- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.161
valla sexy mexy derken dondum,gıyındım simdi corap bıle gıydım :roflol:wwaaayy sexsy baby, bornozlar falan..
haydi giyin doncan valla.
ben şu anda lahana gibiyim, kat kat kaydirigubbakcemile5
valla öle oldu kuzum bu muhabbet kacmaz dedım daaaaa :roflol:anaaaaa burası kaçcak diye hatun don paça gelmiş oturmuş pc başına
ayy canım ya,aynı ben gıbısın bıde butun gun susuyorum dıye,boyna su içiyorum sonra boyna tuvalet yolunda kalıyom.....ya kızlar ben ezan okunmadan uyyamıyorum hep dur su içiyim diyorum bu sefer sabaha kadar çişe kalkıyorum.
evet hepberaber cıkalım noolurr :roflol:tamam bende uyucam yoksa burda. haydi çıkalım o zaman.
hep beraber ama..
valla sexy mexy derken dondum,gıyındım simdi corap bıle gıydım :roflol:
valla öle oldu kuzum bu muhabbet kacmaz dedım daaaaa
ayy canım ya,aynı ben gıbısın bıde butun gun susuyorum dıye,boyna su içiyorum sonra boyna tuvalet yolunda kalıyom.....
evet hepberaber cıkalım noolurr :roflol:
hayırdır bu gece herkes yatmaya yer arıyor hadi hayılı rüyalar
burcu günaydıın, dr'dan güzel haberlerle dönmüşsüün.kızlar herkeslre günaydın....
akşam yazdıklarınızı okudum...iyi eğlenmişsiniz valla...:sm_cool:
ben akşamları pek katılamıyorum kociş yalnız kalmasın diye...
bikaç saat önce dr dan geldim...herşey normal e dönüyo...ama bebiş için 3 ay beklicem...
olsun üzülmek yok...sizler hamiş kalırsınız inşallah o zamana kadar...:CüvCüv: bana tavsiyelerde bulunursunuz...:teytey:
öpüldünüz hepiniz....
bu arada burçlardan falan bahsetmişsiniz bende başak burcuyum biline...:dance:
kaydirigubbakcemile2 kızlaaar bugün o kadar işim var ki belki uğrayamayabilirim.
gerçi sabahtan beri biraz yarıladım sayılır ama yinede çok işim var.
akşamada iftara davetliyiz çok geç geliriz, ben ancak girebilirsem gece girerim, sizi yakalarmıyım bilmem.
biliyosunuz yarın sabah kargalar kahvaltısını yapmadan yola çıkıyoruz, seyahate gidiyorum.
3 gün yokum.
galiba ordan nete giremicem haberiniz olsun.. :sm_confused:
çok özlicem hepinizi. :teselli:
döndüğümde güzel haberler alırım inşallaaaaahhh, hepinizi çoooooooook öptüüüüüm. :1hug:
oohhooooo kuzum sen cok gec kalmıssın ama bız zatii saati 1 etmişdik,ee nbr yoktun dünhayırdır bu gece herkes yatmaya yer arıyor hadi hayılı rüyalar
aslında bende heraksam katılamıyorum cünkü koçiş bozuluyo bu işe,anca mac varsa yada kocacım dükkana bakcaksa aksam ozaman gırebılıyom.jherseyın normal olmasına cok sevındım,aman be kuzu 3 ay nekı gelırr gecer hemencicik.:1hug:kızlar herkeslre günaydın....
akşam yazdıklarınızı okudum...iyi eğlenmişsiniz valla
ben akşamları pek katılamıyorum kociş yalnız kalmasın diye...
bikaç saat önce dr dan geldim...herşey normal e dönüyo...ama bebiş için 3 ay beklicem...
olsun üzülmek yok...sizler hamiş kalırsınız inşallah o zamana kadar...:CüvCüv: bana tavsiyelerde bulunursunuz...
öpüldünüz hepiniz....
bu arada burçlardan falan bahsetmişsiniz bende başak burcuyum biline...
aaa aylıncım yorma tatlım kendını okadar,bugun bende yokum aksama iftardayım gece gec gelırım heralde.yarında yokum aksama kadar,baya mahrum kalcam bende burdan.ayyy canım valla bızde senı cok öslicez hadı hemen git hemen gel gesmelerden,gelınce anlatırsın artık neler yaptıgını.3 gun yoksun daaa.geciverir hemencıcıkkaydirigubbakcemile2 kızlaaar bugün o kadar işim var ki belki uğrayamayabilirim.
gerçi sabahtan beri biraz yarıladım sayılır ama yinede çok işim var.
akşamada iftara davetliyiz çok geç geliriz, ben ancak girebilirsem gece girerim, sizi yakalarmıyım bilmem.
biliyosunuz yarın sabah kargalar kahvaltısını yapmadan yola çıkıyoruz, seyahate gidiyorum.
