Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar selam bende yeni katıldım aranıza pazartesi kürtaj oldum ikinci kürtajım bu malesef adet olur olmaz tekrar tedaviye başlıcam ben mthfr heterozigotum yani kanda pıhtılaşma var bu yüzden bebeklerim gelişmedi ikincisinde iğne kullandım ama dozu düşük geldiği için olmadı bu kez dozunu yükselticez inş bu sene hepiiz bebişlerimizi kucağımıza alırız

selamm kıslar bir 6 kasımı bekleyen olarak kartı yedim.vatana millete hayırlı olsun
sizlerden hayılı haberler bekliyorum artıköpüyorum hepinizi

günaydin kizlarrr acayip uyumusum tr saatiyle 1.30 da yattim 10 dk önce kalktim... :)) herseye gec kaldim bugün yani. hemen hazirlanip hastaneye teyzemin yanina gitmem lazim suan bel fitigindan ameliyat oluyo benim gibi önce büyük teyzemi de alicam.. ordan da baska hastaneye gecicem arkadasim dün dogum yapmis, masallah 4 kilo bir kizi oldu.. tontik tontik fotosunu yolladi..
yani bugün aksama anca gelebilirim kizlar...
hee durumuma gelincede ben disari cikiyorum diye tedbirimi aldim bekliyorum yani ama su an agrim yok sadece söyle kirlenmeden insan his mi eder ne ederse artik ondan yani..keske bizim hastanedede kan testi yapsalar bugün settirirdim.. ama aksam kesin belli olur herhalde. olmazsam testi yarin alicam üzülmim diye.. simdilik kocaman öpüyorum fundisim hayirlisi olsun tatlim bu ay olmazsa bi dahaki aya olur insallah, biz maclarimiza iyi calisalim da... öpüyorum seni

Merhaba arkadaşlr nasilsinz ? Biz calişmalrdayiz 16. Gunum bugun bakalim sali akşami caliştik bide yarin sabh calişalim dedik :) keci boynuzu kullanmiştik gecn ay buay hiçbişi kullanmiyoruz :) biraktik ole giidyoruz bakalim

