- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.201
fundiş nerdesin yamacıma gelkaydirigubbakcemile
yeliz hoşgeldin canım.
burdayııııım canım.evet canım benim calışmalar bitti.kocişte bitti.ili kemiği kurudu adamın.
bekliyorum artık.
yelizcim hoşgeldin canım. o yazı burada yazdıklarımızın site yöneticileri tatfından kontrol edikdiğini söylüyo hayatım
kızlar başlığınızı gördüm ve bende bir iki cümle ekleyeyim dedim
bende 1kez düşük yaptım ve tekrar hamile kalamayacağım diye çok korktum.kürtaj oldum ve şırnaktaydım.eğer eski kürtaj yöntwemleri uygulamışsa tekrar hamile kalma şansı az olurmuş diye okumuştum internetten..korunmayı bırakmıştık ve hala hamile değildim..4 ay sonra silikte olsa o çizgiyi gördüm inanılmaz güzel bir mutluluktu.testi alıp defalarca baktım ışığa tutup baktım,yan baktım evet evet çigi vardı...hamileydim....
bebeğim lmasını çok istediğim için çok güzel bir hamilelik dönemi geçirdim ona çok güzel baktım
şimdi ise yaklaşık 3 aylık bir oğlum var(ço şükür allahıma)
allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın..bunu gönülden diliyorum....
cevap yazıyoruz ya üstüne not düşmüşler yeliz onu diyo tatlımkim ne söylüyor ben anlamadım.hangi yazı canım..
kötü içerikli bi yazıysa belki uyrı mesajı gönderiyolardır.emin değilim ama onun gibi bişey sanırımslm guzelım nasılsın sıte cok hata verıyor ya
yanı yazdıklarınıza dıkkat edın mesajı mı verıyorlar
fundacım listeyi yenilesekmi aylinde kırmızı kartı gördü benimde 1 ekim.
kızlar bızde o 2. cızgıyı gorecek mıyız bır gun acaba
evlendıgım ılk yıl cocuk o kadar uzak gelıyordu kı anlatamam kesınlıkle ıstemıyordum
hayalıne bıle tahammulum yoktu
sımdı kı halıme bak sımdıde cocuk dıye harab olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?