3 gün yokum.
galiba ordan nete giremicem haberiniz olsun.. :sm_confused:
çok özlicem hepinizi. :teselli:
döndüğümde güzel haberler alırım inşallaaaaahhh, hepinizi çoooooooook öptüüüüüm.
ayy canım ya bune hız,maşşallah motor takmısın gidiyon hıııdün beni merak etmişsiniz gerçi fundanın aklına gelmişimya neyse dün ben çok yoğundum sabah kalktım oğluşa kahvaltı hazırladım bütün defter ve kitaplarını kapladım hazırlanıp okula gittik 1 30 da eve geldim peşimden eşim aradı markete alışverişe gittik 3 de geldik peşimizden ustalar geldi salona parke yaptırdık ben hemen mutfağa girdim patlıcan oturtma pilav ve ciğer yaptım oturamadan çocuğun okul saati gelmiş 5i 15 geçe koştura koştura okula gittim oğluşu aldım kırtasiyeye gittik 6 oo da evdeydim ustalar gitmemişti daha ben hemen ortalığı temizlemeye başladım heryer toz içindeydi işim bitince yemek hazırladım yedik görümcemlere gittik 11 de geldik anlıcanız yorgunluktan öldümlaelaelaelaelae laelaelaelaelae
ve acılen bı doktora git artık oklava gelıyo bakdüşükten sonra hiç adet olmadım ağustosun 8 inde düşük yaptım eylülün 7 sinde leke geldi kahverengi oluyorum sandım ertesi günde sarımsı geldi daha yok normalmi acaba yoksa bi sorunmu var anlamadım
amanın aksam ne cok konusmusunuz kızzzzzz cenenız dusmus valla
sabah uyanır uyanmaz kostum pc nın basına bır actım sıteye gıremedım
sımdı (yanı yaklasık 1 saat once)gırdım kı ne goreyım ucmusunuz 2 saat ıcınde 30 sayfa gecmıs
oku oku bıtmedı gozlerım sası oldu ya amma cok sey kacırmısım ama sımdı bıle baya guldum
hepınızı cok sevdım ben yaaaaaaaa kafa dengıyız hepımız bırde yakın olsak varya oooofffffffffff
bak neler oluyor
kızlar benım burcum da aslan 4 agustos tıpık aslan kadınıyım herseyı ben ıdare etmek herseye ben karar vermek ısterım bazen esım adına uzuluyorum kendım gıbı bır esım olmasını ıstemezdım acıkcası
amanın aksam ne cok konusmusunuz kızzzzzz cenenız dusmus valla
sabah uyanır uyanmaz kostum pc nın basına bır actım sıteye gıremedım
sımdı (yanı yaklasık 1 saat once)gırdım kı ne goreyım ucmusunuz 2 saat ıcınde 30 sayfa gecmıs
oku oku bıtmedı gozlerım sası oldu ya amma cok sey kacırmısım ama sımdı bıle baya guldum
hepınızı cok sevdım ben yaaaaaaaa kafa dengıyız hepımız bırde yakın olsak varya oooofffffffffff
bak neler oluyor
kızlar benım burcum da aslan 4 agustos tıpık aslan kadınıyım herseyı ben ıdare etmek herseye ben karar vermek ısterım bazen esım adına uzuluyorum kendım gıbı bır esım olmasını ıstemezdım acıkcası
:roflol: :roflol: :roflol: kendın gıbı eşin olsun istemezdın haa vay hain vay.....
valla kuzum öle cenemız düştüde düştü gül gül zaten karnım catladı.bende cok sevıyom sizi,evet keske yakın olsak dünyayı fetederdık galıba.:roflol: :roflol: sen erken kacmıstın tabı calısmalara tam gaz devam dımı senı gıdı senı :jeyyar: gercı bende bıara kactım calısmalar için ama sonra hemen geldım muhabbetı kacırmıyım dıye :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?