- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.481
:1hug: :1hug: Şenizfıstıklar umarım herkes iyidir hepinizi teker teker öpüyorum.
hadi gelinde biraz sohbet edelim .özledim herkezi.
canım biraz önce geldim dr'dan. bu ultrasonda çok net olarak kafasını, kollarını bacaklarını ve hareketlerini görebiliyorsun. kıpır kıpır oynuyordu..canım ben dün temizlik yaptım sonra sinemaya gittik aşk tutulmasına tavsiye ederim ben çok beğendim..
sonra eve geldik baktım yoktu kimse..başım dönüyor canım devamlı uzanmak istiyorum halim yok...sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor:jeyyar:
ahh canım bir denk gelemiyoruz benim bilgisayara bakarken başım daha çok dönüyor sanki garip bişey oldum ben:))
kayın valideme gittik bugün geldim bak yine kimse yok...
aylincim sen nasılsın canım ne zaman doktor randevun sen benden bir hafta önce olduğun için ben önce senden öğreniyorum herşeyi :1hug:
tubişim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm canım yaa...ayy sorma nılaycım eşim köy ekmegı almıs biliyoın onun kabugu cok sert oluyo.sol elımle sıkıca tuttum saglada kesıyodum bıcak kabuktan bı kaydı tam işareta parmagımım eklem yrındekı kemıgı etten sıyırdım :çok üzgünüm: Allah tan damarıma gelmedı.kız 1 2 cm ilerisi resmen damar.deriya elımızın üstü Allahtan fazla kan akmadı.hıdrofıllı bez falan vardı.temızledık sonra parmaklarımı sabıtledık bükmiyimde yapişsın die kaydirigubbakcemile3
kızlar giremiyorum pek bu aralar istirahat ediyorum yazmıştım pembe lekem geldi diye 2 gündürde kahverengi akıntım geliyordu çok şükür bugün kesildi progestanın faydası oldu sanırsam dinleniyorum cuma günü gidicez doktorada 2 gündür çok kötüydüm kendimi tutamıyorum ağlıyordum sürekli bugün biraz daha iyiyim birde doktora gittiğimizde iyi habrler alsak daha iyi olucam inşallah ALLAH IM MELEKLERİMİZİ SAĞLIKLI SIHHATLİ BAĞIŞLASIN BİZE
ayy canım cok sevındım iyi olmana tedırgın olduguna degmedı.neyse arada bı ugra özlüyoruz valla sekerım yerimsenibenselamlaaarr.
aay özledim arkadaşlarımı yaa.
kaç gündür annemdeydim hep evde işleri vardı, onun için pek giremedim buraya. akşam evede geç geldik, gelir gelmez cumburlop yatağa..
ancak şimdi gelebildim.
biraz önce dr'dan geldim.. tosbaa'da bende iyiyiz..
Allah'ım hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaaaaahh...
herkese güzel günler kızlar,nasılsınız bakalım canlarım?yine uzun ara verdim ya kusura bakmayın,topikimiz baya yalnız kalmış bu aralar.
grip oldum yaa,iştahım kesildi,geceleri burun tıkanıklığından uyuyamıyorum.sonrada öğlene kadar uyuyorum.doktora gitsem ilaç vericek ama ben ilaç kullanamam,inşallah meleğime buay kavuşurum.çalışmalar devam ediyo,hamileliğimde geç yumurtlama olmuştu o yüzzden hala çalışma oluyo kızlar.bu griple biraz zor oluyo ama bebiş için aşkımda grip olmayı göze aldı yani,canım o benim:asigim:
geçmişi okudumda,ah yelizcim çok üzüldüm bebeğinize,başınız sağolsun bitanem.ama diğer 2 miniş annesini bırakmamış bak,çok şükür arkadaşım.allahım onlara sağlık sıhhat vermiş.ablana çok üzüldüm,yalnızlık çok zor,hele böyle bi durumda,ama eşi artık onun ailesi en büyük desteği onlar verecek birbirine.dua ediyorum cnm,inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.
heeyyy hamişlerr,siz nasılsınız bakalım?kız göbüşler büyüdümü,ayyy canlarım yaa,aman dikkat edin kendinize.
nilaycım baş dönmen çokmuş cnm,normal bunlar bol bol dinlen diyo sana bebiş annesi.
aylincim sen nasılsın arkadaşım,tansiyonun normal dimi aman dikkatli ol cnm,kendine bebişine ii bak.
tubişim sen nasılsın cnm,çalışmalar sürüyo dimi,adet tarihlerimiz aynı cnm,seninde 28günde birmi oluyo,bide kaçıncı güne kadar gün aşırı iilişki normal?.benim bugün adetin 18günü,gün aşırı 21.güne kadar çalışma olsun diyorum.belki geç yummurtlama olur.elimizden geleni yapıyoruz allahım hayırlısını versin.
