Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

evet canım karsılasamasık kocıs geldıde yemek hazırlıyodum.benımde dünaksam misafirim vardı.arkadaslarım geldı 12 ye kadar cene caldık yedık içtik cokacimcoook :içelim:

evet canım bencede 2.düşükten sonra mutlaka arastırılması lazım,ben arkadası aydınlatmak acısından öle dedım.karamsar olmasın die.hatta ben hamıle kalırsam eger doktora söylıycem kan pıhtılasmasına bakılsın.bastan alalım önlemımızı.
neyse Allah hepimize hayırlı saglıklı sıhhatlı bebkler nasip etsın tabı herseyden önce bızede saglık versın :Saruboceq: bebiş isteyenlerın sonu bu olsun inşallah
:CüvCüv: :ecrin_bebek: :sm_cool:

ayy evet nerimancım gelmıs.msjın cok uzun die almadım cvplarımın arasına sonrada unuttum cvp yazmayı
ohh bi türkiyenın havasını içine cekıp geldın,emınım cok iyi gelmıstır.buarada dedenın iyi olmasına cok sevındım,Allah dahada saglık versın inşallah
yalnız kocışinde jest yapmayı unutmamıs ee emınım sende dökmüşsündür incilerini ortaya kaydirigubbakcemile3
halan için üzüldüm ama herseyde vardır bı hayır inşallah hiç ummadıkları bianda bebek calar kapılarını.
buarada eşinde ciddi bı kaza atlatmıs gecmıs olsun iyiki yavas gidiyormustu ve iyiki kimseye bişe olmadan atlatmıssınız bu olayı.
neyse canım öpüyorum senı cok cok Şeniz arada ugra denk gelırsek görüşürüz tatlım.

nbr kızlar?inşallah hepiniz iyisinizdir..yeni gelen arkadaşlarımız olmuş,geçmiş olsun kıslar ve hoş geldiniz.MEVLAM hayırlısıyla hepimize tekrar bebiş nasip etsin en kısa zamanda inş sağlıklı ve sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.aaa nerimancımda gelmiş kız hoş geldin özlettin kendini.eşine geçmiş olsun tatlım ALLAH beterinden korusun.tuğbiş,aylin,funda,nilay,özlem,yeliz,nihal bütün arkadaşlar nerdesiniz yaa ben geldiiiim.kıslar ya canım çok sıkkın iki gündür hastanelerde uğraştık.kayınvaldem geçtiğimiz pazar rahatsızlanmış tel geldi benim kociş hastaneye götürmüştü.biz şekeri çıktı zannettik değilmiş neyse iyiydi.eve geldik sabaha karşı kadıncağıza felç vurmuş sağ taraftan.haber geldi hemen apar topar gittik kocişle beni görünce ağlamaya başladı tabii bende beraber canım yaa kıyamam.dün hastaneye yatırdık bakalım RABBİME dua ediyorum bir an önce iyileşir inşallah,kızlar sizde dua edin nolur.YÜCE ALLAHım kimseyi kimsenin eline düşürmesin çok zor.ay dr'a nasıl yalvardı beni kurtar oğlum insan yükü ağırdır elim tutmasada ayağım tutsun yeter diye,içim ezildi valla işte kıslar böyle neyse başınızı ağrıttım.arkadaşlar geçmişe şöyle bi baktım cevap yazamadım kusuruma bakmayın emi?HERKESE EŞİYLE TÜM AİLESİYLE SAĞLIKLI NEŞELİ VE BOL BEBİŞİLİ GÜNLER VE GECELER DİLERİM.hepinizi öptüm canlarım.

merhaba kızlar..
doktora gittim dün yine gördüm bebişimi..
kan idrar verdim bir sürü tahliller yaptırdım hepsi temiz Allahtan..
folik asitide bıraktım artık başka ilaca başladım..
sizler nasılsınız giremiyorumki artık görüşemiyorum sizlerle pc ye bakınca öğğ geliyo başım dönüyor.zaten baş dönmesinden başkada hiç belirtim kalmadı artık..
hamişlerimiz nasıllar hülyada artık cinsiyetini öğrendimi acaba?
aralık ayındada bir sürü hamişimiz olsun inşallah...

evet nilaycııım aralıkta olsun birsürü hamilemiizzz:))
çok sevindim nilaycım bebişin ve senin iyi olmana, inşallah hep böyle devam eder.

nilaycım çok sevindim bebişinin iyi olmasına.inş.RABBİM bütün arkadaşlarıma hayırlı bebişler verip sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eder. tuğba canım beni 25 aralık olarak ekleyebilirsin canım az önce kırmızı kartı yedim,3 gün erken teşerrif ettiler.zaten bu ay umudum yoktu,malum üzüntümde var hayırlısı olsun ALLAH nasip ederse inş. yeni yıla hamiş girerim tabii hep beraber canlarım.

test yapmktan vazgeçtım
aslında yrın etstı laıp cumartesı yaapyım diye dusunuyorudm da
tek cızgıyı görmkten korkuyorum :)
bugun gecsın bakalım bıraz daha regl olmzsam pazrtesı yada pazr yaaprım artık

mrba bende tek çizgiyi görme korkusundan tahlil yapamıyorumm çok kötü yaasenağlama sanki o iki çizgiyi hiç göremicem gibi geliyoo oooff offf:çok üzgünüm: rabbim yar ve yardımcımız olsun kimseyi korktuguna ugratmasın

senın gectımı gunun canım benım bugun yarın gunum
bıde ben test yapmayalıı olleee çok xaman oldukı belkıde buyuzden soğugum bukonuda

günaydıınnn herkeze hayırlı cumalar ben bu aydan itaberen bebiş tedavisine başlamaya karar verdim inşallah beni daha fazla bekletmez nazlı yavrum

gunaydin kizlar hepinize.benim de gunum 1 gun gecti..

bi de ben bisey sorucam size lutfen cvp verin?kizlar dusukteki belirtilerle sonraki hamilelikteki belirtiler ayni mi olmali?yani benim ilkinde gogusler cok sizliyordu ama simdi oyle bi belirti yok..lutfen yardim edin kizlar.cevap bekliyorumm

canım ne demk istedıgını tam analamdım ama bnce aynı olmk zorunda değil
sonuçta gelısen varlıklarız ve hormonlaırmzda değişmkte oyuzdne farklı belrtiler olmayablır

kızlar merhaba ben de cumartesi kaybettim 5 haftalıktı.allahtan parça falan kalmamış.kürtaja gerek kalmadı.bir topikde okudum.keseyi bebeği görmeden yaşanan kayıplar kimyasal gebelik mi.tekrar hamile kalsam bu sorun oılurmu.korunsammı bu ay bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…