Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm kızlar nasılsınız hepınıze ıyılık saglık huzur mutlulk dılıyorum
ben ıkı gundur ugrayamadım bıraz problemlerım vardı canım cok sıkkın suan anlatayım sıze
gecen hafta carsamba yatak odası ıcın uclu yolluk aldım royal halıdan su shaggy olanlardan
bırkac gune kadar gonderırız dedıler hergun benı evde bekletıp gondermedıler 8.gun geldı ama eksık geldı canımızı cok sıktılar ve serınce hıc hos durmadı orada gordugum gıbı degıldı hıc sevmedım
dun sabahı zor ettım hıc uyuyamadım sabah once bankayı aradık ıade edebılımıyız dıye cunku karttan cektırmıstık aldıgımız yere gıttık gerı vermek ıstedıgımızı soyledık neyse kız sabah mahmurlugundan olsa gerek tamam dedı ve ıslemlerı yaptı eve geldık kız arar patron kızmıs ıade alınmıyormus tekrar satmak ıstedı ama kabul etmedım dun aksama kadar aradı ama benı ıkna edemedı bızde aksam baska bır yerden hem daha guzel ve kalıtelı saf yun hemde daha ucuza aldık
gelelım dıger meseleye kızlar

yarın esımın kızkardesının dugunu var adana da ben esımın aılesıyle cok yakın degılım uzun zamandır gorumuyoruz hıc gıtmek ıstemıyorum cunku ben bebegımı kaybettıgımde falan hıc aramadılar benı
o yuzden cok kırgınım ve dugune de arayıp davet etmedıler esım tutturdu gıdelım dıye ve dun soyledı benı zorlamıyor ama gıtmek ıstedıgınıde soyluyor esım ıcın katlanacam artık hıc bır hazırlıgımda yok nasıl yapcam bılmıyorum aksam yola cıkacaz
bır kac gun ugrayamam kızlar kendınıze dıkkat edın hepınızı opuyorum

selam canım bende öğleden sonra yoktum gün vardı arkadaşlarda oraya gittim.akşamda geldim ama kimse olmayınca çıktım.
evet nerimancım. tek ihtiyacımız olan şey zaman dediğn gibi hamile kalabiliyoruz en kısa zamanda yine hamiş olucaz ve bu defasında sağlıkla kucağımıza da alıcaz allahın izniyle.
öpüyorum canım .görüşmek üzere..kaydirigubbakcemile3

selam yelizcim canım sıkma bu kadar kendini ya.halılarını güle güle kullan canım iyi günlerde olsun.ayrıca bu değişim işlerine gelincede tüketici hakkı denen bişey var gülüm ya.vallla sonuna kadar kulllan hakkını parayı almayı biliyolar.
ne kadar ilginç eşinde mi görüşmüyo ailesiyle .baya kopuksunuz anlaşılan.sizi yok sayıyolarsa düğüne bile davet etme nezaketinde bile bulunmamışlarsa karar size kalmış canım.anlaşılan eşin gitmek istiyo.seni mi istemiyo ki eşinin ailesi. eğer öyle bişey varsa .eşin yalnız gitsin.şahsen beni istemeyen insanların hiç bişeeyine gidemem.:dilcikar:
bu arada yelizcim sen ne durumdasın.adet oldun mu hayatım.benbu ay kırmız kartı yedim canım haberin var mı bilmiyorum.umudumuz önümüzdeki aya kaldı

hakkında boyle hayırlıymıs demek guzelım bak adetlerınde duzene gırmıs hersey yolunda gıdecek allah ın ıznıyle zamanını beklıyor annesı melegın merak etme

esım telefonla falan gorusuyor canım ben gorusmuyorum kırgın oldugum ıcın
ısteme olayına gelınce evlenene kadar ölüyolardı benım ıcın evlenınce ısler degıstı
bende gıtmem cagırılmayan yere guzelım ama esımı kesınlıkle yanlız gondermek ıstemıyorum oraya zaten nısanada gondermedım o yuzden bana kızgınlar hem baska bırseyler de var canım

nilaycım iyi diyelim iyi olalım bu ayy umutluydum sanki ama yine yedik kırmızı kartı o yüzden birazz moralsizim ama kısmet degilmiş demeki artık bu aayda olmazsa bi doktora gidicem bakalım sen nasılsın güzel anne RABBİM SAGLIKLA kucagına almayı nasip etsinn cümlemizinn kendine çok iyi bak artık güzel hamiş haberleri önüğmüzdeki ayy inşlallahh duyarız veirrizz ALLAHA emanet olun bebişin ve senn

