- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.561
benim 3 gündür kasıklarım devamlı hafiften hafiften ağrıyo.yumurtluyo muyum yoksa yumurtalarım çatlıyomu
kızlar siz düşükten ne kadar zaman sonra adet oldunuz
canım ben 1 ağustosta kürtaj oldum 1eylülde adet oldum.
neyse ben susayım funda bişey demedi hiç sıktım galibaaaaaaaaa
canım ben aralıkta kurtaj oldum acakta olmadı subatta adet oldum benım cok gecıkmıstı
ne guzel canım ya gunu gunu gelmıs
yok hayatım yazdım diğer sayfalarda kaldı kaçırdın galiba.tekrar teşekkür ederim ilgin için..kaydirigubbakcemile5
ay bacaklarım belim zaten agrıyor ben gideyimbi elma yiyim yaw içim kıyıldııı eger atsam takılırım biara sizler ne yapacaksınız bugün çalışmayok benim bigün arayla
dedıgım gıbı ıste 2. ay adet oldum ve cok fazla oldu
hareket edınce cesme gıbı akıyordu mubarek
kızlar ben kacıyorum yatak odasına gecıyoz fılmı ızleyıp sınrada ısımıze bakacazkaydirigubbakcemile
ıyı geceler hepınıze allah rahatlık ve kuvvet versın:jeyyar:
kızlar hepinize iyi geceler ben yatıyorum
ee ben gideyim barim goncamın koynuna:jeyyar:koş hemen bahadırın yanına çabuk adam uyumadan aaa böle düşünüyon bide lak lak ediyon belki çatlıyodur git hemen mesaiden kaçmak yok...kaydirigubbakcemile
hay ben nu çizelgenin...biiiiipfunda senin çizelge yine kaybolmuş
kız seni dinleyim gidem barim.düşük bi performans sergiliycem ama idare etsin koçiş bu günlük.şişme kadın misali...:jeyyar:sagol canım stem yapayım dedim bak yarın yumutluyosun kaçırma bugünleri agrıda ondan oluyo heeeee demedi deme
funda nerdesin bacım...
amam düzenliyse bellidir ya ben şu yumurtlama testlerinden almak istiyorum hiç denedinizmi ya benimkide çok geçolmuştu ilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?