- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.441
canım ben dün temizlik yaptım sonra sinemaya gittik aşk tutulmasına tavsiye ederim ben çok beğendim..nilaycım sen nerelerdesın herkez kayıplarda valla,özlem yelız nihal naren zaten hıc ugramaz oldu,mehtapgülü,neriman ve adını hatırlayamadıgım bırcok arkadasımız huuuuuuuuuuuuuuu kızlar nerdesınız yaa.valla cok garip kaldı topiğimiz.hıckımseler ugramaz oldu.ösledık yahu hepinizi.hadı toplanalım yıne eskısı gıbı.nazar degdı bıze.bıde durmadan ordan oraya sürülmekten keyfımız kactı herkez cekıldı baska topiklere
fıstıklar umarım herkes iyidir hepinizi teker teker öpüyorum.
hadi gelinde biraz sohbet edelim .özledim herkezi.
slm herkese.beni de alın aranıza.belki okumuşsunuzdur yazmıştım konuyu.ben 5 hafta önce bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla aldılar.kndme hala gelemedim arkadaşlar.allah kimseye vermesin elim karnımda geziyorum.lütfen fikir verin bana.doktorum ocaktan itibaren hamile kal dedi.ama bana ocak ayı çok uzak geliyor.şuan adet görüyorum.ikinci adeti beklemeden yani bu adetten sonra hamile kalmaya çalışsam acaba nolur.yani okadar istiyorum ki.eşim denizci.sürekli görevlerde.hem yalnızlığımdan hem kaybettiğim bebeğimden hemde eşimle bir yavrumuz olsun o yokken onla avunayım yani.nolur fikir verin.kazayla hamile kalanlar var hemen ama sağlıklı bebekleri.tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım.
canım kolay gelsın ösledım hepinizi napıyımah tuğbişcim 2 gündür evle uğraşıyorum.ilaçlama yapıldı eve c.tesi. her sene bizim sitede yapılıyo bu.eve giremedim tabi bütün gün.bu günde sabahtan beri evi temizlemekle uğraştım.çok yoruldum çok.sen nasılsın tuğbişcim görüşemedik kaç gündür senlede.
bende yarın dr gidicem bakalım benim yumoşlar ne durumda.
canım bana doktor 2 ay yeterlı dedı ben bı ay korundum bu 3.ayım calısmalarda.hatta keske ılk aydan baslasaydım dıyorum cunku kontrolde doktor rahmımın fazla zedelenmedıgını söylemıstı.sende baslayabılırsın calısmalara bı ay korunduysan.ama tabı kontrolde doktorun rahmının zedelendıgını söledıyse belkı bı ay daha beklemem gerekebılır.canım bu sıralar hıc ugrayamıyoruz topiğimize bı kac gune toplanır inşallah herkez.:1hug:slm herkese.beni de alın aranıza.belki okumuşsunuzdur yazmıştım konuyu.ben 5 hafta önce bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla aldılar.kndme hala gelemedim arkadaşlar.allah kimseye vermesin elim karnımda geziyorum.lütfen fikir verin bana.doktorum ocaktan itibaren hamile kal dedi.ama bana ocak ayı çok uzak geliyor.şuan adet görüyorum.ikinci adeti beklemeden yani bu adetten sonra hamile kalmaya çalışsam acaba nolur.yani okadar istiyorum ki.eşim denizci.sürekli görevlerde.hem yalnızlığımdan hem kaybettiğim bebeğimden hemde eşimle bir yavrumuz olsun o yokken onla avunayım yani.nolur fikir verin.kazayla hamile kalanlar var hemen ama sağlıklı bebekleri.tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım.
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız canlarım.ya kızlar moralim bozuldu yardım edin bana bugün akıntıyla beraber pembe lekem geldi doktoru aradım hemen progestana başla dedi sorun olabilirmiş ya neden yine böyle bişey oldu anlamadım kendime çok dikkat ediyorum aslında dua edin kızlar çok ihtiacım var Allahım bebeğimi korusun sağlık sıhhat versin tüm bebişlerle beraber:Saruboceq:
canm çok üzüldüm birşey yoktur inşallah dikkat et kendine uzan dinlen yorulma...merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız canlarım.ya kızlar moralim bozuldu yardım edin bana bugün akıntıyla beraber pembe lekem geldi doktoru aradım hemen progestana başla dedi sorun olabilirmiş ya neden yine böyle bişey oldu anlamadım kendime çok dikkat ediyorum aslında dua edin kızlar çok ihtiacım var Allahım bebeğimi korusun sağlık sıhhat versin tüm bebişlerle beraber:Saruboceq:
canım kolay gelsın ösledım hepinizi napıyımyaa bende bugun elımın üstüne baya bı derın kesebıldım.dıkıs atılsa atılırdı ama oracıkda bayılırım dıe gıtmedım acıle.inşallah kapanır kendılıgınden
ayy sorma nılaycım eşim köy ekmegı almıs biliyoın onun kabugu cok sert oluyo.sol elımle sıkıca tuttum saglada kesıyodum bıcak kabuktan bı kaydı tam işareta parmagımım eklem yrındekı kemıgı etten sıyırdım :çok üzgünüm: Allah tan damarıma gelmedı.kız 1 2 cm ilerisi resmen damar.deriya elımızın üstü Allahtan fazla kan akmadı.hıdrofıllı bez falan vardı.temızledık sonra parmaklarımı sabıtledık bükmiyimde yapişsın die kaydirigubbakcemile3çok geçmiş olsun tubişcim nasıl becerdin kıss aşık seni...:asigim:
derinse dikiş attırsaydın çok suya sokmamaya çalış kapansın hemen...
