- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.241
oy oyy oyy yerım ben onun mınık kesesını oh haftayada kalp atıslarını duyarsın tamam olur.8 tane bişeyindede bişe cıkmaz hersey yoluında süper.selam kızlar...
ben bugün bebeğimin kesesini gördüm herşey çok güzel maşallah 10 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı..kan verdim 8 tane bişeye bakılacakmış hamilelerde bakılırmış ama ne bilmiyorum...pazartesi alıcam sonuçlarımı hayırlısı olsun..
aynen katılıyorum sana fundacım.alperrrr getır şu bilgisayarı eve yaaaa ,aylıı ayırdın bizdenayliiiiiin kuzum yazışamıcakmıyız şimdi biz yaaaa.hemde 1 hafta olamaaaaaz.
alpeeeeer geri getir bilgisayarııııııkaydirigubbakcemile
ayy canımcım okumamıstım cok buyuk gecmıs olsun 4 dikişle atlatmıssın aman diyorum dikkat et kendıne.cok öpüyorum tatlım hee öbür msjınıda okudum ne bu canım umutsuzluk falan aaa yakarım o dilini.evdekı sorunlarınızda enkısa sürede çözülür inşallah hayatımfunda canım çok teşekkür ederim sizleri ben bir arkadaştan öte kardeşlerim gibi görüyorum.valla bu kk da olmasa nasıl tanışırdık bilmem iyiki varsın kk:enbuyukkk:.KIZLAAAAAAAAR SİZLERİ ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM:1hug:.sizlerle dertlerimi paylaşmak beni stresten uzaklaştırıyor canlarım yaa:teselli:.nilay canım bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.birde küçücük kalbinin sesini duydunmu senden mutlusu olmaz canım.hülya canım kıyamam sana mide bulantısı çok kötü. bende senin gibi oluyorum 4 ay yataktan hiç kalkmadan yatıyorum.ALLAH yardımcın olsun tatlım.aylin sen nasılsın canım 1 hafta yazışmak yokmu?olsun tatlım en azından akşamları girebileceksin.tuğba canım sen nasılsın sanada teşekkür ederim canım bakalım bu ay nasıl maç yapacağım.yazımı okumuşsundur canım çok sıkkın.öyle dalmışımki tabakları elimden düşürdüğüm gibi önce tezgahın üzerine ordan elime vurdu avucumun içi yarıldı hemen polikliniğe gittik4 dikiş attılar. yeliz tatlım sen ne yaptın başladınmı çalışmalara?neriman,nihal sizler nasılsınız.eşin nasıl oldu canım,oğluşunda hastaydı.hadi kıslar ya yokmu yeni bir hamiş haberi.bu arada yeni arkadaşlarımız gelmiş.geçmiş olsun hoş geldiniz kızlar.MEVLAM bir daha göstermesin hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin.bu arada funda canım beni eklemeyi unutmuşsun 30 kasım datluuum.
ayy canım cok özledım valla nezaman bıtcek bu toplantılar beeee.... neyse bıan önce görüşmek dileğiyle şekercim cok cok öpüyorum kendıne ve melegıne dıkkat et kuzu oldumukociş şimdi geldi kaptım bilgisayarııı, bi okuyayımm bakim neler olmuş bugüünn:))
canım gecmıs olsun,1 senedır korunmuyosunuz dımı,yumurta takıbı falan yaptırdınmı?bızde 2 aydır denıyoruz bu ay yedım kartı gözüm şimdi 3. ayda inşallah olur hayırlısıyla.Allah hepimize sorunsuz bı hamılelık sonunda saglıklı bebısler nasip etsın inşallahkıslar benide ekleyin listeye ben bi sene önce düşük yaptım hala bişey yok rengli tarihim 19 kasım
gecmıs olsun canım,benımde ılk bebegımdı 25 temmuzda düşük basladı ve kürtaj oldum,doktor 1 ay korunma verdı 2 aydır denıyoruz bu ay kartı yedım bıdahakı aya kaldı umutlarım.sana korunma süresı verdımı canım doktorun yoksa korunmana gerek yokmu dedı.neyse hadı bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahslm bende yeni katıldım aranıza benimde ilk bebişimdi düşük yaptım ve iki gün önce kürtaj oldum beni aydınlatırsanız sevinirim
