- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.181
:roflol: :roflol: :roflol: kendın gıbı eşin olsun istemezdın haa vay hain vay.....
valla kuzum öle cenemız düştüde düştü gül gül zaten karnım catladı.bende cok sevıyom sizi,evet keske yakın olsak dünyayı fetederdık galıba.:roflol: :roflol: sen erken kacmıstın tabı calısmalara tam gaz devam dımı senı gıdı senı :jeyyar: gercı bende bıara kactım calısmalar için ama sonra hemen geldım muhabbetı kacırmıyım dıye :roflol:
nereye gidiyon kız aylin bizi bırakıp ne yapcaz biz sensiz
ay canım gidiyorsun sen dimi ama bu gece gir o zaman konuşuruz acık sonra 3 gün yoksun zaten özleriz biz seni...aylincim 3 günün tadını çıkar eğlenmene bak tatlım..kaydirigubbakcemile2 kızlaaar bugün o kadar işim var ki belki uğrayamayabilirim.
gerçi sabahtan beri biraz yarıladım sayılır ama yinede çok işim var.
akşamada iftara davetliyiz çok geç geliriz, ben ancak girebilirsem gece girerim, sizi yakalarmıyım bilmem.
biliyosunuz yarın sabah kargalar kahvaltısını yapmadan yola çıkıyoruz, seyahate gidiyorum.
3 gün yokum.
galiba ordan nete giremicem haberiniz olsun.. :sm_confused:
çok özlicem hepinizi. :teselli:
döndüğümde güzel haberler alırım inşallaaaaahhh, hepinizi çoooooooook öptüüüüüm. :1hug:
kızlar nereye kactınız
kızlar kimse yokmu gelin hadikaydirigubbakcemile
ben geldin canımcım.kabul mü
kızlar başlığınızı gördüm ve bende bir iki cümle ekleyeyim dedim
bende 1kez düşük yaptım ve tekrar hamile kalamayacağım diye çok korktum.kürtaj oldum ve şırnaktaydım.eğer eski kürtaj yöntwemleri uygulamışsa tekrar hamile kalma şansı az olurmuş diye okumuştum internetten..korunmayı bırakmıştık ve hala hamile değildim..4 ay sonra silikte olsa o çizgiyi gördüm inanılmaz güzel bir mutluluktu.testi alıp defalarca baktım ışığa tutup baktım,yan baktım evet evet çigi vardı...hamileydim....
bebeğim lmasını çok istediğim için çok güzel bir hamilelik dönemi geçirdim ona çok güzel baktım
şimdi ise yaklaşık 3 aylık bir oğlum var(ço şükür allahıma)
allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın..bunu gönülden diliyorum....
hosbulduk canım zor gırdım ınan nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?