fundişiiiimmm uzun zamandır senle yazışamadık yaw,senden ne haberler cnm,yumurtalıklarınla ilgili bi problem var sanırım,cnm stres herşeyi tetikliyo.sen aklına bişeyi takma rahat ol bitanem,allahım hepimize o mutlu günleri yaşatacak inşallah.
nihalcim sende iyisindir umarım,eşin toparlandımı?çok daha iyidir inşallah.
ayyy unuttuğum çok oldu dimi,kusura bakmayın kızlar ya,bi taraftan burun tıkanıklığımla savaşıp bi taraftan yazıyorum,hepinizi öpüyorum şekerler.buralardayım bugünhihoyyyt.
ay canım geçmiş olsuun, grip çok kötüdür. zaten ilaç alsan 7 günde almazsan birhaftada geçer derlerya onun için bol c vitamini almaktan başka yapacak bişey yyok..herkese güzel günler kızlar,nasılsınız bakalım canlarım?yine uzun ara verdim ya kusura bakmayın,topikimiz baya yalnız kalmış bu aralar.
grip oldum yaa,iştahım kesildi,geceleri burun tıkanıklığından uyuyamıyorum.sonrada öğlene kadar uyuyorum.doktora gitsem ilaç vericek ama ben ilaç kullanamam,inşallah meleğime buay kavuşurum.çalışmalar devam ediyo,hamileliğimde geç yumurtlama olmuştu o yüzzden hala çalışma oluyo kızlar.bu griple biraz zor oluyo ama bebiş için aşkımda grip olmayı göze aldı yani,canım o benim:asigim:
geçmişi okudumda,ah yelizcim çok üzüldüm bebeğinize,başınız sağolsun bitanem.ama diğer 2 miniş annesini bırakmamış bak,çok şükür arkadaşım.allahım onlara sağlık sıhhat vermiş.ablana çok üzüldüm,yalnızlık çok zor,hele böyle bi durumda,ama eşi artık onun ailesi en büyük desteği onlar verecek birbirine.dua ediyorum cnm,inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.
heeyyy hamişlerr,siz nasılsınız bakalım?kız göbüşler büyüdümü,ayyy canlarım yaa,aman dikkat edin kendinize.
nilaycım baş dönmen çokmuş cnm,normal bunlar bol bol dinlen diyo sana bebiş annesi.
aylincim sen nasılsın arkadaşım,tansiyonun normal dimi aman dikkatli ol cnm,kendine bebişine ii bak.
tubişim sen nasılsın cnm,çalışmalar sürüyo dimi,adet tarihlerimiz aynı cnm,seninde 28günde birmi oluyo,bide kaçıncı güne kadar gün aşırı iilişki normal?.benim bugün adetin 18günü,gün aşırı 21.güne kadar çalışma olsun diyorum.belki geç yummurtlama olur.elimizden geleni yapıyoruz allahım hayırlısını versin.
fundişiiiimmm uzun zamandır senle yazışamadık yaw,senden ne haberler cnm,yumurtalıklarınla ilgili bi problem var sanırım,cnm stres herşeyi tetikliyo.sen aklına bişeyi takma rahat ol bitanem,allahım hepimize o mutlu günleri yaşatacak inşallah.
nihalcim sende iyisindir umarım,eşin toparlandımı?çok daha iyidir inşallah.
ayyy unuttuğum çok oldu dimi,kusura bakmayın kızlar ya,bi taraftan burun tıkanıklığımla savaşıp bi taraftan yazıyorum,hepinizi öpüyorum şekerler.buralardayım bugün
amin canım, Allahhepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaaahh.aylincim,çok sevindim.hep güzel haberlerle dön doktordan inşallah.kıpır kıpır haa,canım benim yaaa allahım hep sağlık sıhhat versin sanada meleğinede inşallah.
saol tubişim çok teşekkür ederimm, burdayım hayatım 2 gün bi aksaklık oldu bundan sonra olmaz :1hug:ayy canım cok sevındım iyi olmana tedırgın olduguna degmedı.neyse arada bı ugra özlüyoruz valla sekerım
mrb canım öncelıkle gecmıs olsun.yok ben 28 gunde bır olmuyorum canım,benımkı 32 gun sürüyo,benımde muhtemel tarıhler 15 yla 20. gunler arası hergun calısıyorum bıtek elımı kestıgım 17.gunu yapamadık ama gun asırı olmus oldu kaydirigubbakcemile3 bakalım benımde bugun 19.gun yarından sonra gun asırıya dönerim artık.of havalarda buz gıbı oldu zor oluyo valla hergun calısmak hihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemileŞeniz aman neyse inşallah bu ay hepimiz hamıs kalırız kuzular sonumuz bu olsun inşallah
elifçim hoşgeldin çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar ben 2 ay arayla 2 tane bebeğimi düşürdüm. Çok üzgünüm şuan 4 aydır tekrar bebek istiyorum . Büyük bir umutla beklemekteyim.Allah herkese tüm isteyen arkadaşlara nasip eder inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sevgiler
Merhaba arkadaşlar ben 2 ay arayla 2 tane bebeğimi düşürdüm. Çok üzgünüm şuan 4 aydır tekrar bebek istiyorum . Büyük bir umutla beklemekteyim.Allah herkese tüm isteyen arkadaşlara nasip eder inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sevgiler
aylıncım ben demıstım ıyıdır annesıne kıyamıyordur dıye bak gordun mu mınık tosbaanselamlaaarr.
kaç gündür annemdeydim hep evde işleri vardı, onun için pek giremedim buraya. akşam evede geç geldik, gelir gelmez cumburlop yatağa..
ancak şimdi gelebildim.
