- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.641
merhaba arkadaslar
bende bebegımı 12 haftalıkken kalbı durdugu ıcın kaybettım 1,5 ay once
kurtajla aldılar bebegımı
sımdı bıraz okudumda ıkıncı gebelıkte yıne aynı seyı yasama oranı yuksekmı bızım ıcın
bırde neden oldugunu arastıran arkadaslarım sızde neden boyle oldugunu bulabıldınızmı?
eger yasadıklarınızı benımle paylasırsanız sevınırım
benım doktorum 6 ay korunma verdı bana
suan genetık testlerını yaptırıcam
sımdıden tesekkurler
selam arladaşım benim adım funda bu arada.benim düşüğümün sebebi yok.yani herşey normal çıktı.genelde çoğunun bi nedeni olmuyo.sağlıksız bi bebeği vücut kendiliğinden atıyo.kızlar düşüklerinizin sebebi araştırıldımı.neden düşmüş ne olmus bakıldımı herşeyinize.
amin canım aminn.geçmiş olsun kardelen.anlayabiliyorum yaşadıklarını .allah bir daha yaşatmasın.sağlıklı hayırlı evlatlar versin.meraba kızlar ben aranıza yenı katıldım hepinize çok geçmiş olsun bende geçen yıl 9 haftalık bebegimi kalbi durdugu için kaybettim kürtajla alındı yeniden hamiş oldum ama oda beni bıraktı allahım inşallah hepimize sahlıklı ve uzun ömürlü bebişler versin.
öncelikle çooook geçmiş olsun
hepimiz genelde aynı şeyleri yaşadıgımız için empati kurmamız kolay oluyor aslında
valla bizim dr 2 ay korunma vermişti yukrda anlattıgım gibi olmadı
senin neden durmuş kalbi canım bizde bişey cıkmadı patolojiye göndermiştik
dr korkma hepsi aynı olacak die bi sey söz konusu değil dedi
peki sende kanama falan olmuşmuydu canım
hersey normal giderken mi durdu bebeğinin kalbi
Merhaba, benimde birbuçuk önce 9 haftalık bir düşüğüm olmuştu. Kalbi durduğu için kaybettim bebğimi,sebebini arştırdılar bende geblikten oluşan tansiyon yüksekliğinden kaynaklandığı ortaya çıktı.tansiyonum yükselince bebeğmkalbi durmuş. 4aylık bir korunmadan sonra tekrar hamile kaldım şimdi 10 aylık bir kızım var. Allah isteyen herkese nasıp etsin sanada geçmiş olsun.
ben çok etkilendim ya. çok bağlanmıştım bir anda gidince sanki ben de gittim. eşm hiç bu konuları açtırmaz ben çok üzülüyorum diye. ama benim hiç aklımdan çıkmıyor. nasıl kurtulcam bundan bilmem.
canım benım zaten hamıle oldugumnu ögrendıkten 4 gun sonra lekelenmem oldu yanı 4.5 haftalıkken düşük tehlıkem baslımastı,kese gec olustu 3 hafta kadar istirahat sonunda yınede tutunamadı melegım kalbıde atmıyodu mecburi kürtaj oldum senağlama doktorumla konustuk hıc sebebsız olabılır dedı.zaten vücud otomatikman saglıksız gebelıgı sonlandırırmış YÜCE RABBİM in takdiri.doktor bir düşük hiç düşüktür dedı,suan senın hıc hamıle kalmamıs bırı kadar şansın var dedı.muayenedede bıuse cıkmadı inşallah hepimiz tekrar hamiş oluruz hayırlısıyla ve saglıkla dünyaya getiririz bebeklerımızıkızlar düşüklerinizin sebebi araştırıldımı.neden düşmüş ne olmus bakıldımı herşeyinize.
canım şüpheden kurtuldun kartı yemıssın rahatlamıssınsır. neyse o prezervatifle hamıle kalanların bı sebebı oluyo canım kaydirigubbakcemile3 genelde ilişki sırasında prezervatifin azizliğine ugruyolar yırtılıyomus da ancak ozaman kazaya hamıle kalınır.ama o yırtılmazsa zaten bişe olmazcanım birliktelik prezervatifleydi ama herkes prezervatif etkili korunma değildir deyince korktum vucudumda da gözle görülür bir değişim vardı ama dün gece agrıyla brlikte kırmızı kartı da gördüm sanırım vucudundaki değişiklik yaşlanmamla ilgili kaydirigubbakcemile5
artık beni de listenize ekler misiniz?
