- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.681
canım kese görülmemişmiydi.kimyasal gebelik ise düşükten saymıyorlar.tekrarlama olsılığı çok az canım.korunmana gerek yok diyorlar cunku gebelikten bile saymıyor bazı doktorlar.1 ay korun derim ben ne olur ne olmaz.donrasında gerek canım
bilmirum canım genelde 5 haftalıkken kese göülmüyor diyrlar.bende 5 haftam bittikten sonra görmüştüm.doktor kimyasal gebelik demişse öyledir.kimyasal gebeliklerde diyorlarkı anormal yapıda gelişimi vucut kabul etmeyerek atıyormus.ve bunun tıbbı açıklaması yokmus.buda hamilelik gibi mucize olsa gerek.yanlış anlama sakın mucize dediğim için.pskolojik olarak hassa bir noktadasın şuan yanlış anlamanı istemem.inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım.
walla gerçekten mucize o zaman.sperm yumurtalarla tabik buluşuoyr ama vucuda aykırıysa atıyor gebeliği ilerlemeden.yanı bozukluk falan varsa.kesinlikle mucize.sperm arttırmak için ilaç falan kullanmısmıydınız.
kızlar merhaba ben de cumartesi kaybettim 5 haftalıktı.allahtan parça falan kalmamış.kürtaja gerek kalmadı.bir topikde okudum.keseyi bebeği görmeden yaşanan kayıplar kimyasal gebelik mi.tekrar hamile kalsam bu sorun oılurmu.korunsammı bu ay bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim.a.s.
nilaay bende özlediiimm, artık başın dönmesinde gel buralara canım yaa..saol canımcım sen nasılsın iyimisin?
özledim kıssss..
haydi hayırlısı olsun canım nihal'iimm..günaydıınnn herkeze hayırlı cumalar ben bu aydan itaberen bebiş tedavisine başlamaya karar verdim inşallah beni daha fazla bekletmez nazlı yavrum
canım kimyasal gebelik oomuyor bence seninki. gebelik oluşmuş çünkü, hastaneye gitsen keseyi görürdün..kızlar merhaba ben de cumartesi kaybettim 5 haftalıktı.allahtan parça falan kalmamış.kürtaja gerek kalmadı.bir topikde okudum.keseyi bebeği görmeden yaşanan kayıplar kimyasal gebelik mi.tekrar hamile kalsam bu sorun oılurmu.korunsammı bu ay bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim.a.s.
ben iyiyim canım, annemin doğum günüydü bugün onun için yoktum burda ama yoksa hergün burdayımm.canım temmuz annesindeydik ama senin için hayırlısı buymuş bence korun canım en azından bir adet geçir doktoruna sorsan seni bilgilendirir...
selam canlarım hadi ben giremiyorum sizlerde yoksunuz giriyorum bakıyorum 2-3 sayfa yazı var oda yeni gelen arkadaşlar yazmışlar..hepiniz iyisinizdir inşallah hepinizi kocaman öpüyorum fıstıklarım..Şeniz
canım temmuz annesindeydik ama senin için hayırlısı buymuş bence korun canım en azından bir adet geçir doktoruna sorsan seni bilgilendirir...
selam canlarım hadi ben giremiyorum sizlerde yoksunuz giriyorum bakıyorum 2-3 sayfa yazı var oda yeni gelen arkadaşlar yazmışlar..hepiniz iyisinizdir inşallah hepinizi kocaman öpüyorum fıstıklarım..Şeniz
nilaay bende özlediiimm, artık başın dönmesinde gel buralara canım yaa..
haydi hayırlısı olsun canım nihal'iimm..
canım kimyasal gebelik oomuyor bence seninki. gebelik oluşmuş çünkü, hastaneye gitsen keseyi görürdün..
kimyasal gebelik şöyle oluyor; adet günün geçmeden test yapıyorsun düşük bhcg ile gebelik var gözüküyor, fakat adet günü gelince normal kanaman oluyor.. yani adet oluyorsun ve hcg düşüyor..
inşallah bundan sonra hayırlısı olur, güzel haberler alırız...
ben iyiyim canım, annemin doğum günüydü bugün onun için yoktum burda ama yoksa hergün burdayımm.
beklerim şekerciiimm..
kıslaaaar günaydıııın.a.s.e hadi artık uyanındamirmirmirmir hamiş haberlerinizi veriiiin inş...canlarım yaa nerelerdesiniz?nihal tedavin hayırlı olsun canım.inş.hemencecik hamiş kalırsın.nilaay geçtimi canım baş dönmelerin?kafamçokkarıştıaylin sen nasılsın canım,bebişin nasıl?tuğbişcim hadi sıra sende bu ay ver bi hamişim haberide sevinelim yaa...BTRKLC canım geçmiş olsun.üzülme RABBİM en kısa zamanda tekrar verir inş..neriman nerdesin tatlım bi göründün kayboldun.yeliz senden naber canım bu aralar fundişde yok ay kıslar nerdesiniz ama yaaa?toplanın artık hadi topiğimizin boynunu iyice büktünüz hee...klava:
tünayddııın mehtapcıımmm.. ben gayet iyiyim bebişde iyidir umarım.
önümüzdeki hafta kontrolum var bakalım büyümüş görecek miyiz..
sen nasılsın tatlışkom??
herkese tünaydııın kızlaaarrr, güzel bir hafta sonu olsun inşallaaaaaahhhh a.s.
canlarım bugün kızkardeşimin doğum günü, yaşasaydı 25 yaşında olacaktı.geçtiğimiz haftada ölüm yıldönümüydü.yarında babacımın ölüm yıldönümü.dua ediyorum MEVLAM hiçkimseye hiçbi şekilde acı yaşatmasın.ne olur kıslar sizde dua edin herşey için,içim çok acıyo ağlıyorum ama elden bişi gelmez.giden geri gelmiyor.
aylincim canım inş. bebişde iyidir dr dönüşü resmini yapıştırda bizde görelim tatlım.ben nasıl olayım canım bi önceki sayfaya yazmıştım okuduysan duygularımı anlamışsındır.valla hafta sonum hastanede geçecek gibi kayınvaldemi ziyarete gidecem,belkide yanında refakatçı kalırım tabii bi geceliğine.artık yatalak olduğu için ağır vücut,bendede bel fıtığı var lavobaya nasıl götürecem bilmem.ALLAH kimseyi düşürmesin çok zor bi durum yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?