eeecanım nıye sıfır cıkmamıs kız bişe olmasın sakın mesela hamıslık gıbı.gercı ben pek anlamıyorum degerlerden,2 de sıfıra esıtmı bılmıyorum ama sen bu ay dogru dürüst adette olmadın ya ondan soruyorum sakın üstüne falan görmüş olmayasın şekerimkızlar hepinize günaydın bu ay adet olmadığım için test yaptırdım 2.05 çıktıyani hamile değilim kesin sıkıntıdan gelmedi heralde neyse o gelen kahverengi şeyi adet olarak sayarsak ayın 24ü diye yazarsanız sevinirim olacağım gün şu an doktora gitmeyi düşünmüyorum nasibimde varsa olur kendi haline bırakmaya karar verdim
canım fundacım inşallah hamilesindir inanın sizler için hep dua ediyorum
gecmıs osun canım inşallah bırdaha hamıle kaldıgında saglıkla kucagına alırsın bebegını.Allah hepimize hayırlısını ve saglıklısını versın inşallahkızlar selam bende yeni katıldım aranıza pazartesi kürtaj oldum ikinci kürtajım bu malesef adet olur olmaz tekrar tedaviye başlıcam ben mthfr heterozigotum yani kanda pıhtılaşma var bu yüzden bebeklerim gelişmedi ikincisinde iğne kullandım ama dozu düşük geldiği için olmadı bu kez dozunu yükselticez inş bu sene hepiiz bebişlerimizi kucağımıza alırız
anam yedınmı kız kuzu ,kartı ? aman olsun sen zaten hissetmıstın nededık bıdahakı aya beraber hamıs oluruz inşallah. hem artık bak canım senınde düzene gırdı adetın dımı nerdeyse gununde olcan yanı.benımde artık sade 2 gun ılerı gıdıyo.önümüzdekı aya tutacak inşallah :1hug: a.s.selamm kıslar bir 6 kasımı bekleyen olarak kartı yedim.vatana millete hayırlı olsun
sizlerden hayılı haberler bekliyorum artıköpüyorum hepinizi
slm bende yeni katıldım aranıza benimde ilk bebişimdi düşük yaptım ve iki gün önce kürtaj oldum beni aydınlatırsanız sevinirim
kızlar selam bende yeni katıldım aranıza pazartesi kürtaj oldum ikinci kürtajım bu malesef adet olur olmaz tekrar tedaviye başlıcam ben mthfr heterozigotum yani kanda pıhtılaşma var bu yüzden bebeklerim gelişmedi ikincisinde iğne kullandım ama dozu düşük geldiği için olmadı bu kez dozunu yükselticez inş bu sene hepiiz bebişlerimizi kucağımıza alırız
hoş geldin özlemcim çok sevindim herşeyinin normal olmasına inşallah önümüzdeki ay senin hamileliğinle seviniriz kendine iyi bak besleyici şeyler ye kafanada fazla takmaki fazla nazlanmasın meleğin
intten baktım az önce bi bayan doktora sormuş bhcg testi yaptırdım sonuç 2 çıktı diye doktorda gebelik yok fakat hormonlarda bi sorun olabilir doktorunuzla görüşün diye cevap vermiş ee benim test sonucum 2.05 benim hormonlarımda sorunmu var acaba kızlar bilgisi olan varsa yardım edebilirmi
az önce doktordan geldim eşimin dikişlerini söktü doktor ay öyle sert yaptıki eşimin canı çok yandı zaten bazı yerlerde kapanmamış inşallah çabuk kapanırda kendine gelir inşallah
canım ya şimdide baktım diyoki 0-5 gebe olmayanlarınki üstüde gebelikmiş bilmem belkide ben bu ay hamile kaldım ve sonlanmışda olabilir bilemiyorum kafam çok karıştı
ayy canım yazdıgın şeyi okuyunca fena oldum yaa,daha 21 yasında bebegının kokusuna doyamadan vefat etmıs.cok üzüldüm,Allah rahmet eylesın.evet canım herseyde bı hayır var gercekten,Allah herzxaman hayırlısını ve saglıklısını versın inşallah.dua edelım ve rabbım bıze verır,sitem etmeyelım mkızlar lütfen,enazından saglıklıyız ve hamıle kalabiliyoruz.slm kızlar ay ben gırmeyeli listede artıslar var ne güzel ben hala tahlıl mahlıl ugrasıyom ıste en son ofıs oldum 1 ay sonra kontrole gıdcem aman bı kosusturmadır hayat gelıp gecıyo bu arada hamısler ıns saglıkı bır hamıslık gecırırsınız darısı benım gıbı cok ısteyennlerın basına.....