25 aralık
ya aramızda kalsın ben çok istiyorum bebegimin olmasını
herkese istemiyorum olmasın erken diyorum ama YALAN
canım gecmıs olsun bende 25 temmuzda veda etmıstım bebegıme bende sadece 1ay korundum bu 3. ayım bakalım civciv cıkcakmı? ama üzülme lütfen senelerce bekleyen insanlar var.Allah a şükür saglıklıyız ve bıkere hamıle kaldık enazından şanslıyız.bunu unutma ve sakın isyan etme.hep dua edelım hayırlısıyla ve saglıkla gelsın bebeklerımız inşallahmerhaba kızlar ben de 17 eylülde 7 haftalık bebeğimi düşürdüm. aşırı üzüldüm. 2 ay bekle dedi doktor ben korunmadım ama hamile de kalmadım. şimdi de korkuyorum acaba olmaz mı doktora gitsem mi diye düşünüyorum. 14 aralıkta adet olmam gerekiyor olmazsa problem değil ama olursa yine çok üzülcem. hayırlısını diliyorum Rabbimden bu olay beni psikolojik olarak çok yıprattı. kendi kendine olmuştu bebeğimiz sonradan bi problem olur mu ki..
canım cok gecmıs olsun.ama kesınlıkle öyle düşünme bana doktorum dedıkı bir düşük hiç düşüktür ,2. düşükte hiç düşük yapmamaıs bırıne oranla sadece %25 şansın azalırmıs 3.düşükte %50 ve ancak 3.düşükten sonra (yanı tekrarlayan düşükten sonra) bı sorun oldugu düşünülüp tedavi için tetkikler yapılırmıs.oyüzden kafanı hiç bulandırma benım tanıdıgım cok insan var kımısı 2 düşükten sonra tutmus kımınıkı 4.hamileliği.yanı Allah nezaman nasip kısmet ederse.insallah annelıgı bizde tadıcaz Allah ın izniyle.merhaba arkadaslar
bende bebegımı 12 haftalıkken kalbı durdugu ıcın kaybettım 1,5 ay once
kurtajla aldılar bebegımı
sımdı bıraz okudumda ıkıncı gebelıkte yıne aynı seyı yasama oranı yuksekmı bızım ıcın
bırde neden oldugunu arastıran arkadaslarım sızde neden boyle oldugunu bulabıldınızmı?
eger yasadıklarınızı benımle paylasırsanız sevınırım
benım doktorum 6 ay korunma verdı bana
suan genetık testlerını yaptırıcam
sımdıden tesekkurler
canım bence oluruna bırakmalısın bukadar kasma kendını.gercekten bebıslerımızın bize gelmelerı içn onlara stressiz bı ortam hazırlamalıyız ama her ay olcakmı olmıcakmı die beynımızı yersek kendımıze zarardan baska hiç bişey gecmez elımıze.oyuzden oluruna bırakalım inşallah hayırlı bizamanda hamıs oluruz.ben 3 aydır denıyorum ama su gün kartı yesem umutla öbür aya bakarım.hepimiz böyle yapalım duygularımızn esiri olmayalım :1hug:inşallah ya ben çok sabırsızım galiba. hemen olsun istiyorum belki de öbürünü unutmak için. benimki kendi kendine düştü. hala gözümü kapatınca aklıma geliyor, minicik bişeydi. neden düştüğünü bilmiyorum, araştırmadım. Allah sağlıklı bi şekilde elimize yeni bebişlerimizi verir inş.
