Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

günaydıın kızlaarrr..
akşamlar pek katılamıyorum artık çünkü benim kocam ilgi bekliyooooo, huysuzluk yapmaya başladıııııııııııııı:)))))) canım yaaa film seyredelim, biraz sohbet edelim özledim seni falan diyo...
onun için akşamları beni idare edin olur mu kuzulaaaarr...
nilaycım ipekçim umarım bize bugün yarın hamişlik haberi verirsiniiizzz.. heyecanla bekliyoruumm...
kadriyecim biraz daha sakın olman gerekiyor canım, yoksa bu stres seni zorlar canım..
fundacım nasılsın canım, görüşemedik dün..
öpüyorum seni...
kızlaaar gün içinde buralardayım..
görüşmeek üzere...

canımcım tabı ilgi bekler kocısın senı cok iyi anlıyorum aksamları bende giremıyorum arada bı ugruyorum,malum ; kocıs darılıyo kaydirigubbakcemile3
neyse benım gunde hergecen zaman dahada yaklasıyo heycan hat safada.tam 7 gun kaldı....bakalım kartı yiycemmı yemıycemmı bellı olcak daha 7 gun oldugundan hıc bırbelırtı yok ama bana bazen olur mıdem bulandı.daha cook erken oldugundan hıc bişeye yormuyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadı bakalım kadrıs sendende alıırız inşallah güzel bı haber......
nılaycım senı zaten hıc sölemıyorum okadar heycanla beklıyorum kı anlatamam zaten.bakalım cıvcıv cıkcakmı .......
fundızım görüşemedık kuzu biz senle özledım valla nerelerdeydın bakalım dün?ayy kız bızım adet gunlerı yaklastıkca yaklasıyo,heycan bastı benı.sanırım senle yakın zamanlarda görmüştük kartı.inşallah yakın zamanlardada hamıs haberlerımızı alırız............
nihaldende bı kac gundur haber yok o ne yaptı acaba,inşallah iyi olmustur kocası........

kızlaaaaaaaaar ben geldim ay geçmişi oku oku ancak bitti.yerimiz yine değişmiş neyse sağlık olsun.nihalcim canım çok geçmiş olsun umarım kocişin şimdi biraz daha iyidir.Mevlam size bağışlamış canım.Aylincim iyi haberlerine sevindim canım.narende hamişmiş Mevlam hayırlısıyla kucaklarınıza almayıda nasip etsin canlarım. ay kızlar sırada kim var acaba?bakın sırayla herkes hamiş kalıyo kimse ay benim olmuyor bu ayda yok demesin, Mevlam büyük kimsenin kucağını boş bırakmaz er geç bebiş verir.geçen gün oğlumu dra götürmüştüm.baktım 40 45 yaşlarında bir bayan hamiş,23 yıldır bebişi olmamış artık olmaz derken birde bakmışlar hamiş.ya kızlar Mevlamdan umut kesilmez onda bol bol var,yeterki hayırlısını versin BÜYÜK ALLAHIM AMİİİİİİİN.

canım benim ben kan verdim sonucu saat 13:00 da alıcam ama hiç umudum yok gittim test yaptırdım kolum kocaman şişti bide bayıldım hastanede kan verince..
bakalım inşallah pozitiftir ama içimden bir his hamile değilsin nilay diyor bakalım görücez...

canım bende bekliyorum bakalım ama hala başım dönüyor kolum kocaman şiş ya çok acıyor..alıyım sonucuda rahatlıyım inanın yani negatif bile olsa rahatlıycam muallakta kalmak daha kötü..bide adet olsam karnım hala çok ağrıyor..

canıım tubacım heyecan yapma tatlım bak bir hafta kalmış sabret.kadriyecim sende çok heyecan yapıyorsun bekleyin kızlar sabreden derviş muradına ermiiiiiiiiiiş.

nihalcim kendi derdime düştüm seni unuttum gülüm kusura bakma nasıl oldu kocan inşallah daha iyidir canım...bu arada oğlununda geçmiş doğum günü kutlu olsun canım öpersin benden...

canıım tubacım heyecan yapma tatlım bak bir hafta kalmış sabret.kadriyecim sende çok heyecan yapıyorsun bekleyin kızlar sabreden derviş muradına ermiiiiiiiiiiş.

valla ben çok sabırsızım mehtapcım ama yinede muradıma ereyim 50 dakika sonra sonuç çıkıcak.ama nilay dedi dersiniz bak negatif olacak içime doğuyor ben hamile olsam hissederdim..

sğl canım ebnım dun kotuydumd ebugun iyim nasip naplaım bu ay olamzsa dıger ay olur inşhergen ay birazdaha yaklaışıyoruz melegımıze oyle duşunmk istiyoruz

kızalr kociş kaptırdı yıne kendınıyapma böledıyorum anlatamıyorumya göguslerın agrıyoya hamişsin sen dıyo sabahta ole dmeole deidmgecen ay çok zuulduk cunku

ben bugun pek giremiycm kızlar akşam ayda gece haberlerı verrırm size eşim gece gidecek bgun işe.gce konusuruz artık 11den sonra kib şimdilik bnde kırmızı kart yok ama

ok canım ya hızlı yazıyorumya ondan dikkat etmeye calışıyorum ama ok bıda daha dikkatlı yazarım.

hadı nılay az kaldı beklıyorum senı ınankı cok heyecanladım
benımde gelmedı bugun ıkıncı gunum hıc aksamazdı gunu bakalım hayırlısı

slm kızlar anlaşılan yeri yerimiz burası artık.İnşallah nilayın sonucu pozitif çıkar yeni bir hamiş daha olur.

valla ben çok sabırsızım mehtapcım ama yinede muradıma ereyim 50 dakika sonra sonuç çıkıcak.ama nilay dedi dersiniz bak negatif olacak içime doğuyor ben hamile olsam hissederdim..
ölle olumsuz düşünme canım.bakarsın hamişsindir eğer yoksa bile üzülme birdahaki aya inşş.
kızalr kociş kaptırdı yıne kendınıyapma böledıyorum anlatamıyorumya göguslerın agrıyoya hamişsin sen dıyo sabahta ole dmeole deidmgecen ay çok zuulduk cunku

canım sende kocişine söyleme canım eşinde haliyle seninle stres yapıyor. yelizcim sanada geçmiş olsun canım bidahaki aya inşallah hamişlerimiz dahada çoğalır canlarım. hülyacaım denden ne haber canım nasıl gidiyor hamişlik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…