ayy sorma nılaycım eşim köy ekmegı almıs biliyoın onun kabugu cok sert oluyo.sol elımle sıkıca tuttum saglada kesıyodum bıcak kabuktan bı kaydı tam işareta parmagımım eklem yrındekı kemıgı etten sıyırdım :çok üzgünüm: Allah tan damarıma gelmedı.kız 1 2 cm ilerisi resmen damar.deriya elımızın üstü Allahtan fazla kan akmadı.hıdrofıllı bez falan vardı.temızledık sonra parmaklarımı sabıtledık bükmiyimde yapişsın die kaydirigubbakcemile3
canım cumartesiden beri int giremiyorum nasıl açık olduğumu anlayamadım.slmm mehtap senidemi uyku tutmadı
yelizcim başınız sağolsun canım ALLAH kalanlara sağlık versin sizlere bağışlasın.ablanın yalnız olması gerçekten çok zor tellede olsa destek olursunuz canım RABBİM yardımcınız olsun.gunaydın ıyı pazarlar herkese
ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım kızlar ama bız bebegın bırını kaybettık en kucuk olanı erkektı
enfeksıyon kapmıs sımdı bır kız bır erkek kaldı kuvezdeler rabbım onları bıze bagıslasın
ablam ıcın cok uzuluyorum cunku almanya da yasıyor yanında kımse yok esınden baska annem gıdecektı dogun erken olunca planlar degıstı sadece telefonla gorusebılıyoruz cok zor bır durum hepımız ıcın
üzme kendini canım yaa.bende stresli olduğum ay gecikme yaşıyorum.RABBİM hayırlısıyla sana ve bütün arkadaşlarıma bebişler nasip edecektir sen stres yapma.senağlamasenağlama evet arkadaşlaar eşim sonucu biraz önce bildirdi! maalesef negatif!
fakat neden bu kadar adet gecikmesi yaşadım anlayamadım! üfff yaaa sinirlerim çok bozuldu!
kadriyecim geçmiş olsun.nasıl oldu canım biryerden felanmı düştün.Lolo..............................10 aralık
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
BIKAÇKEZ YAZDIM AMA GÖZDEN KAÇTI SANIRM 28 KASIM REGL GUNUM ARKADŞLAR EKLERMISN
BUARDA BELIMDEN RAHTSIZLANDIM
PEK CALIŞAMDIK KUYRUK KEMIIGNIN USTUNDEKI 3 KEMIKTE ZEDELENME VARMIŞ
NAPALIM AMA YINEDE UMİDMI KIRMIYORUM BAYRAMA BAYRM SEKRIMLE GİRMK NASİP OLUR İNŞ
gelduum gelduum canuuuum.tubişcim gerçekten topiğimiz garip kaldı.:çok üzgünüm:sizin yazılarınızı ilk okumaya başladığımda yetiştiremiyordum ben cevap yazana kadar bi bakıyodum hooop iki üç sayfa atlamışsınız.emme şimdi kızlar dağıldı.nilaycım sen nerelerdesın herkez kayıplarda valla,özlem yelız nihal naren zaten hıc ugramaz oldu,mehtapgülü,neriman ve adını hatırlayamadıgım bırcok arkadasımız huuuuuuuuuuuuuuu kızlar nerdesınız yaa.valla cok garip kaldı topiğimiz.hıckımseler ugramaz oldu.ösledık yahu hepinizi.hadı toplanalım yıne eskısı gıbı.nazar degdı bıze.bıde durmadan ordan oraya sürülmekten keyfımız kactı herkez cekıldı baska topiklere
canım geçmiş olsun.bencede hemen çalışmalara başla yinede dr'una bir danış banada dr'um 4 ay korun demişti ben iki ay zor sabrettim gerçi artık olacağından umudum yok ama ALLAHtan umut kesilmez.slm herkese.beni de alın aranıza.belki okumuşsunuzdur yazmıştım konuyu.ben 5 hafta önce bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla aldılar.kndme hala gelemedim arkadaşlar.allah kimseye vermesin elim karnımda geziyorum.lütfen fikir verin bana.doktorum ocaktan itibaren hamile kal dedi.ama bana ocak ayı çok uzak geliyor.şuan adet görüyorum.ikinci adeti beklemeden yani bu adetten sonra hamile kalmaya çalışsam acaba nolur.yani okadar istiyorum ki.eşim denizci.sürekli görevlerde.hem yalnızlığımdan hem kaybettiğim bebeğimden hemde eşimle bir yavrumuz olsun o yokken onla avunayım yani.nolur fikir verin.kazayla hamile kalanlar var hemen ama sağlıklı bebekleri.tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım.
