- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.461
canım tebrik ederim oğlusunu kocaman bir öpücük kondururmusun yanağına bendenŞenizkızlar oğlum şimdi söyledi şiir okumuş öğretmeni tebrik etmiş oğlumu çok güzel okuduğu için teyzeleri
şarkülüm kayık durumdayım kızlar.nilaycım hülyacım nihalcim yelizcim tuğbacım.fıstılar iyi misiniz
teyzeleri hadi amaa oğluma bişey söylemicekmisiniz burda sizi bekliyo yatmaya gidicek anne bi bakim ne yazcaklar diye sizi bekliyo:çok üzgünüm:
evet canım ya mutfak temizliğinden bende hoşlaşmıyorum.ama mecburen.4saat mutfaktan çıkamadım.ama pırıl pırıl oldu.değdi yorulmama.fundacım h.g. yavrım yorulmussun ugun yıne
ay bende bırturlu baslayamadım su temızlıgehep genel yapıyorum supur sıl toz al falan
ınce temızlık yapılacak mutfaktan baslayacam ama nefret edıyorum mutfak temızlıgınden elım gıtmıyor bırturlu
kızlar oğlum şimdi söyledi şiir okumuş öğretmeni tebrik etmiş oğlumu çok güzel okuduğu için teyzeleri
hulya sen gercekten zorlanıyorsun anlasılan yazmaya
evet ee yenidaha ilk alışacam tugbacım
yelız canım tugba mınık kelebek
pretty women funda
lolo nıhal
nılay nılay
tosbaa aylın
yok kız hamiş olmadığıma eminim.ilk hamişliğimdede bahar temizliği yapmıştım tam 1 hafta.ama bilmiyordum tabi hamiş olduğumu lekelenmem vardı bide karın ağrım.heh dedim adet olcam başlayım ben temizliğe .temizlikler bittti bende hamiş olduğumu öğrenmiştim.o kadar ağır işler yapmıştım ki anlatamam.şimdi ağır biş kaldırmadım ama .ona dikkat ediyorumiyiyim valla canım bende yordum kendimi biraz bugün,temizlik yaptımkafamçokkarıştı..yaa bak sende dikkat et belki hamişizdir kızzzz.:teytey:
teşekkürler teyze saol beni tebrik ettiğin için güle güle bay bay ben yatıyorum iyi geceler allah rahatlık versin ve bissürü ömür versin
bizi bi görseniz eşim yanımda oyun oynuyo nette bende yanında size laf yetştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?