Kızlar ogun ne oldu bılıyomusunuz ıse gıtmek ıcın otobuse bındım yıne kafamda aynı sorular nıye bebıs yok falan o anda arabaya 3 cocuklu bayan bındı yanıma ourdu bende ne guzel ya herkesın var bebıslerı benım nıye yok dıye yakınmaya basladım uzuldum dogrusu sonra 5 yasındakı oglu bana bılıyomusun bebegın annesı öldu babasıda bıze verdı bundan sonra bız bakacaz dedı sasırdım zannettımkı cocuga kıskanmasın dıye boyle bı yalan soyledıler annesıne dondum kıskanmasınmı dıye soyledınız dedım yok dedi gercek kızkardesımın emanetı dedi bebek daha 3aylık bı gorsenız herseyden habersız masum aneside daha 1 yıllık evlı ve 21 yasındaymıs bebgının yuzunu bıle goremedı dedı ayy bana bısey oldu basladım aglamaya sonra ALLAHIMA sukurler olsun dedım vardır herseyde bı hyır rabbımden hayırlısını ve saglıklısını ısteyelım kızlar herkesın snv baska bu dunyada ......
canım hermesajın altında MQ yazan yer var alıntı yapmak istedıgın msj için ona tıklıyon o beyaza dönük bı renk oluyo mesdela 5 msja aynı anda cvp yazmak istiyosun hepsının MQ luyosun enson 5.msja gelınce alıntı yap diyosun hepsı aynı sayfada cıkıyo sırayla hermsjın altına cvbını yazıyosun canım a.s.Canım Benim geçmiş olsun..Hoşgeldin Sende a.s. Rabbim Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve onları en iyi şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin.
Ya ben ardara mesaj yazdım ama alıntıları bi seferde nası yapcam bilemedim:çok üzgünüm:.
slm fıstıklarrrr,herkes iyi dimi canlarım.yine uzun bi süre ara verdim ya kusura bakmayın.şimdi doktordan geldim,hemen pc başına geçtim sizlere yazayım dedim.allahıma çok şükür kistim yok olmuş kızlarrr.artık bende aranıza yeniden dönüyorummmmkaydirigubbakcemile2korunmayı bırakın dedi doktor yumurtalıklarında rahminde gayet sağlıklı dedi.öyle sevindimki ağlıcaktım doktorun yanında.
tubişim senin eşin rahatsızdı şuan iyidir umarım.
ayy canım coook sevındım analtamam.:dance: ohhh sende baslıyon demek calısmalara hadı hayırlı olsun,inşallah bıdahakı aya hepberaber hamısız hatunlarrrrrrrr
buarada saol canım eşim cok daha ıyı yarın kontrolumuz var dikişleri alıncak inşallah bı sorun cıkmaz.
hoş geldin özlemcim çok sevindim herşeyinin normal olmasına inşallah önümüzdeki ay senin hamileliğinle seviniriz kendine iyi bak besleyici şeyler ye kafanada fazla takmaki fazla nazlanmasın meleğin
intten baktım az önce bi bayan doktora sormuş bhcg testi yaptırdım sonuç 2 çıktı diye doktorda gebelik yok fakat hormonlarda bi sorun olabilir doktorunuzla görüşün diye cevap vermiş ee benim test sonucum 2.05 benim hormonlarımda sorunmu var acaba kızlar bilgisi olan varsa yardım edebilirmi
az önce doktordan geldim eşimin dikişlerini söktü doktor ay öyle sert yaptıki eşimin canı çok yandı zaten bazı yerlerde kapanmamış inşallah çabuk kapanırda kendine gelir inşallah
canım kafana takıp stres yapma ama doktorunu ara bı sor hormonlarıma baktırmam gerekırmı die.bu ay adet olmayıp sadece kahverengı lekelenmen oldugunuda söle.muhtemelen stresten olmustur ama deger nıye sıfır degılde 2.05 ???????????????
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
denizinsesi..................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm...................06 kasım
serdi...........................07 kasım
alacalale.....................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
gül84...........................19 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
minikkelebek(özlem)......01 aralık
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................
yaprak57.....................
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin
naren05...............üçünçü hamiş naren
nilayyy.................dördüncü Hamilemiz nilay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?