oy oyy oyy yerım ben onun mınık kesesını oh haftayada kalp atıslarını duyarsın tamam olur.8 tane bişeyindede bişe cıkmaz hersey yoluında süper.
,kız bide cok özledım sızı yaa,fundısle azbucuk konustuk ama senle bıde aylınle hıc denk gelemedık.sen nıye gırmıyon kuzu ınternete,emre kızıyodu bılıyom ama gunde bı kac saattende bıse olmaz bee.
ayliiiiiin kuzum yazışamıcakmıyız şimdi biz yaaaa.hemde 1 hafta olamaaaaaz.
alpeeeeer geri getir bilgisayarııııııkaydirigubbakcemile
aynen katılıyorum sana fundacım.alperrrr getır şu bilgisayarı eve yaaaa ,aylıı ayırdın bizdenklava:
ayy canımcım okumamıstım cok buyuk gecmıs olsun 4 dikişle atlatmıssın aman diyorum dikkat et kendıne.cok öpüyorum tatlım hee öbür msjınıda okudum ne bu canım umutsuzluk falan aaa yakarım o dilini.evdekı sorunlarınızda enkısa sürede çözülür inşallah hayatım
kociş şimdi geldi kaptım bilgisayarııı, bi okuyayımm bakim neler olmuş bugüünn:))
ayy canım cok özledım valla nezaman bıtcek bu toplantılar beeee.... neyse bıan önce görüşmek dileğiyle şekercim cok cok öpüyorum kendıne ve melegıne dıkkat et kuzu oldumu
kıslar benide ekleyin listeye ben bi sene önce düşük yaptım hala bişey yok rengli tarihim 19 kasım
canım gecmıs olsun,1 senedır korunmuyosunuz dımı,yumurta takıbı falan yaptırdınmı?bızde 2 aydır denıyoruz bu ay yedım kartı gözüm şimdi 3. ayda inşallah olur hayırlısıyla.Allah hepimize sorunsuz bı hamılelık sonunda saglıklı bebısler nasip etsın inşallah
slm bende yeni katıldım aranıza benimde ilk bebişimdi düşük yaptım ve iki gün önce kürtaj oldum beni aydınlatırsanız sevinirim
gecmıs olsun canım,benımde ılk bebegımdı 25 temmuzda düşük basladı ve kürtaj oldum,doktor 1 ay korunma verdı 2 aydır denıyoruz bu ay kartı yedım bıdahakı aya kaldı umutlarım.sana korunma süresı verdımı canım doktorun yoksa korunmana gerek yokmu dedı.neyse hadı bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
eeecanım nıye sıfır cıkmamıs kız bişe olmasın sakın mesela hamıslık gıbı.gercı ben pek anlamıyorum degerlerden,2 de sıfıra esıtmı bılmıyorum ama sen bu ay dogru dürüst adette olmadın ya ondan soruyorum sakın üstüne falan görmüş olmayasın şekerim
gecmıs osun canım inşallah bırdaha hamıle kaldıgında saglıkla kucagına alırsın bebegını.Allah hepimize hayırlısını ve saglıklısını versın inşallah
selamm kıslar bir 6 kasımı bekleyen olarak kartı yedim.vatana millete hayırlı olsun
sizlerden hayılı haberler bekliyorum artıköpüyorum hepinizi
anam yedınmı kız kuzu ,kartı ? aman olsun sen zaten hissetmıstın nededık bıdahakı aya beraber hamıs oluruz inşallah. hem artık bak canım senınde düzene gırdı adetın dımı nerdeyse gununde olcan yanı.benımde artık sade 2 gun ılerı gıdıyo.önümüzdekı aya tutacak inşallah :1hug: a.s.

yok canım normalde 5 olması gerekiyo diye biliyorum aklıma sokma yokturbebiş felan bu ay olursa sorun olabilir çünkü çok röntgen odasına girdim gerçi herşeyin hayırlısı ama yoktur yaa

slm kızlar ay ben gırmeyeli listede artıslar var ne güzel ben hala tahlıl mahlıl ugrasıyom ıste en son ofıs oldum 1 ay sonra kontrole gıdcem aman bı kosusturmadır hayat gelıp gecıyo bu arada hamısler ıns saglıkı bır hamıslık gecırırsınız darısı benım gıbı cok ısteyennlerın basına.....
Kızlar ogun ne oldu bılıyomusunuz ıse gıtmek ıcın otobuse bındım yıne kafamda aynı sorular nıye bebıs yok falan o anda arabaya 3 cocuklu bayan bındı yanıma ourdu bende ne guzel ya herkesın var bebıslerı benım nıye yok dıye yakınmaya basladım uzuldum dogrusu sonra 5 yasındakı oglu bana bılıyomusun bebegın annesı öldu babasıda bıze verdı bundan sonra bız bakacaz dedı sasırdım zannettımkı cocuga kıskanmasın dıye boyle bı yalan soyledıler annesıne dondum kıskanmasınmı dıye soyledınız dedım yok dedi gercek kızkardesımın emanetı dedi bebek daha 3aylık bı gorsenız herseyden habersız masum aneside daha 1 yıllık evlı ve 21 yasındaymıs bebgının yuzunu bıle goremedı dedı ayy bana bısey oldu basladım aglamaya sonra ALLAHIMA sukurler olsun dedım vardır herseyde bı hyır rabbımden hayırlısını ve saglıklısını ısteyelım kızlar herkesın snv baska bu dunyada ......

slm bende yeni katıldım aranıza benimde ilk bebişimdi düşük yaptım ve iki gün önce kürtaj oldum beni aydınlatırsanız sevinirim

a.s. Hoşgeldin Canım aramıza bende ilk bebişimde düşük yaptım hayırlısı diyorum.Zaten Dr un sölemiştir sana ne yapman gerektiğini.korunma verdiyse o süreyi doldur sonra çalışmalara devam:dance:

Canım Benim geçmiş olsun..Hoşgeldin Sende a.s. Rabbim Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve onları en iyi şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin.

