Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ıyı etmısın kacmısın ama bastan savmısın gıbı geldı bana bıraz yatsaydın ya kuzum
kolaycacık gıdıverseydı bebısler sen hemen kalkınca tırmanacaz dıye telef olmuslardır
yavrucaklar kafamçokkarıştı

nihalciiiiiiiim seni dr paklar, buraya konu yazmayı falan boşver. bu kadar gecikme olur muu..
ancak hamileysen olur..
dr nedicek bakalım, haber bekliyoruuz.

aylıncım ne ısın var temızlık mı kolay gelsın benımde yapmam lazım ınce bır temızlık ama
hergun yarına atıyorum bu gıdısle yapamıcam heralde mutfak aklıma gelınce usenıyorum vallahı hıc sevmem mutfak temızlemeyı dıgerlerı hıc sorun degıl 2 gunde hallederım alımallah

ay canım gidiyorsun sen dimi ama bu gece gir o zaman konuşuruz acık sonra 3 gün yoksun zaten özleriz biz seni...aylincim 3 günün tadını çıkar eğlenmene bak tatlım..
kızlar nereye kactınız

ben geldim kimse kalmamış

aylincim kuzum gidiyosun ama çok özliycem seni.iyi eğlen canım.bol bol gez gelince de anlatırsın bize oraları.öpüyorum seni.
nihalcım tadilatlara kalkışmışsın tatlım güle güle kullan parkelerini.senin artık dr gitme vaktin gelmiş kuzucum.adetin epey gecikti ee bebiş de yok.ilaçla adet olursun en azından .
acemcim sen de baya geç kalmışsın dün gece. bizim takatimiz kalmamıştı artık şaşı beş bakıyoduk pc . ye .dün çok eğlendik kızlarla. benim çeneme vurmuş biraz ne yapayım malzeme çoktu:)) şey eden hoooop soluksuz buraya koşuyodu.adamları da manyağa çevirdiler ne yapıyo bu kadınlar diye şaşırıyodur zavallıcıklar.
burcucum dr kontrolün iyi geçmiş sevindim tatlım ya.inşallah zamanı gelincede başlarsın sende çalışmalara.nihalden ümitliydik ondan da tık çıkmadı bu ay hamiş veremiyoruz görünen o ki kızlar. ee artık öbür aya inşallah.
bu akşam kimsecikler yok buralarda ,kızlar toplanın hadi bakaiiim.kaydirigubbakcemile

kızlar başlığınızı gördüm ve bende bir iki cümle ekleyeyim dedim
bende 1kez düşük yaptım ve tekrar hamile kalamayacağım diye çok korktum.kürtaj oldum ve şırnaktaydım.eğer eski kürtaj yöntwemleri uygulamışsa tekrar hamile kalma şansı az olurmuş diye okumuştum internetten..korunmayı bırakmıştık ve hala hamile değildim..4 ay sonra silikte olsa o çizgiyi gördüm inanılmaz güzel bir mutluluktu.testi alıp defalarca baktım ışığa tutup baktım,yan baktım evet evet çigi vardı...hamileydim....
bebeğim lmasını çok istediğim için çok güzel bir hamilelik dönemi geçirdim ona çok güzel baktım
şimdi ise yaklaşık 3 aylık bir oğlum var(ço şükür allahıma)
allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın..bunu gönülden diliyorum....

çok teşekkürler canım Allah hepimize annelik duygusunu yaşatır inşallah..
rabbim oğlunu sana bağışlasın..minik oğlusunu ARDANI kocaman öp bizim için ayçacım...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…