- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.261
ohh başlıyormuşsun artık çalışmalara bir dahaki aya gelsin bebiş inşallahbu arada beni sorarsanız ben çok iyiyim kızlarr...hormon düzenleyici bi ilaç kullandım,2 gün sonra bitiyo ilaç...sonra folik asite başlıcam...yani çalışmalara başlayabilirim hihoyyyt
aralık tarihini bildireceğim bi haftaya kadar...beni tarihimi de eklersiniz artık listeye:sm_cool:
nilaycım nasılsın?herşey her zaman yolunda gitsin inşallah canım....beni hatırlayıp yazdığın için de çoook teşekkürler...mutlu oldum...fundacım sana da çoook teşekkürler...hatırlanmak harikaaa...sen yoksun heralde göremedim...umarım sende en kısa sürede hamiş kalırsın...
tüm kızlar size sesleniyoruuuummmm
Dilerim herkes sağlıklı ve hayırlı bebelere hamiş kalır kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canııım.bizde öpüyoruz seni, kocamaaanherkeslere merhaba...uzun zamandan sonra geldim...4 hamişimiz var ne güzel sırnaşık şey kızlar bütün yazılanları okudum...sizinle her anı yaşamış kadar oldum...şimdi tek tek düşüncelerimi yazamayacağım,birilerini unutursam üzülürüm çünkü..Çok üzgünüm çoook
kalbim hepinizle desem beni anlarsınız herhalde....çok çok öpüyorum hepinizi...
selam canım umarım yemezsin kartı da bi müjdede senden alırız.ümidimi hiç kaybetmedim.sadece biraz mahsunlaştım kartı yiyince o kadar.yani konuşmak istemdim dün kimseyle.ama şimdi iyiyim.en azından adetlerimin günüde gelmesi beni mutlu ett.çünküğ benim en önemli sorunum oydu.adet olamıyordum.allahıma şükür düzeldi inşallah hep böyle gider.Merhaba Kısslaar
nasıl herkes herkes iyi olsun ümitli olsun inş.Ben de yarını bekliyorum bakalım kart görecek miyim?
hoşgeldin canım.çook geçmiş olsun sana üzüldüm gerçekten umarım 3.bebeğine hemen hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın.en azından hamile kalabiliyosun bu bile çok güzel.yıllarca hamile kalabilmek için uğraşan o kadar çok bayan var ki.her şere de bi hayır vardır elbet. bir daha bu kötü günleri yaşamaman dileğiyle canım.sevgilerkızlar selam bende yeni katıldım aranıza pazartesi kürtaj oldum ikinci kürtajım bu malesef adet olur olmaz tekrar tedaviye başlıcam ben mthfr heterozigotum yani kanda pıhtılaşma var bu yüzden bebeklerim gelişmedi ikincisinde iğne kullandım ama dozu düşük geldiği için olmadı bu kez dozunu yükselticez inş bu sene hepiiz bebişlerimizi kucağımıza alırız
canım bacılarım hepinize çoook teşekkür ederim verdiğiniz destekten dolayı.elimin acısı ilaç alınca hafifledi sağolun canlarım yaa.bugün dra gittim ilk, göğüs tahlillerime baktırdım kızlar kendim için çok sevindim herşey normal dedi kardiyolojiye sevk etti şimdi birde onun için uğraşacam.kızkardeşimide götürmüştüm ona çok üzüldüm iki göğsündede ikişer tane kist çıktı iyi veya kötü huylumu olduğunu biraz daha büyüyünce anlarız dedi.6 ay sonra tekrar çağırdı.kızlar ne olur dua edinde kötü bişi çıkmasın.kardeş acısını bir kere yaşadım MEVLAM tekrar yaşatmasın çok acı çooook.kadın doğumada hormon tahlillerimi gösterdim bir değerim çok yüksek çıkmış o yüzden zor hamiş kalırmışım.biz birşey yapamayız zeynep kamile git dedi interfiliteymişim gitsemmi kızlar bana bir yardımcı olun ne yapsam bilmiyorum.
fundacım fıstık ezmem üzülme tatlım kartda senin tahminlerine göre erken gelmiş ne güzel düzene giriyor inşallah...
aylincim bilgisayarsızmı kaldın:) olsun kuzum zaten bebişlere zararlı radyasyon ne kadar az o kadar iyi...ne zaman gideceksin canım sen doktora?
