- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.341
nilay kız sosyete nirelerdesin bakim:))yemeğ mi gittin afiyet olsun tadluum.erken gel olur mu
slm kızlarr ben geldim ifatara gittik arkadaşlarla nasılsınız
hoşbulduk nilaycım geldimm topiktede bişe yok zatenn aynı konuları okuyup duruyorum stres atmask istiyorum düşük başlıklarını okuyunca içim sıkılıyo offfffff
bide mesaj yazdığım zaman önce bir yazı çıkıyor moderatörler tarafından incelenecektir diyor bir kaç dakika sonra çıkıyor mesajım..
hrkese slmlsr kızlar,ben pek ii değilim,uğrayamadım 2 gündür.cuma günü dktora gitmiştim,bu ay korunma sürem bitti dktor korunmayı bırakabilirsin der diye hevesle gitmiştim ama yumurtalığımdaki kist büyümüş,3cm olmuş dktr,doğum kontrol hapı kullanmalısın dedi hemde 3 ay,1 ay sonra başayacağım için tam 4 ay daha korunmalıymışım.çok moralim bozuk,psikolojim bozuk zaten ancak tekrar hamile kaırsam düzelebileceğim ama 4 ay uzun bi süre hele bu ay bitti die o kadar heveslenmişken.hiç iyi değilim...
hrkese slmlsr kızlar,ben pek ii değilim,uğrayamadım 2 gündür.cuma günü dktora gitmiştim,bu ay korunma sürem bitti dktor korunmayı bırakabilirsin der diye hevesle gitmiştim ama yumurtalığımdaki kist büyümüş,3cm olmuş dktr,doğum kontrol hapı kullanmalısın dedi hemde 3 ay,1 ay sonra başayacağım için tam 4 ay daha korunmalıymışım.çok moralim bozuk,psikolojim bozuk zaten ancak tekrar hamile kaırsam düzelebileceğim ama 4 ay uzun bi süre hele bu ay bitti die o kadar heveslenmişken.hiç iyi değilim...
kız funda tırnaklar çiçek açmış gördünmü:1shok:
hadi gelsene artık aaaaaaaa..
geldim yavriiiiim.anam neler okudum neler.pek güldüm gece gece.naber tatlm
kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?