ayy sorma nılaycım eşim köy ekmegı almıs biliyoın onun kabugu cok sert oluyo.sol elımle sıkıca tuttum saglada kesıyodum bıcak kabuktan bı kaydı tam işareta parmagımım eklem yrındekı kemıgı etten sıyırdım :çok üzgünüm: Allah tan damarıma gelmedı.kız 1 2 cm ilerisi resmen damar.deriya elımızın üstü Allahtan fazla kan akmadı.hıdrofıllı bez falan vardı.temızledık sonra parmaklarımı sabıtledık bükmiyimde yapişsın die kaydirigubbakcemile3
öncelikle geçmiş olsun canım .ben kürtajdan sonra bir kere adet gördükten sonra hemen başladım çalışmalara hayatım.ama hala tık yok o ayrı tabi sırnaşık şey.eğer sende kendini hazır hissediyorsan bence beklemene gerek yok.başla çalışmalara derim ben.slm herkese.beni de alın aranıza.belki okumuşsunuzdur yazmıştım konuyu.ben 5 hafta önce bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla aldılar.kndme hala gelemedim arkadaşlar.allah kimseye vermesin elim karnımda geziyorum.lütfen fikir verin bana.doktorum ocaktan itibaren hamile kal dedi.ama bana ocak ayı çok uzak geliyor.şuan adet görüyorum.ikinci adeti beklemeden yani bu adetten sonra hamile kalmaya çalışsam acaba nolur.yani okadar istiyorum ki.eşim denizci.sürekli görevlerde.hem yalnızlığımdan hem kaybettiğim bebeğimden hemde eşimle bir yavrumuz olsun o yokken onla avunayım yani.nolur fikir verin.kazayla hamile kalanlar var hemen ama sağlıklı bebekleri.tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım.
ay canım benim .dikkat et hayatım kendine.ayaklarını uzat yat hiç kalkma yerinden bir müddet.iyi düşün canım .kötü şeyler aklına getirme arkadaşım.merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız canlarım.ya kızlar moralim bozuldu yardım edin bana bugün akıntıyla beraber pembe lekem geldi doktoru aradım hemen progestana başla dedi sorun olabilirmiş ya neden yine böyle bişey oldu anlamadım kendime çok dikkat ediyorum aslında dua edin kızlar çok ihtiacım var Allahım bebeğimi korusun sağlık sıhhat versin tüm bebişlerle beraber:Saruboceq:
ah tuğbişim geçmiş olsun. ekmek yerine elini doğruyodun az kalsın.allah korumuş gene.yalnız öyle bi anlatmışsın ki içim bi tuhaf oldu hee.tekrar geçmiş olsun canım.ayy sorma nılaycım eşim köy ekmegı almıs biliyoın onun kabugu cok sert oluyo.sol elımle sıkıca tuttum saglada kesıyodum bıcak kabuktan bı kaydı tam işareta parmagımım eklem yrındekı kemıgı etten sıyırdım :çok üzgünüm: Allah tan damarıma gelmedı.kız 1 2 cm ilerisi resmen damar.deriya elımızın üstü Allahtan fazla kan akmadı.hıdrofıllı bez falan vardı.temızledık sonra parmaklarımı sabıtledık bükmiyimde yapişsın die kaydirigubbakcemile3
yelizcim dualarımız sizinle canım.bak bebeklerin durumuda iyimiş.herşey yoluna giricek ablan ve bebekleri sağlıkla evlerine gidicekler canım.bende seni öpüyorum canımslm kızlar ben cok gıremıyorum canım cok sıkkın hıc bırsey yapmak ıstemıyorum
aklım hep ablamda bebeklerın durumu suan ıyıymıs ınsallah daha ıyı olacak
kızlar lutfen dua edın yiğit ve yaren ımız ıcın cok ıhtıyacımız var buna dua etmekten baska elımızden bırsey gelmıyor
hepınızı cok opuyorum kendınıze dıkkat edın
amanıın hülyacım nasılsın yaw görüşemiyoruz ne zamandır.bebişin nasıl.of bu mide bulantıların gitmedi demek peki dr söylesende bi ilaç falan verse.slm kızlar nasılsınız benim durumlar aynı kalkamıyorum kusuyorum annem geldi memleketten bana bakmak için bilgisayarada oturamıyorum daha çok kusasım geliyo herkeze çok selam lar hepinizi çok öpüyorum
nihalcim selam canım nasılsın.evdeki herkez iyidir umarım.neler yapıyosun hayatım.kızlar nasılsınız geçmişi okumadım bu yüzden bilemiyorum neden artık gelmiyosunuz ne zaman baksam kimse yok ne iş ayran içtik ayrımı düştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?