- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.361
küstüm ben sana:dilcikar:
niye küstün canım sen bana söyle bakem
hrkese slmlsr kızlar,ben pek ii değilim,uğrayamadım 2 gündür.cuma günü dktora gitmiştim,bu ay korunma sürem bitti dktor korunmayı bırakabilirsin der diye hevesle gitmiştim ama yumurtalığımdaki kist büyümüş,3cm olmuş dktr,doğum kontrol hapı kullanmalısın dedi hemde 3 ay,1 ay sonra başayacağım için tam 4 ay daha korunmalıymışım.çok moralim bozuk,psikolojim bozuk zaten ancak tekrar hamile kaırsam düzelebileceğim ama 4 ay uzun bi süre hele bu ay bitti die o kadar heveslenmişken.hiç iyi değilim...
saatlerdir seni arıyom baktığın bütün topiklere geldim sonra özel mesajında kapalı..çok aradım seni ondan acık küseyim dedimfisfisfis
saatlerdir seni arıyom baktığın bütün topiklere geldim sonra özel mesajında kapalı..çok aradım seni ondan acık küseyim dedimfisfisfis
canım beniiim küsme kız yerum ben seni.ne yapayım baktım kimsecikler yok gezinddim bende .aman neler okudum neler.fanfini finfonlar çok komikti hele kocasıyla şey ederken başlarına gelenler çok güldüm
ya o tırnaklar çok güzeldi tabi bazıları...
bende istiyorum öle ben sadece papatya ve nazar boncuğu ypabiliyorumvarmış öle hazır konart diye bi markanın özel ojeleriyle yapılyomuş sonra parfüm derken kayboldum topikler arası
sen neler yaptın yemek nasıl geçti yedin mamaları ohh afiyet olsun.
kızlar nereye gittiniz nuray özlem hülya burdamısınız huuuu
tamam işte o dediğin ben oluyom KOKOŞ.evet bazışları cadı tırnağı gibiydi onları bende beğenmedim.çok kibar olanları da vardı aralarında sade..
çok şey kaçırmışsın o zaman fanfinilere bakmamakla.:))
bide fıkralar vardı onlarada girdim çok güldüm.
nerde kız fanfiniler bakıyım hemen:jeyyar:
ana buğün burası kurumuş.ediyle büdü biz kaldık kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?