet gibi kanamam oldu...doktora gittim.ilala kestik kanamamı..bu arada yaklaşık 4 cmlik bir miyomum olduğunu öğrendim..ilacı bıraktıktan sonra hemen adet olucakmışım zaten eğer birsonraki düzenli tarihte olursa dooplere alıcam dedi doktor...
hepinize iyi günler diliyorum..,nşallah biran önce hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz...
sağlıkla kalın....
gel erenköye aylin ne güzel olur..
inşallah oradan ev almakta nasip olur canım..
oo kızlar herkez biranda gitti neoldu
kolay gelsin tatlışkom.ohhh çalışan çalışanakızlar mühim bi işim var geliyom birazdan kaydirigubbakcemile Şeniz kaydirigubbakcemile2 :jeyyar:
inşallah hülyacım.ben saklıyorum ilk yapıtğım testi.hergün bakıyorum içim cız ediyoya nilaycım şu çizelgeye içim gidiyo baktıkça bizimde öyle pembe çıkıverse ne güzel olur boş çıkmasa deneyipde ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ahh
geçmiş olsun canım.baya çok sürmüş kanamaların .benim çok fazla olmadı ilka adetimi olduktan bir hafta sonra lekelenmem oldu.şimid normal.acil şifalar diliyorum canımmerhaba arkadaşlar..ben de sizdenim..
sağlıkla kalın....
of valla aldıgım testerin haddi hesabı yoktur bikele de yaptıgımda çıkacakmı ki heemen
ya acaba parçamı kaldı elif başka bi doktora gitsen ondanda durmaz diye bilirim ben ama tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?