Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

özlemcim geçmiş olsun canım olsun tatlım bir ay kullandın mı hapı gidiverir kistin benimde hep oluyo kullanınca doğum kontrol hapını geçiyo üzülme bi tanem 21 tane hap var zaten 7 gün de ara verince adet oluyosun göz açıp kapayana kadar geçer sende başlarsın çalışmalara .önemli olan senin sağlığın canım benim

saatlerdir seni arıyom baktığın bütün topiklere geldim sonra özel mesajında kapalı..çok aradım seni ondan acık küseyim dedimfisfisfis

canım beniiim küsme kız yerum ben seni.ne yapayım baktım kimsecikler yok gezinddim bende .aman neler okudum neler.fanfini finfonlar çok komikti hele kocasıyla şey ederken başlarına gelenler çok güldüm
ya o tırnaklar çok güzeldi tabi bazıları...
bende istiyorum öle ben sadece papatya ve nazar boncuğu ypabiliyorumvarmış öle hazır konart diye bi markanın özel ojeleriyle yapılyomuş sonra parfüm derken kayboldum topikler arası

fanfini finfonlara bakmadım ama tırnaklara baktım.anam o ilk baştaki kırmızıdan korktum cadı gibiydi...bende papatya yapıyom ama çok süslüydü be ordakiler kokoş işi...

tamam işte o dediğin ben oluyom KOKOŞ.evet bazışları cadı tırnağı gibiydi onları bende beğenmedim.çok kibar olanları da vardı aralarında sade..
çok şey kaçırmışsın o zaman fanfinilere bakmamakla.:))
bide fıkralar vardı onlarada girdim çok güldüm.

nerde kız fanfiniler bakıyım hemen:jeyyar:

hiç bi halt yemedik biz.yaydık ... oturduk.gündüz temizlik yaptım.akşamda bahadırın maç ları vardı onları izlemeye dalınca bende kaptım pc yi dolandım.
akşam üstü bi arkadaşım aradı seda seyanın prog.görmiş ibrahim sarçoğlu varya bitkilerle haşır neşir olan adam.yumurtlalıkların büyümesin yardımcı olam kür söylemiş.kuru inciri,7 dk kaynatcakmışın suda .hergün taze yapılcakmış haşaf gibi içcekmişin.onu içinde yumurtamı harekete geçer kıçımız mı bilemem tabi

ana doğru valla tuvaletten çıkamazsın bak onu içersen benden sölemesi..
iyi yapmışsınız.hava soguktu zaten izmirinde buradan kalır yanı yok yani soğuk orasıda dimi? bizde raf falan alıcaktık öle dolandık bulduk sonunda..

serindi burası da canım bayrama istanbula gelcez nasipse ya diyodum kışlıkları koyalaım valize .doncaz herhelde.soğuğa razıyımda yağmur olmaz inşallah rahat rahar gezeriz yaaaa.kısa kollu gezilmiyo burdada 2-3 gündür hırka alıyoz üstümüze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…