Ya ben ardara mesaj yazdım ama alıntıları bi seferde nası yapcam bilemedim:çok üzgünüm:.

slm fıstıklarrrr,herkes iyi dimi canlarım.yine uzun bi süre ara verdim ya kusura bakmayın.şimdi doktordan geldim,hemen pc başına geçtim sizlere yazayım dedim.allahıma çok şükür kistim yok olmuş kızlarrr.artık bende aranıza yeniden dönüyorummmmkaydirigubbakcemile2korunmayı bırakın dedi doktor yumurtalıklarında rahminde gayet sağlıklı dedi.öyle sevindimki ağlıcaktım doktorun yanında.
cnm fundişim kart görmene çok üzüldüm yaa,ama sakın moralini bozma olurmu bak bu ay çalışmalara bende başlıyorum,bi bakarsın bu ay hepimiz hamiş kalırız bellimi olur.ahhh inşallah yaa.e artık benide listeye eklersiniz kızlar.adet tarihim 1 aralık.
ee benim tatlı hamişlerim nasıllar bakalım.aylincim bak sana demiştim ben sana yetişirim diye
nilaycım minik kelebeğinin yuvasını gördün demek ne güzel cnm benim.darısı kalp atışlarını duymaya,9 ay boyunca her saniyesini sağlıkla geçirmene inşallah.
yelizim sen nasılsın cnm?çalışmalar devam dimi bak artık bende sizdenim hep birlikte maratona devam,allahın izniyle o mutluluğu tekrar yaşayacağız inşallah.
tubişim senin eşin rahatsızdı şuan iyidir umarım.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.umutlu bekleyişimizin sonunda bizi meleklerimiz bekliyo unutmayın.sabır arkadaşlar.
nihalcim seninde eşin toparlanmıştır umarım.çok üzüldün,yıprandın düzeninin bozulması normal cnm.
ay unuttuklarım oldu kesin kusura bakmayın fıstıklar ya .ben şuan öyle mutlu ve heyecanlıyım ki anlatamam.e maraton başlıyo benim için artık güç toplamalıyım dimihihoyyyt :asigim: hepinizi öpüyorum canlarımmm:1hug:

hoş geldin özlemcim çok sevindim herşeyinin normal olmasına inşallah önümüzdeki ay senin hamileliğinle seviniriz kendine iyi bak besleyici şeyler ye kafanada fazla takmaki fazla nazlanmasın meleğin
intten baktım az önce bi bayan doktora sormuş bhcg testi yaptırdım sonuç 2 çıktı diye doktorda gebelik yok fakat hormonlarda bi sorun olabilir doktorunuzla görüşün diye cevap vermiş ee benim test sonucum 2.05 benim hormonlarımda sorunmu var acaba kızlar bilgisi olan varsa yardım edebilirmi
az önce doktordan geldim eşimin dikişlerini söktü doktor ay öyle sert yaptıki eşimin canı çok yandı zaten bazı yerlerde kapanmamış inşallah çabuk kapanırda kendine gelir inşallah

cnm benim çok sağol,inşallah hepimiz o güzel haberi en kısa zamnda veririz burda birbirimize.
cnm o tarz sitelere bende takılıyorum çok güzel bilgiler var.bak tesadüf senin durumunda olan bi soruyla karşılaşmışsın ii olmuş.bence en kısa zamnada doktora git.hormonal bişeyse ilaç verir kesin,en azından neyim var benim ya diye beynini kemirmezsin,için rahatlar arkadaşım.adet olamıyosun dimi?bende geçen ay öyle oldum ama doktor psikolojik demişti.senin yaşadıkların hiç kolay şeyler değil,zor günler geçirdin bu da hormonlarını etkilemiş olabilir.çok şükür eşin atalttıda içimiz ferahladı cnm.inşallah en kısa zamanda daha daha iyi olur nihalcim.artık üzme kendini,stersten uzak durmaya çalış.doktorunuda ihmal etme arkadaşım.

