Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

wwaaayy sexsy baby, bornozlar falan..
haydi giyin doncan valla.
ben şu anda lahana gibiyim, kat kat kaydirigubbakcemile5
valla sexy mexy derken dondum,gıyındım simdi corap bıle gıydım :roflol:
anaaaaa burası kaçcak diye hatun don paça gelmiş oturmuş pc başına
valla öle oldu kuzum bu muhabbet kacmaz dedım daaaaa :roflol:

ya kızlar ben ezan okunmadan uyyamıyorum hep dur su içiyim diyorum bu sefer sabaha kadar çişe kalkıyorum.
ayy canım ya,aynı ben gıbısın bıde butun gun susuyorum dıye,boyna su içiyorum sonra boyna tuvalet yolunda kalıyom.....
tamam bende uyucam yoksa burda. haydi çıkalım o zaman.
hep beraber ama..
evet hepberaber cıkalım noolurr :roflol:

tamam tamam artık bişi yazmıcam e hadi yatalım artık madem.bak mızıkçılık yapmak yok hep beraber çıkcaz tamam mı.benden hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.öpüyorum muck hepicinizi.

hadi 3 e kadar sayıyorum hepimiz çıkıyoruz..
iyi geceler,tatlı uykular kızlar..
öpüyorum hepinizia.s.

tamaaaaamm funda bir bomba daha patlatmadan ben çıkıyoruum.
hepinizi öpüyorumm, yarın görüşmek üzere...
nuraay nerdesin kııızzz, sanada iyigecelerr.

kızlar herkeslre günaydın....
akşam yazdıklarınızı okudum...iyi eğlenmişsiniz valla...:sm_cool:
ben akşamları pek katılamıyorum kociş yalnız kalmasın diye...
bikaç saat önce dr dan geldim...herşey normal e dönüyo...ama bebiş için 3 ay beklicem...
olsun üzülmek yok...sizler hamiş kalırsınız inşallah o zamana kadar...:CüvCüv: bana tavsiyelerde bulunursunuz...:teytey:
öpüldünüz hepiniz....
bu arada burçlardan falan bahsetmişsiniz bende başak burcuyum biline...:dance:

hayırdır bu gece herkes yatmaya yer arıyor hadi hayılı rüyalar

ee kuzum gece yarısını bile geçmişiz baksana..
benim pilim o kadar dayandı valla..
günaydın nasılsın?

burcu günaydıın, dr'dan güzel haberlerle dönmüşsüün.
çok sevindim..
3 ay hemen geçiyor canım, banada dr 3 ay vermişti bu ay ilk denememizi yaptık ama başarılı olamadık
inşallah hepimiz güzel haberler veririz burdaan.

kaydirigubbakcemile2 kızlaaar bugün o kadar işim var ki belki uğrayamayabilirim.
gerçi sabahtan beri biraz yarıladım sayılır ama yinede çok işim var.
akşamada iftara davetliyiz çok geç geliriz, ben ancak girebilirsem gece girerim, sizi yakalarmıyım bilmem.
biliyosunuz yarın sabah kargalar kahvaltısını yapmadan yola çıkıyoruz, seyahate gidiyorum.
3 gün yokum.
galiba ordan nete giremicem haberiniz olsun.. :sm_confused:
çok özlicem hepinizi. :teselli:
döndüğümde güzel haberler alırım inşallaaaaahhh, hepinizi çoooooooook öptüüüüüm. :1hug:

aylincim sana iyi tatiller orda kendine dikkat et benim içinde dinlen çünkü ben 9 ay dinlenemicem malum okullar açıldı döndüğünde anlatırsın bize neler yaptığını resimlerinide çek bakarız kaydirigubbakcemile3

dün beni merak etmişsiniz gerçi fundanın aklına gelmişimya neyse dün ben çok yoğundum sabah kalktım oğluşa kahvaltı hazırladım bütün defter ve kitaplarını kapladım hazırlanıp okula gittik 1 30 da eve geldim peşimden eşim aradı markete alışverişe gittik 3 de geldik peşimizden ustalar geldi salona parke yaptırdık ben hemen mutfağa girdim patlıcan oturtma pilav ve ciğer yaptım oturamadan çocuğun okul saati gelmiş 5i 15 geçe koştura koştura okula gittim oğluşu aldım kırtasiyeye gittik 6 oo da evdeydim ustalar gitmemişti daha ben hemen ortalığı temizlemeye başladım heryer toz içindeydi işim bitince yemek hazırladım yedik görümcemlere gittik 11 de geldik anlıcanız yorgunluktan öldümlaelaelaelaelae laelaelaelaelae

a.s. bu günde yatak odasını yaptırcaz herşeyi boşalttım bazayı söktüm yatağı çıkarttım bide benim belim rahatsız inşallah kötü olmam bu kadar ağır iş yapınca iki hafta belimi doğrultamıyorum normalde burçları sormuşsunuz benim burcum kova aylin burçlarımız aynı eşimde kova oğlum terazi evlilik tarihindende bahsetmişsiniz ben 1996 senesinde evlendim sanırsam en yaşlınız benim bu konuda hihoyyyt