anladım yelizcim tabi sen daha iyi bilrsin .eşinide gönderme o zaman.sende onları düşünüp üzülme canım.
aaa bendeni adet olmuşsundur diye düşündün canım ya farlutal içmiştin ya 10 gün içinde gelmiştir adetin dedim.neyse canım bak sen bunlara sıkıldın belkide ondan böyle oldu canım.üzülme lütfen .
evet canım yaşadığım şer in sonu hayır oldu şükür ki.demek böyle olması gerekiyomuş.inşallah adetim hep böyle düzenli olur bundan sonrada.

canım üzme kendini sen nasıl istiyorsan öyle yap eşini yanlız bırakmak istemiyorsan git tabi yanında kimseyide takma kafana...
halında hayırlı olsun güle güle kullan canım...değiştirme hakkın var tabi iyi yapmışsın...

selam zeynepcim hoşgeldin.ben iyim canım .yeliz ve ben varım kimse yok buğün de.
sen nasılsın canım keyifler nasıl

slm canım nurayy benim adımm evet bugun kimseler yok valla keyfim fazla yok bi güçlü hissetmek için kendimi avutuyorum bi yorgun düşüyorum belki daha yolun başındayım ama sıkıldım artık bide bebegim düşmeseydi bu ay dogum yapcaktım birazda onnun sıkıntısı var aklıma geliyo nasip degilmiş ama insan yinede üzülüyo sizler nasılsınız sen kartı yedinmi bari senden duyalım güzel haberi neriman da yemiş kartı heralde benim gibi hayırlısı olsun artık diycek bişe bulamıyorum

iyi akşamlar kızlar size güzel haberlerim var bugün reglimin geciktiği 6. günüydü test yapmak için korkuyordum ama bugün yaptım arkadaşlar ve sonuç pozitif HAMİLEYİM :CüvCüv:ve çok heyecanlıyım MUCİZEM GELİYOR Rabbime hamdüsenalar olsun Rabbim isteyen herkese ve sizlerede en yakın zamanda versin hayırlısıyla.:sm_cool:

bende yedim kartı nuraycım.bu ay o güzel haberi vermek nasip olmadı malesef.önümüzdeki aya kaldı umutlarım.anlıyorum seni canım ya üzülme nolur.demesi kolay tabide.bizlerinde olcak bebişleri bak hamilede kalabilyoruz sonuçta.yıllarca tedavi olupta hamile kalamayanlar ne yapsın.ben şanslı olduğumuzu düşünüyorum bu anlamda.sabır canım sabır biz de hamiş müjdemizi vericez en kısa zamanda

tebrikleeeeeeeeer.:teytey:
çok sevindim caanım ya .nihayet aramızdan biri çıktı bu ay da yaa.hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm hamişlerimize.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canııııım.tekrar tebrik ediyorum seni datluuuuuum:hooray:

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

sweet baby................ 06 kasım
serdi...........................07 kasım
alacalale.....................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
gül84...........................19 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
minikkelebek(özlem)......01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................
yaprak57.....................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin
naren05...............üçünçü hamiş naren
nilayyy.................dördüncü hamişimiz nilay
denizinsesi...........beşinci hamişimiz

sweet baby................ 06 kasım
serdi...........................07 kasım
alacalale.....................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım

arkadaşlar sizlerden haber yok daha. yoksa hamişmisiniz.haberdar edin bizi kıslaaaar.

arkadaşlar nerdesiniz kimseler yok bugün. Allah izin verirse salı gününe randevu aldık çok iyi bir doktor önerdiler ona gidicez çok heyecanlıyım inşallah hayırlı güzel haberler alırız. dua edin canlarım

canım bu aralar aekadaşlar pek giremiyolar .çok sevindim canım ya.ilk dr kontrolünüzde hayırlı haberler alırsın inşallah canım.
valla böyle hamiş haberleri duydukça çok heyecanlanıyorum.bizler içinde dua edin arkadaşlar.hamilelerin duası kabul olurmuş.rabbim sağlıklı,hayırlı evlar nasip etsin
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…