Allah'ım hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaaaaahh...
Merhaba arkadaşlar ben 2 ay arayla 2 tane bebeğimi düşürdüm. Çok üzgünüm şuan 4 aydır tekrar bebek istiyorum . Büyük bir umutla beklemekteyim.Allah herkese tüm isteyen arkadaşlara nasip eder inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sevgiler
özlemcım hosgeldın vallahı bızı cok bos bırakıyorsun arada ugrayııp kayboluyorsun
gecmıs olsun canım havalar bızı yanıltıyor bende yenı atlattım 3 gun yattım ama
ıyı dıleklerın ıcın sağol canım
canım cok gecmıs olsun,bu acıyı inşalah bırdaha hıc bırımız yasamak zorunda kalmayız.saglıkla bebeıslerımızı kucagımıza almak nasip olur inşallah.....Merhaba arkadaşlar ben 2 ay arayla 2 tane bebeğimi düşürdüm. Çok üzgünüm şuan 4 aydır tekrar bebek istiyorum . Büyük bir umutla beklemekteyim.Allah herkese tüm isteyen arkadaşlara nasip eder inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sevgiler
tuğbacım elini kesmişsin geçmiş olsun cnm ya,ben mutfakta hergün mutlaka ufacık kesikler açıyorum parmaklarımda,nasıl beceriyorum bende anlamıyorum ama oluyo işte,rende yaparken,bıçak kullanırken filan.o kesikler bile 3_5 gün sızlıyo yaa,seninki çok derin olmuş,sudan uzak tut bi süre mikrop kapmasın cnm,bide hergün batikonla temizle,çabucak iileşir inşallah.aaa iileşki çalışmalar devam etsin dimikaydirigubbakcemile2 a.s.
evet yelizcim söylemiştin ama evham bir düştümü insanın içine rahat edemiyo.aylıncım ben demıstım ıyıdır annesıne kıyamıyordur dıye bak gordun mu mınık tosbaan
ıyıymiş demek hafıf atlattın canım belırtılerı
gecmıs olsun canım senı cok ıyı anlıyoruz ınsallah en kısa zamanda kardeslerı gelıp onun acısını unutturacaklar bıze
evet progestan çok baş dönmesi yapıyor, ama benim bünyem alıştı galiba hiç başım dönmüyor midemde bulanmıyor erken bitti benim belirtiler kaydirigubbakcemile3selam kızlar özledim hepinizi nasılsınız topiğimizin fıstıkları?
çok fazla giremiyorum artık normalde dönmeyen başım pc ye bakınca dönmeye başlıyor..
aylimcim çok sevindim kıpır kıpırsı demek ahh yerim ben onu bende ayın 27 sinde gidicem daha çok var..bende görürüm inşallah bebeğimin hareketlerini...
mehtapcım daha iyiyim canım baş dönmem ara ara devam ediyor ben progestandan olduğunu düşünüyorum hala...
oncelıkle gecmıs olsun canım allah hıcbırımıze tekrar yasatmasın
ben yasadıgın belırtılere pek anlam veremedım dusuk oldugundan emınmısınız belkı dusmemıs olabılır
21 ekımde ılışkı oldu 22 ekımde dusuk basladı dıyorsun hamıle kalmıs olma ıhtımalın dusuktur heralde
sana tamamen yardımcı olacak tek kısı dr bence
canım üzülme inş hayırlı haberler alırsın.bebeğin seni bırakmıycak annesi,yerine yerleşiyordur.kızlar giremiyorum pek bu aralar istirahat ediyorum yazmıştım pembe lekem geldi diye 2 gündürde kahverengi akıntım geliyordu çok şükür bugün kesildi progestanın faydası oldu sanırsam dinleniyorum cuma günü gidicez doktorada 2 gündür çok kötüydüm kendimi tutamıyorum ağlıyordum sürekli bugün biraz daha iyiyim birde doktora gittiğimizde iyi habrler alsak daha iyi olucam inşallah ALLAH IM MELEKLERİMİZİ SAĞLIKLI SIHHATLİ BAĞIŞLASIN BİZE
aylicim çok sevindim tatlım kalbi pıtır pıtır atıyor he annesi.ay çok güzel ya bizlerde hayırlısıyla hamiş kalsakta bebişimizin kalp atışlarını duysak niş.iyi olmanızada çok sevindim tatlım.selamlaaarr.
ancak şimdi gelebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?