a.s. bu arada hepinize günaydın

kızlar ben hala adet olmadım cuma test yaptım negatif çıktı bebiş yoksa bu gecikme neden o zaman sizce bu kadar geçmesi normalmi acaba başlıkmı açsam bu konuyla ilgili

nereye gidiyon kız aylin bizi bırakıp ne yapcaz biz sensiz

düşükten sonra hiç adet olmadım ağustosun 8 inde düşük yaptım eylülün 7 sinde leke geldi kahverengi oluyorum sandım ertesi günde sarımsı geldi daha yok normalmi acaba yoksa bi sorunmu var anlamadım

hayırdır bu gece herkes yatmaya yer arıyor hadi hayılı rüyalar
oohhooooo kuzum sen cok gec kalmıssın ama bız zatii saati 1 etmişdik,ee nbr yoktun dün
aslında bende heraksam katılamıyorum cünkü koçiş bozuluyo bu işe,anca mac varsa yada kocacım dükkana bakcaksa aksam ozaman gırebılıyom.jherseyın normal olmasına cok sevındım,aman be kuzu 3 ay nekı gelırr gecer hemencicik.:1hug:
aaa aylıncım yorma tatlım kendını okadar,bugun bende yokum aksama iftardayım gece gec gelırım heralde.yarında yokum aksama kadar,baya mahrum kalcam bende burdan.ayyy canım valla bızde senı cok öslicez hadı hemen git hemen gel gesmelerden,gelınce anlatırsın artık neler yaptıgını.3 gun yoksun daaa.geciverir hemencıcık
ayy canım ya bune hız,maşşallah motor takmısın gidiyon hııı ayy o işi cok iyi bilirim,evde eşya varken parke yaptırmak cok zordur heryer ince ince toz olur.gıcık bişe,neyse tatlım ama süper olmustur güle güle eskit parkelerini
düşükten sonra hiç adet olmadım ağustosun 8 inde düşük yaptım eylülün 7 sinde leke geldi kahverengi oluyorum sandım ertesi günde sarımsı geldi daha yok normalmi acaba yoksa bi sorunmu var anlamadım
ve acılen bı doktora git artık oklava gelıyo bak klava: 2.5 hafta gectı hala adet olmadın,lütfen bı doktora görün,hepimizin içi rahatlasın.nilaycım oldumu,emınım kötü bişe degıldır ama enazından hamılelık yoksa ilaçla adet olursun bıdahakı ayda zamanında yumurtlayıp hamiş olursun.hadi marş marş hemencıcık doktoraa :1hug:

Son düzenleme:
amanın aksam ne cok konusmusunuz kızzzzzz cenenız dusmus valla
sabah uyanır uyanmaz kostum pc nın basına bır actım sıteye gıremedım
sımdı (yanı yaklasık 1 saat once)gırdım kı ne goreyım ucmusunuz 2 saat ıcınde 30 sayfa gecmıs
oku oku bıtmedı gozlerım sası oldu ya amma cok sey kacırmısım ama sımdı bıle baya guldum
hepınızı cok sevdım ben yaaaaaaaa kafa dengıyız hepımız bırde yakın olsak varya oooofffffffffff
bak neler oluyor

kızlar benım burcum da aslan 4 agustos tıpık aslan kadınıyım herseyı ben ıdare etmek herseye ben karar vermek ısterım bazen esım adına uzuluyorum kendım gıbı bır esım olmasını ıstemezdım acıkcası

:roflol: :roflol: :roflol: kendın gıbı eşin olsun istemezdın haa vay hain vay.....
valla kuzum öle cenemız düştüde düştü gül gül zaten karnım catladı.bende cok sevıyom sizi,evet keske yakın olsak dünyayı fetederdık galıba.:roflol: :roflol: sen erken kacmıstın tabı calısmalara tam gaz devam dımı senı gıdı senı :jeyyar: gercı bende bıara kactım calısmalar için ama sonra hemen geldım muhabbetı kacırmıyım dıye :roflol:

aylıncım ıyı tatıller sana kusum ıyıce gez (gercı sen her zaman gezıyorsun da masallah)
donuste haberlerı ver kaynananla tatılın nasıl gececek bakalım

kız tugba aksam nasıl oyle kasla goz arasında işi pişirmişin
kutlarım senı pratık kadının halı baska tabı

nıhalcım sanada kolay gelsın hayırlı olsun parkelerı
cok sevıyorum parkeyı bızde dıger evın parke yaptırmıstık 1 sene sonra tasındık
burasıda sımdılık fayans bıraz borc var bıtsın dusunuyoruz yaptırmayı cok şık duruyor parke

benim eşimde aslan, benden düzenli tertiplidir valla.
ay yeliz valla çenemiz düştü akşam, çok eğleniyoruz canım yaaa.

hemde bornozla geldddiiiiiiii a.s.
fundada diyo ki don paça gelmiş diyooo :roflol:
ay hala gülesim geliyoooo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…