maalesef gercekten insanı cok etkılıyor.bende sagolsun eşim sayesınde bukadar cabuk atlattım,birde süreklı karamsarlıga baglamadım işi.evet benımde cok aklıma gelıyor dıyorum aman Allahım eger devam etseydı hamıleleıgım; baya buyumus olcaktı bebegım şukadarlık olcaktı yada cinsiyetını öğrenmıs olcaktık falan.ama inan hep kafayı ona yorarsak bebişimizin gelecegı varsada bu stres yüzünden gelmez.inşallah sende enkısa zamanda atlatırsın canım ve hepimiz hamıs oldugumuzu burdan haykırırız inşallah......ben çok etkilendim ya. çok bağlanmıştım bir anda gidince sanki ben de gittim. eşm hiç bu konuları açtırmaz ben çok üzülüyorum diye. ama benim hiç aklımdan çıkmıyor. nasıl kurtulcam bundan bilmem.
merhaba son 1gun kızlar benımdee dua edın bugun test yapcktım cesaret edemedım
günaydiiiiiiiiinlaaarrr canimlarimm
sizleri cok özledim..
2 haftadir giremiyorum cünkü istanbuldaydim 1 hafta p.tesi döndüm, ondan öncede isler cok yogundu hep gec geldim eve 2 günde pc bozuk du..
okudugum kadariyla (30 sayfa:)) ) herkes iyi, hasta olanlara gecmis olsun yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum..
istanbul güzeldi kizlar ama gezmedim hic, düsünün bogaz köprüsünü bile görmedim( ama olsun dedemle ve anneannemle bolca vakit gecirdim, gelen giden misafir cok oldu gecmis olsuna sagolsunlar, dedem iyi masallah allah basimizdan eksik etmesin, suanlik isin tedavisine basladi..hayirlisi olsun
3 gün kadar da halamlarda kaldim hep bir oraya toplandik, kuzenime kiz istemeye gittik bohca falan hazirladik, aman ne zormus bu devirde kiz istemek:)) bohcalari tasirken canimiz cikti vallah ama allah tamamina erdirsin sözlerinide yaptik yüzükleri taktik geldik iste.
kuzenimin bebegini gördüm 45 günlük berilimiz, cok tatli masallah tombik tombik teyzesinin gülü..
benden 3 hafta sonra dogum yapan arkadasimi da gördüm, oglu masallah büyümüs, üzüldüm benim kizimda bukadar olcakti dedim icimden, cocuk 1-2 adim bile atiyo masallah.. :))
iste benden bukadar kizlar, geldim esimle hasret giderdik cok özlemisiz o beni daha cok özlemis ama benim tr de pek özlicek firsatim olmadi :)) güllerle karsiladi beni adamim :))
beni merak eden arkadaslara tesekkürler sizi gercekten cok özlemisim ben ya, yeni hamislerimiz de var masallah allah tamamina erdirsin..yelizcim yegenlerine cok üzüldüm, allah saglik versin..
bu ay bende is yok kizlar, istanbulda bi güzel yumurtladim :)) halamda diyo kavanoza koyup getirseydin ben sana enjekte ederdim kismet bu isler yani.
18. günümde geldim, 18. ve 20. günümde iliski oldu bakalim hayirlisi olsun, belki bu bile yetmistir ama pek ümidim yok yani, 2009 u bekliyoruz biz..2008 i sevmedim hic..
istanbulda hasta da oldum, geldim gribim le ugrasiyorum dr a gittim ilac aldim, dün bugün ise gidemedim..
halamda 6. kez tüp bebek yaptirmisti yine olmadi senağlama hersey kismet kizlar..
dünde esim trafik kazasi gecirdi sabah ise giderken, allahtan bisey olmamis, yaya ya carpmis ama allahtan yavas gidiyomus adama bisey olmamis, yinede adami kaptigi gibi hastaneye götürmüs ama bisey cikmamis, cok sis varmis göz gözü görmüyodu diyo, 30km hizla gidiyomus. allahim korumus ikisinide.. dün morali cok bozuk du..
simdilik bukadar kizlar simdi temizlige girismem lazim.. cok cok öpüyorum sizi
aylinim bak uzun istedin bende uzuuun yazdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?