Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım kese görülmemişmiydi.kimyasal gebelik ise düşükten saymıyorlar.tekrarlama olsılığı çok az canım.korunmana gerek yok diyorlar cunku gebelikten bile saymıyor bazı doktorlar.1 ay korun derim ben ne olur ne olmaz.donrasında gerek canım

canım keseyi görmeye gidemeden.cumartesi parça parça bişiler geldi.kanama vardı yoğun değili ama 9 gün sürdü.

bilmirum canım genelde 5 haftalıkken kese göülmüyor diyrlar.bende 5 haftam bittikten sonra görmüştüm.doktor kimyasal gebelik demişse öyledir.kimyasal gebeliklerde diyorlarkı anormal yapıda gelişimi vucut kabul etmeyerek atıyormus.ve bunun tıbbı açıklaması yokmus.buda hamilelik gibi mucize olsa gerek.yanlış anlama sakın mucize dediğim için.pskolojik olarak hassa bir noktadasın şuan yanlış anlamanı istemem.inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım.

ama sonuçta yumurta ve sperm buluşuyor dimi ?yani bizim için mucize çünkü beş yıldır sperm sorunlarıyla boğuştuk.

walla gerçekten mucize o zaman.sperm yumurtalarla tabik buluşuoyr ama vucuda aykırıysa atıyor gebeliği ilerlemeden.yanı bozukluk falan varsa.kesinlikle mucize.sperm arttırmak için ilaç falan kullanmısmıydınız.

canım evicap kullandıkha bide balya diye bir hap.bir ara keçi boynuzu kürü yaptık.şimdi tekrar başlıcaz.

hadi kolay gelsin inşallah iyi olur herşey.ama marotonda epey yol katetmişsin canım.hayırlı olsun.dahada güzel olur inşallah bundan sonra.

canım temmuz annesindeydik ama senin için hayırlısı buymuş bence korun canım en azından bir adet geçir doktoruna sorsan seni bilgilendirir...

selam canlarım hadi ben giremiyorum sizlerde yoksunuz giriyorum bakıyorum 2-3 sayfa yazı var oda yeni gelen arkadaşlar yazmışlar..hepiniz iyisinizdir inşallah hepinizi kocaman öpüyorum fıstıklarım..Şeniz

saol canımcım sen nasılsın iyimisin?
özledim kıssss..
nilaay bende özlediiimm, artık başın dönmesinde gel buralara canım yaa..

günaydıınnn herkeze hayırlı cumalar ben bu aydan itaberen bebiş tedavisine başlamaya karar verdim inşallah beni daha fazla bekletmez nazlı yavrum
haydi hayırlısı olsun canım nihal'iimm..

canım kimyasal gebelik oomuyor bence seninki. gebelik oluşmuş çünkü, hastaneye gitsen keseyi görürdün..
kimyasal gebelik şöyle oluyor; adet günün geçmeden test yapıyorsun düşük bhcg ile gebelik var gözüküyor, fakat adet günü gelince normal kanaman oluyor.. yani adet oluyorsun ve hcg düşüyor..
inşallah bundan sonra hayırlısı olur, güzel haberler alırız...

ben iyiyim canım, annemin doğum günüydü bugün onun için yoktum burda ama yoksa hergün burdayımm.
beklerim şekerciiimm..

sağolun kızlar yardımınız için .a.s.

kıslaaaar günaydıııın.a.s.e hadi artık uyanındamirmirmirmir hamiş haberlerinizi veriiiin inş...canlarım yaa nerelerdesiniz?nihal tedavin hayırlı olsun canım.inş.hemencecik hamiş kalırsın.nilaay geçtimi canım baş dönmelerin?kafamçokkarıştıaylin sen nasılsın canım,bebişin nasıl?tuğbişcim hadi sıra sende bu ay ver bi hamişim haberide sevinelim yaa...BTRKLC canım geçmiş olsun.üzülme RABBİM en kısa zamanda tekrar verir inş..neriman nerdesin tatlım bi göründün kayboldun.yeliz senden naber canım bu aralar fundişde yok ay kıslar nerdesiniz ama yaaa?toplanın artık hadi topiğimizin boynunu iyice büktünüz hee...klava:

canım benim artık umudum yok.sizler hamiş kalırsınız inş.bugün 3. günüm dr'a gitsem hafta sonu yok zaten gitsemde klomen verecek büyük ihtimal oda bana aşırı kilo yaptı içmek istemiyorum.fsh değerim yüksek bilmiyorum yaa ne yapsam?

canlarım bugün kızkardeşimin doğum günü, yaşasaydı 25 yaşında olacaktı.geçtiğimiz haftada ölüm yıldönümüydü.yarında babacımın ölüm yıldönümü.dua ediyorum MEVLAM hiçkimseye hiçbi şekilde acı yaşatmasın.ne olur kıslar sizde dua edin herşey için,içim çok acıyo ağlıyorum ama elden bişi gelmez.giden geri gelmiyor.

tünayddııın mehtapcıımmm.. ben gayet iyiyim bebişde iyidir umarım.
önümüzdeki hafta kontrolum var bakalım büyümüş görecek miyiz..
sen nasılsın tatlışkom??

herkese tünaydııın kızlaaarrr, güzel bir hafta sonu olsun inşallaaaaaahhhh a.s.

cerensesil geçmiş olsun hoş geldin canım.var tabii, liste yapan arkadaşımız gelsin ekler canım senide.bende ocak 25de kaybetmiştim 10 haftalık bebişimi.neden düşmüş canım,ilk bebişinmiydi?

aylincim canım inş. bebişde iyidir dr dönüşü resmini yapıştırda bizde görelim tatlım.ben nasıl olayım canım bi önceki sayfaya yazmıştım okuduysan duygularımı anlamışsındır.valla hafta sonum hastanede geçecek gibi kayınvaldemi ziyarete gidecem,belkide yanında refakatçı kalırım tabii bi geceliğine.artık yatalak olduğu için ağır vücut,bendede bel fıtığı var lavobaya nasıl götürecem bilmem.ALLAH kimseyi düşürmesin çok zor bi durum yaa....

ay mehtapcım yeni gördüm bu mesajını, kardeşininde babacığınında mekanları cennet olsun canım benim..
acın çok büyükmüş canım, Rabbim sabır versin..

inşallah iyidir bebiş teyzesi, haftaya görcez artık..
evet kayınvalidenin rahatsızlığını yazmıştın canım, Allah şifa versin.
tek başına zorlama kendini, hemşire yada hasta bakıcılardan yardım iste olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…