- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.501
yaaa ilk defa duydum gögüsleri acımayanı bende onu baz aldım valla.hadi ya o zaman olabilir m, acaba .normalde ayın 29 unda olmam gerek ama 1 hafta geç gelir benimki 6 ekim falan bekliyorum.fundacım benim hamileyken hiç göğüslerim acımadı bütün hamilelik belirtileri aynı olmuyo senin günün ne zaman
dah önceki hamişlik belirtilerimle karşılaştırınca umudum olmuyo tabi.kasık ağrım ara oluyo .ama gögüslerimde hiç ağrı yok ya da bir dolgunluk hissi.daha öncekinde gögüslerime tişörtün deymesi bile canımı acıtıyodu.
ne yapalım olmazsa olmaz.ben artık oluruna bıraktım.zaten hep hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun diye dua ediyorum.bu ay olmazsa da hayırlısı değilmiş demek derim.
sen niye umutlanmıyosun çalışmalrını düzenli yapmadın mı .bi değişiklik hissediyomusun kendinde
yaaa ilk defa duydum gögüsleri acımayanı bende onu baz aldım valla.hadi ya o zaman olabilir m, acaba .normalde ayın 29 unda olmam gerek ama 1 hafta geç gelir benimki 6 ekim falan bekliyorum.
tamam canım hazırla sen kocanın yemeklerini kocalar ihmale gelmez...kızlar benım mutfakta bıraz ısım var gıdıp gelıyorum
askım gelır sımdı yıyecek bırseyler hazırlıyım derken
zıl caldı kapıdan gırerken evı koklayarak gırıyor ne kokuyor boyle yav dıye
yaaa ilk defa duydum gögüsleri acımayanı bende onu baz aldım valla.hadi ya o zaman olabilir m, acaba .normalde ayın 29 unda olmam gerek ama 1 hafta geç gelir benimki 6 ekim falan bekliyorum.
anam şey ede ede öldük.devam et demesi kolay millet 4 gün çalışıyo biz 15 gün.yuh.çeşme değil ya bu.
hülya senin gününe bir hafta kalmış dikkat et kendine
fundiş bayramda istanbula gelicekmiş görmeden izmire göndermek olmaz daha plan yapmadık ama eşlerle olsun diye konuştuk sadece aylin gelsin öle planlıycaz sende gelsene canım ne güzel olur oğluşunuda getirirsin...heyy kim kimle buluşuyo bende istanbuldayım beni davet eden yokmu
kızlar ıstanbulda bulusma planları yapılmıs okuduma gore
ay keske bnde gelebılseydım o kadar ıstıyorum kı sızlerle gorusmeyı
ben gecen ramazan bayramında ıstanbul daydık 10 gun kadar kaldık
ya keske keske keske bende ıstanbulda olsaydım
niyetlendil ama olur inşallah tatlım biliyosun ben izmirdeyim.bayram için gidicem istanbula.çok isterim bende sizlerle tanışmayı.kızlar ıstanbulda bulusma planları yapılmıs okuduma gore
ay keske bnde gelebılseydım o kadar ıstıyorum kı sızlerle gorusmeyı
ben gecen ramazan bayramında ıstanbul daydık 10 gun kadar kaldık
ya keske keske keske bende ıstanbulda olsaydım
benim bu son hamileliğimde hiç bişey hissetmedim arada hafif adet sancısı gibi ağrılar oluyodu göğüslerimde en ufak bile ağrı hissetmedim oğlumdada aynı benim kasıklarımda çok ağrı oluyo genelde oğlumda çok ağrım olmuştu yer eğilip yerleri sildiğim zaman hele çok sancım oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?