tubişcim uzak kaldık gerçekten ben sürekli uyumaya başladım progestan verdi dr günde 6 tane içiyorum omu yaptı acaba kafam kalkmıyor yataktan..aylinle konuştuk o zaten sersem yapar dedi..
narencim seninde az kaldı herhalde doktora gitmene kalp atışlarınıda duyarsın inşallah bebişinin..
hülyacım senin bulantıların devam ediyormu canım inşallah geçer en kısa zamanda...
yelizcim sen nasılsın?çalışmalar başladımı?
nihal hcg 0 çıkmadıysa belki hamilesindir ve geç yumurtlama olmuştur..evdede bir test yap belki çift çizgiyi görürsün...
nerimancım teyzenmi ameliyat olacak canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
canım sen ne kadar tatlı dillisin acayip moral veriyorsun bana sağol iyi dileklerin için..Şeniz
umut sevgim anlattığını okuyunca için bir kötü oldu..yazık o yavrucuğa annesinin kokusunu duyamadan gelmiş dünyaya..
özlemcim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım darısı hepinizin başına inşallah hepiniz için dua ediyorum...
mehtapcım çok geçmiş olsun bir şey yoktur canım benim annemdede çıkmıştı ama seneler sonra kist kaybolmuş zaten basit kistti..iyi düşün iyi olsun canım..önemli birşey değildir inşallah...:Saruboceq:
burcucum seninle denk gelemedik nasılsın iyimisin?
nuraycım senin keyifler nasıl tatlım ben artık çok giremediğim içinu
anne funda seninlede denk gelemedik uzun zamandır umarım iyisindir gülüm:1hug:
KIZLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖZLÜYORUM SİZLERİ SEVİYORUM :enbuyukkk:a.s.
canım benim senin sağlığının yerinde olmasına gerçekten çok sevindim,lütfen morelinde yerinde olsun.herşeyden önemlisi o çünkü.kardeşine gelince sanırım momografisi çekildi.bunu rutin olarak 6 ayda bi çektirin canım.ben önemli nişi olcağını sanmıyorum.benimde tyze kızımda bir zamanlar kist çıkmıştı gögsünde ama ilaçlar la hal oldu.iyi düşünün canım.hemen kötü senaryolar yakıştırmayın kendinize.bence başka bi dr daha görünün derim bi tip vakalar tek dr la olmaz.bi kaç dr görüşünü alın.canım sağlıkla kalın öpüyorum
canım üzülmedim desm yalan olur biraz bozuldum tabi.ama adetimin düzene girmesine de çok seviniyorum.en azından yolunda giden birşeyler var demektir.
az önce dr umu aradaım .hazır olduğumu söyledim.bu arada dr uma adetlerimin düğzene girdiğini de bildirdim.çok sevindi.ve bir kaç ay daha böyle oluruna bırakmamı istedi.tedavisiz de hamile kalabileceğimi söyledi.çünkü benim sorunun adet olamamaktı.
yine de heyet raporuyla ilaçlarımı alıcaz haftaya .elimizde bulunsun dedi.bayramdan sonra gerek kalırsa kıullanmaya başlarız diyo.hayırlsı bakalım.açıkcası bende hiç istemiyordum bu ay gitmeyi.içimden hiç gelimiyo ya.içimden bi ses ilaçlara gerek kalmadan bebeğimin bana geleceğini söylüyo.sadece zamana ihtiyacım var.
kuzum bakarsın bıkackere ilişkiye girmenle bile tutabılır hıc bellı olmaz şekercimmmmyeni tarihimi veriyorum: 6 aralik ama sen beni direk 6 ocaga yazabilirsin, cünkü bu ay 8 gün tr den olcam tam o tarihler arasinda yani calisma pek olmicak... hayirlisi olsun napalim... ama suan cok degisik duygular icindeyim, aglamak falan yok ama konusasim da yok.. bu ay koydu yani anlicaniz kizlar..ama hersey allah tan, ne eylerse hayirli eyler allahim.. demekki kismet degilmis henüz ama bir gün olacak ben buna coook inaniyorum... allahima cok sükür adetim düzenli, kurulu saat gibi, esim ve ben cok saglikliyiz.. sadece biraz zamana ihtiyacimiz var galiba.. ama keyfim fena kacti..
