Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm herkese.beni de alın aranıza.belki okumuşsunuzdur yazmıştım konuyu.ben 5 hafta önce bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla aldılar.kndme hala gelemedim arkadaşlar.allah kimseye vermesin elim karnımda geziyorum.lütfen fikir verin bana.doktorum ocaktan itibaren hamile kal dedi.ama bana ocak ayı çok uzak geliyor.şuan adet görüyorum.ikinci adeti beklemeden yani bu adetten sonra hamile kalmaya çalışsam acaba nolur.yani okadar istiyorum ki.eşim denizci.sürekli görevlerde.hem yalnızlığımdan hem kaybettiğim bebeğimden hemde eşimle bir yavrumuz olsun o yokken onla avunayım yani.nolur fikir verin.kazayla hamile kalanlar var hemen ama sağlıklı bebekleri.tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım.

canım ben dün temizlik yaptım sonra sinemaya gittik aşk tutulmasına tavsiye ederim ben çok beğendim..
sonra eve geldik baktım yoktu kimse..başım dönüyor canım devamlı uzanmak istiyorum halim yok...sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor:jeyyar:
fıstıklar umarım herkes iyidir hepinizi teker teker öpüyorum.
hadi gelinde biraz sohbet edelim .özledim herkezi.

ahh canım bir denk gelemiyoruz benim bilgisayara bakarken başım daha çok dönüyor sanki garip bişey oldum ben:))
kayın valideme gittik bugün geldim bak yine kimse yok...

aylincim sen nasılsın canım ne zaman doktor randevun sen benden bir hafta önce olduğun için ben önce senden öğreniyorum herşeyi :1hug:

[:QUOTE=ecem_1912;4302819]bana cvp yazmıcakmısınız ([/QUOTE]

canım neden olmasın bence de hemen kalabilirsin ben cok istedim ilkinden hem3n sonra olsun die ama 8 ay bekletti bizi yaramaz

drlarda rahim kendini toplasın die bekle 2 3 ay diolar ama bence ilkinden sonra kalınabilir yaniş bu benim şahsi fikrim ve kalacagına da eminim inşallah hakkında hayırlısı olur benim eşimde hep görevde canım seni çomii anlıorum ayda 10 gün en fazla o da o kadar görüyorum üzülme sen içini ferah tut hakkında hayırlısı olsun ii geceler canım 1hug:

canim oncelikle cok gecmis olsun.eger kendini her yonden hazir hissediyorsan bebegide cok istiyorsan esinle konus dene derim ben tabi doktorlarda hakli biryone ocak baya uzun gibi geliyor aslinda yinede en dogru karari sen vereceksin allahim birdaha yasatmasin ayni aciyi.bende dusuk yaptim yalniz benim dr kalsan hemen dene diyor ben ara vercem belki 8 ay bir sene beklemek gercekten cok zor ama devamli dusuk yasamakta cok zor o yuzden bekleme karari aldim artik kolumdan hergun igne oluyorum kan tahlili subu o kadar dayaniksiz hale geldim o yuzden herseyi durdurma karari aldim birsure ne kadar sabredebilirim bilmiyorum gerci subatta amaliyat olcam bende iyilesmen surer 3 ay demisti 6 ay oyle geciyor sonrasi hemen kalamiyoruz derken bir seneyi bulur isterse 2 sene sonra olsun ama yeterki rabbim bize bagislasin sabir edip beklemekten baska care yok yalniz sen degilsin yani neler var bebek isteyen canim :çok üzgünüm:

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız canlarım.ya kızlar moralim bozuldu yardım edin bana bugün akıntıyla beraber pembe lekem geldi doktoru aradım hemen progestana başla dedi sorun olabilirmiş ya neden yine böyle bişey oldu anlamadım kendime çok dikkat ediyorum aslında dua edin kızlar çok ihtiacım var Allahım bebeğimi korusun sağlık sıhhat versin tüm bebişlerle beraber:Saruboceq:

canım kolay gelsın ösledım hepinizi napıyım yaa bende bugun elımın üstüne baya bı derın kesebıldım.dıkıs atılsa atılırdı ama oracıkda bayılırım dıe gıtmedım acıle.inşallah kapanır kendılıgınden
canım bana doktor 2 ay yeterlı dedı ben bı ay korundum bu 3.ayım calısmalarda.hatta keske ılk aydan baslasaydım dıyorum cunku kontrolde doktor rahmımın fazla zedelenmedıgını söylemıstı.sende baslayabılırsın calısmalara bı ay korunduysan.ama tabı kontrolde doktorun rahmının zedelendıgını söledıyse belkı bı ay daha beklemem gerekebılır.canım bu sıralar hıc ugrayamıyoruz topiğimize bı kac gune toplanır inşallah herkez.:1hug:

canım üzülme inşallah yerlesme kanaması gıbı bıseydır.doktorun tavsiyelerıne uy progestanı iç bıde yat dınlen.inşallah melegın senı bırakmıycak canım.sen ugrmadın doktora gıttıgınde keseyı görmüşmüydünüz.kac haftalıkmıs.acaba yazdında benmı kacırdım gözden fisfisfis

canm çok üzüldüm birşey yoktur inşallah dikkat et kendine uzan dinlen yorulma...
doktora ne zaman gideceksin güzel haberlerle dönersin inşallah..

çok geçmiş olsun tubişcim nasıl becerdin kıss aşık seni...:asigim:
derinse dikiş attırsaydın çok suya sokmamaya çalış kapansın hemen...

çok geçmiş olsun tubişcim nasıl becerdin kıss aşık seni...:asigim:
derinse dikiş attırsaydın çok suya sokmamaya çalış kapansın hemen...
ayy sorma nılaycım eşim köy ekmegı almıs biliyoın onun kabugu cok sert oluyo.sol elımle sıkıca tuttum saglada kesıyodum bıcak kabuktan bı kaydı tam işareta parmagımım eklem yrındekı kemıgı etten sıyırdım :çok üzgünüm: Allah tan damarıma gelmedı.kız 1 2 cm ilerisi resmen damar.deriya elımızın üstü Allahtan fazla kan akmadı.hıdrofıllı bez falan vardı.temızledık sonra parmaklarımı sabıtledık bükmiyimde yapişsın die kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın canım buarada bulantılar bas dönmelerı falan.azalmıstır inşallah.bılgısayara falan bakınca basaının dönmesı cok normal,o bana normal hayatta bıle oluyo bazen.sen dınlen canım su 12.haftayı devır Allah ın izniyle bişeyin kalmaz inşallah

tubişcim şimdi bile feci dönüyorum bilgisayar daha çok tetikliyor...
olsun bebişim için canım feda..
çok geçmiş olsun köy ekmeğini kesmek çok zordur gerçekten..içim kalktı kan falan biliyosun kan görünce bayılırım ben....

slm kızlar ben cok gıremıyorum canım cok sıkkın hıc bırsey yapmak ıstemıyorum
aklım hep ablamda bebeklerın durumu suan ıyıymıs ınsallah daha ıyı olacak

kızlar lutfen dua edın yiğit ve yaren ımız ıcın cok ıhtıyacımız var buna dua etmekten baska elımızden bırsey gelmıyor
hepınızı cok opuyorum kendınıze dıkkat edın

canım doktora gittiğimizde keseyi gördük doktor herşey normal dedi geçen hafta dört haftalıktık şimdi beşinci haftamız arkadaşlar dua edin çarşamba günü tekrar gidicez

çok geçmiş olsun canım. umarım herşey yolunda gider. keseyi dört haftalıkken görmek mucize:) benim 6 haftalıktı zor görmüştük. hayırlısı olsun sıkma kendini herşey olucağına varıyor çünkü. allah nasip ettiyse hiç bir şey olmaz ama sen tedbiri yine de elden bırakma olurmu.