canım ya şimdide baktım diyoki 0-5 gebe olmayanlarınki üstüde gebelikmiş bilmem belkide ben bu ay hamile kaldım ve sonlanmışda olabilir bilemiyorum kafam çok karıştı

canım ya şimdide baktım diyoki 0-5 gebe olmayanlarınki üstüde gebelikmiş bilmem belkide ben bu ay hamile kaldım ve sonlanmışda olabilir bilemiyorum kafam çok karıştı

nihalcim internetten ne kadar araştırırsan o kadar aklın karışır.ben en ufak bi ağrı araştırsam sonu kanser diyo siteler.yani moral bozarlar.sen fazla takma kafana arkadaşım,gidebiliyosan yrn doktora bi görün.kafandaki soru işaretleri kalkar ortadan.hem belki ialç filan verir doktor biran önce başlarsın tedavine.üzülme lütfen.

yarın ortopediye gidicem olmazsa pazartesi günüde kadın doğumcuya giderim öff ömrüm hastanelerde geçicek galiba birsürü sorun var artık sırayla gidicez napalım allah dermansız dert vermesin bunada şükür dr ya gitmeden önce kendi drmı arar sonucu sorarım belki yada herşeyi olurunamı bırakmak gerek bilmiyorumki kafam gerçekten çok karışık

ayy canım yazdıgın şeyi okuyunca fena oldum yaa,daha 21 yasında bebegının kokusuna doyamadan vefat etmıs.cok üzüldüm,Allah rahmet eylesın.evet canım herseyde bı hayır var gercekten,Allah herzxaman hayırlısını ve saglıklısını versın inşallah.dua edelım ve rabbım bıze verır,sitem etmeyelım mkızlar lütfen,enazından saglıklıyız ve hamıle kalabiliyoruz.
canım hermesajın altında MQ yazan yer var alıntı yapmak istedıgın msj için ona tıklıyon o beyaza dönük bı renk oluyo mesdela 5 msja aynı anda cvp yazmak istiyosun hepsının MQ luyosun enson 5.msja gelınce alıntı yap diyosun hepsı aynı sayfada cıkıyo sırayla hermsjın altına cvbını yazıyosun canım a.s.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

denizinsesi..................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm...................06 kasım
serdi...........................07 kasım
alacalale.....................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
gül84...........................19 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
minikkelebek(özlem)......01 aralık
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................
yaprak57.....................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin
naren05...............üçünçü hamiş naren
nilayyy.................dördüncü Hamilemiz nilay

cnm benim liste süper olmuş.maşallah listemize kızlar hadi bakalım antremanlarımızı ii yapalım da hamişcikleri yalnız bırakmayalım.:CüvCüv:

yeni tarihimi veriyorum: 6 aralik ama sen beni direk 6 ocaga yazabilirsin, cünkü bu ay 8 gün tr den olcam tam o tarihler arasinda yani calisma pek olmicak... hayirlisi olsun napalim... ama suan cok degisik duygular icindeyim, aglamak falan yok ama konusasim da yok.. bu ay koydu yani anlicaniz kizlar..ama hersey allah tan, ne eylerse hayirli eyler allahim.. demekki kismet degilmis henüz ama bir gün olacak ben buna coook inaniyorum... allahima cok sükür adetim düzenli, kurulu saat gibi, esim ve ben cok saglikliyiz.. sadece biraz zamana ihtiyacimiz var galiba.. ama keyfim fena kacti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…