- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.461
slm kızlar nasılsınız benim durumlar aynı kalkamıyorum kusuyorum annem geldi memleketten bana bakmak için bilgisayarada oturamıyorum daha çok kusasım geliyo herkeze çok selam lar hepinizi çok öpüyorum
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
sweet baby................ 06 kasım
serdi...........................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
burko...........................24 kasım
Bumuyani................... 28 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
minikkelebek(özlem)......01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous...................... 10 aralık
karamelek.................... 11 aralık
gül84...........................12 aralık
Bayanmerak................
yaprak57.....................
sumy.........................
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin
naren05...............üçünçü hamiş naren
nilayyy.................dördüncü hamiş nilay
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
kızlar benım adet ilacın bıtımınden sonra 11.gunde geldı gonaphen kullandım bugun bıttı
yarın dr.a gıdıce yumurta takıbı ıcın bakalım olmus mu yumurtlama
acıkcası bu ay hıc ıcımden gelmıyor dr.a falan gıtmek zaten esımlede aramız bozuk
bu ay benden ıs cıkmaz kızlar dıyım sıze
adet tarıhımı de ekledım
yelizcim hadi bakalım yumoşlar büyümüştür umarım.bende buğün gittim dr.benim yumoşlar hiç büyümemiş.bit gibi yerinde duruyolar.cuma günü yine çağırdı bakalım o zamana kadar bi gelişme olcak mı benim yumoşlarda
bişe degıl canım kaydirigubbakcemile3 sendemı düşük yaptın tatlım
canım sen ılac falan kullanmısmıydın ama daha 4 gun var cuma ya kadar buyur
bence hamıs lıstemız yavas yavas cogalıyor hadı bakalım hayırlısı
eeeeeeee artık sıra bızlerde kızlar elınızıden gelenı ardınıza koymayın bakım Şeniz
gecmıs olsun canım.benımde 7.5 haftalıktı ama ultrasonda hıc öyle gözükmüyodu senağlama zaten bı kesesı vardı kalp atısı yoktu,ve kanamalarım devam edıyordu.neyse bencede artık calısmalara baslayabılırsın.hem ne güzel adetınde gayet düzenlı.bakalım bu ay ne olcak calısmalarım hızla devam edıyor hihoyyytkaydirigubbakcemile2Şeniz sonuda inşallah böle olur :CüvCüv:Evet canım. 8 eylülde düşük yaptım. yaklaşık 7 haftalık hesapladığım bebişim ultrasonda 5,5 haftalık görünüyordu. kürtaj olmadım ve üzerine 2 sefer adet gördüm. adetlerim aynen düşükten öncekiler gibi 27 günde bir ve her zamanki yoğunlukta geldi. ben de artık denemelere başlayayım dedimkaydirigubbakcemile2
yok canım ben kullanmadım ilaç falan benim tedaviyi erteledik ocak ayına.şimdilik oluruna bıraktık.daha 4 gün var tabi belki büyür.zaten büyümüyosa da anlaşılcak ki tedavisiz olmuyo bu iş.
gecmıs olsun canım.benımde 7.5 haftalıktı ama ultrasonda hıc öyle gözükmüyodu senağlama zaten bı kesesı vardı kalp atısı yoktu,ve kanamalarım devam edıyordu.neyse bencede artık calısmalara baslayabılırsın.hem ne güzel adetınde gayet düzenlı.bakalım bu ay ne olcak calısmalarım hızla devam edıyor hihoyyytkaydirigubbakcemile2Şeniz sonuda inşallah böle olur :CüvCüv:
canım buyuycek tabı kız daha kocaaa 4 gun var.aramızda en güzel örnek nılay onunkıler hem buyumemıstı hemde son gıttıgınde kaybolmuslardı.ama artık o hamıle :sm_cool: sende takma kafana artık düzenlı adet oluyon canım bu yüzden ikimiz<de bu ay inşallah hamıişşiiizzzzz :1hug:
geçmiş olsun kadriyecim.bi dr görün istersen yine .acaba zorladın mı ki belini.ondan mı tekrar ağrıların başladı.bumuyani; [COLOR="Green" .!.:EVLENDIGIMZ SENE DUSMUSTUM CANIM BEN 6AY KADR TEDAVI OLDUM İYİ OLMUŞTU OZMAN
AMA RTIK VAKIT GECTIKCE RAHTSIZ ETI BENI
BIRAZ YORULUNCA YURUYUNCE KALCAMIN USTU SİŞİYORDU SIMDI DINLENIYORUMİYİGİBİ BAKLAIM ARTIK[/COLOR]/B][/COLOR]
canım nilayım.hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım .ben oluruna bıraktım artık.evet canım benim gerçekten bir anda çıktı ve çatladı yumoşlarım fundişiminde çaytlıycak ben inşallah bütün kızlar hamiş kalıcaklar topiğimizde..kaydirigubbakcemile
merhaba yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum son adetim 15 eylül 15 ekimde gebe olduğumu ögrendim ancak kese oluşmamıştı 22 ekimde sancım oldu ve lekelenme yaşadım doktora gittim düşük başlamıştı 25 ekimde kanamam başladı 3 kasım itibariyle kandaki değer 1e düştü folik asit kullanımını 25 ekim sonrası bıraktım ve agrı kesici aldım düşük sancısı çektiğim 2 gün ve göğüs şişliğim, karnım indi, sürekli gaz sancısı benzeri bir sancı çekiyordum sona erdi, göğüs ucu morluğum geçti, uyku halim sona erdi
sorunum şu ben son korunmasız ilişkime 21 ekimde girdim yani anladığım kadarıyla o dönemde rahim bölgem korunmasızdı 3 kasım sonrasıda düzenli gün aşırı ilişkiye giriyorum ancak eşim korunuyor doktorum bunda problem olmadığını söylemişti
ancak 3 gündür rahim bölgemde kasılmalar hissediyorum, uyku halim arttı, şekerli ürünlere ihtiyacımda artış vra, göğüslerim şişti ve karın bölgemde şişlik var, karnımın sol tarafında gaz sancısı gibi sıkıştırmalar başladı korkuyorum yeniden hamile olma riskim var mı? yardımınız için şimdiden teşekkürler
[kadriyecim geçmiş olsun.nasıl oldu canım biryerden felanmı düştün.
EVLENDIGIMZ SENE DUSMUSTUM CANIM BEN 6AY KADR TEDAVI OLDUM İYİ OLMUŞTU OZMAN
AMA RTIK VAKIT GECTIKCE RAHTSIZ ETI BENI
BIRAZ YORULUNCA YURUYUNCE KALCAMIN USTU SİŞİYORDU SIMDI DINLENIYORUMİYİGİBİ BAKLAIM ARTIK/B]
kızlar giremiyorum pek bu aralar istirahat ediyorum yazmıştım pembe lekem geldi diye 2 gündürde kahverengi akıntım geliyordu çok şükür bugün kesildi progestanın faydası oldu sanırsam dinleniyorum cuma günü gidicez doktorada 2 gündür çok kötüydüm kendimi tutamıyorum ağlıyordum sürekli bugün biraz daha iyiyim birde doktora gittiğimizde iyi habrler alsak daha iyi olucam inşallah ALLAH IM MELEKLERİMİZİ SAĞLIKLI SIHHATLİ BAĞIŞLASIN BİZE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?