geçmiş olsun canım ya akacak kan damarda durmaz derler olacagı varmış demekki

slmm mehtap senidemi uyku tutmadı
canım cumartesiden beri int giremiyorum nasıl açık olduğumu anlayamadım.
yelizcim başınız sağolsun canım ALLAH kalanlara sağlık versin sizlere bağışlasın.ablanın yalnız olması gerçekten çok zor tellede olsa destek olursunuz canım RABBİM yardımcınız olsun.
senağlamasenağlama evet arkadaşlaar eşim sonucu biraz önce bildirdi! maalesef negatif!
fakat neden bu kadar adet gecikmesi yaşadım anlayamadım! üfff yaaa sinirlerim çok bozuldu!
üzme kendini canım yaa.bende stresli olduğum ay gecikme yaşıyorum.RABBİM hayırlısıyla sana ve bütün arkadaşlarıma bebişler nasip edecektir sen stres yapma.
kadriyecim geçmiş olsun.nasıl oldu canım biryerden felanmı düştün.
gelduum gelduum canuuuum.tubişcim gerçekten topiğimiz garip kaldı.:çok üzgünüm:sizin yazılarınızı ilk okumaya başladığımda yetiştiremiyordum ben cevap yazana kadar bi bakıyodum hooop iki üç sayfa atlamışsınız.emme şimdi kızlar dağıldı.klava:hadi canlarım toplanın artııık :1hug:
canım geçmiş olsun.bencede hemen çalışmalara başla yinede dr'una bir danış banada dr'um 4 ay korun demişti ben iki ay zor sabrettim gerçi artık olacağından umudum yok ama ALLAHtan umut kesilmez.

canııııım ay geçmiş olsun dikkat et kendine, keşke dikiş attırsaydın be canım bak benim elim iyileşti bile.amaaan köy ekmeğide bir güzel oluyorkiyerimseniben mmmm.

kızlar nasılsınız geçmişi okumadım bu yüzden bilemiyorum neden artık gelmiyosunuz ne zaman baksam kimse yok ne iş ayran içtik ayrımı düştük

slm kızlar nasılsınız benim durumlar aynı kalkamıyorum kusuyorum annem geldi memleketten bana bakmak için bilgisayarada oturamıyorum daha çok kusasım geliyo herkeze çok selam lar hepinizi çok öpüyorum

öncelikle geçmiş olsun canım .ben kürtajdan sonra bir kere adet gördükten sonra hemen başladım çalışmalara hayatım.ama hala tık yok o ayrı tabi sırnaşık şey.eğer sende kendini hazır hissediyorsan bence beklemene gerek yok.başla çalışmalara derim ben. ay canım benim .dikkat et hayatım kendine.ayaklarını uzat yat hiç kalkma yerinden bir müddet.iyi düşün canım .kötü şeyler aklına getirme arkadaşım. ah tuğbişim geçmiş olsun. ekmek yerine elini doğruyodun az kalsın.allah korumuş gene.yalnız öyle bi anlatmışsın ki içim bi tuhaf oldu hee.tekrar geçmiş olsun canım. yelizcim dualarımız sizinle canım.bak bebeklerin durumuda iyimiş.herşey yoluna giricek ablan ve bebekleri sağlıkla evlerine gidicekler canım.bende seni öpüyorum canım
slm kızlar nasılsınız benim durumlar aynı kalkamıyorum kusuyorum annem geldi memleketten bana bakmak için bilgisayarada oturamıyorum daha çok kusasım geliyo herkeze çok selam lar hepinizi çok öpüyorum
amanıın hülyacım nasılsın yaw görüşemiyoruz ne zamandır.bebişin nasıl.of bu mide bulantıların gitmedi demek peki dr söylesende bi ilaç falan verse.

kızlar nasılsınız geçmişi okumadım bu yüzden bilemiyorum neden artık gelmiyosunuz ne zaman baksam kimse yok ne iş ayran içtik ayrımı düştük
nihalcim selam canım nasılsın.evdeki herkez iyidir umarım.neler yapıyosun hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…