tubişcim uzak kaldık gerçekten ben sürekli uyumaya başladım progestan verdi dr günde 6 tane içiyorum omu yaptı acaba kafam kalkmıyor yataktan..aylinle konuştuk o zaten sersem yapar dedi..
canım cok sevındım calısmalara baslıycak olmana hadı hayırlısı bakalım önümüzdekı ay baya bı hamıs olcak desene (hepimiz hamiş oluruz innşallahhhhh)bu arada beni sorarsanız ben çok iyiyim kızlarr...hormon düzenleyici bi ilaç kullandım,2 gün sonra bitiyo ilaç...sonra folik asite başlıcam...yani çalışmalara başlayabilirim hihoyyyt
aralık tarihini bildireceğim bi haftaya kadar...beni tarihimi de eklersiniz artık listeye
nilaycım nasılsın?herşey her zaman yolunda gitsin inşallah canım....beni hatırlayıp yazdığın için de çoook teşekkürler...mutlu oldum...fundacım sana da çoook teşekkürler...hatırlanmak harikaaa...sen yoksun heralde göremedim...umarım sende en kısa sürede hamiş kalırsın...
tüm kızlar size sesleniyoruuuummmm
Dilerim herkes sağlıklı ve hayırlı bebelere hamiş kalır kaydirigubbakcemile2
ayy cok sevındım fundasımmm,bak işte herseyde bı hayır oluyo muhakkak benımde adetım düzene girdi sayılır resmen.enazından erken yumurtluyorum gunumden sadece bıgun sonra adet oluyorum ,ohh sende şekerim ve hepimizde tabı tedavıye gerek kalmadan hamıs oluruz inşallah.......canım üzülmedim desm yalan olur biraz bozuldum tabi.ama adetimin düzene girmesine de çok seviniyorum.en azından yolunda giden birşeyler var demektir.
az önce dr umu aradaım .hazır olduğumu söyledim.bu arada dr uma adetlerimin düğzene girdiğini de bildirdim.çok sevindi.ve bir kaç ay daha böyle oluruna bırakmamı istedi.tedavisiz de hamile kalabileceğimi söyledi.çünkü benim sorunun adet olamamaktı.
yine de heyet raporuyla ilaçlarımı alıcaz haftaya .elimizde bulunsun dedi.bayramdan sonra gerek kalırsa kıullanmaya başlarız diyo.hayırlsı bakalım.açıkcası bende hiç istemiyordum bu ay gitmeyi.içimden hiç gelimiyo ya.içimden bi ses ilaçlara gerek kalmadan bebeğimin bana geleceğini söylüyo.sadece zamana ihtiyacım var.
kızlar ya bu kadınlar klubundeki saat ile benim saatim tutmuyor..sizde de aynı sorun var mı? seçeneklrde hangisinin işaretli olması gerekiyor saat ayarı olarak...sinir oldum CADIARZU
kızlar bence moralinizi hiç bozmayın böylesi demek ki daha hayırlıymış.bende şubat ayında 3 aylık bebeğimi düşürdüm karnımda 2 aylıkken ölmüş.düşüne biliyormusunuz 1 ay ölü bebekle gezmişim neyse doktorum 3 yada 6 ay geçmsini söyledi tabiki biz 6 ay bekledik.bende çok ümidimi kaybettim ama şimdi 4 aylık hamileyim.bozmayın moralinizi.sadece bizim başımımıza gelmiyor.
canım benim inşallah hep böyle düzenli devam eder.canım fundişim bende çok sevindim düzene girmesini içime doğuyor bebişim kendi gelicek canım ne güzel yolunda adetlerinde artık maşallah nazar değmesin..
bozma moralini her şerde bir hayır vardır gülüm...
bende bugün dışardaydım sonra kocam geldi yemek yedik dışarıya çıktık sinemaya gittik yeni geldim eve kimsecikler kalmamış burda...
hepinize iyi geceler kızlar...
günaydın herkeslere...tabii kimsecikler yok daha :1shok:
ben erkenciyim bugün...akşam baya erken yattımda,uyanıverdim :roflol:
fundacım sakın üzülme,ben seni hep pozitif düşüncenle örnek alıyorum haberim olsun,alışkın değilim senden böyle şeyler duymaya bilesinklava: kızarım haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?