- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.961
inşallah aba napim elimde değil stres yapıyorum yıllardır doktora gitmekten yoruldum artık ben illada doktora gitmek zorundamıyım hamile kalmak için yıllardır olmuyo yeni değilki galiba artık sıkıldım uğraşmaktan çevremde benden sonra evlenenlerin bile 3 4 hatta 5 abartmıyorum 6 çocuklular bile var ben evlendiğimden beri korunma nedir bilmedim ama genede olmuyo bi sorunda yok olmaması için ama genede olmuyo belkide bi zamanı var yada nasibimde ikinci çocuk yok nebilim allah oğluma uzun ömür versin sizede kolay doğumlar yavrusu olanlarada analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin allahım AMİN..
ay kıslar nerdesiniz yaa?hafta sonu diye tatil yapıyosunuz dimii?oohh kocişlerde yanınızda.ALLAH ayırmasın kocişlerinizden fıstıklarım,hayırlısıyla bebişlerde geldimi tamam değmeyin keyfinize.kıslar benim kociş bugün yok sabahtan beri hastanede,daha kayınvaldem iyileşmeden kocişin dayısının oğlu inşaattan düşmüş.iki ayağının topuğu ve beli kırılmış,moralim o kadar bozukki anlatamam 4 çocuğu var RABBİM yardım etsin nişş..
ay canım ya çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallaahh..ay kıslar nerdesiniz yaa?hafta sonu diye tatil yapıyosunuz dimii?oohh kocişlerde yanınızda.ALLAH ayırmasın kocişlerinizden fıstıklarım,hayırlısıyla bebişlerde geldimi tamam değmeyin keyfinize.kıslar benim kociş bugün yok sabahtan beri hastanede,daha kayınvaldem iyileşmeden kocişin dayısının oğlu inşaattan düşmüş.iki ayağının topuğu ve beli kırılmış,moralim o kadar bozukki anlatamam 4 çocuğu var RABBİM yardım etsin nişş..
amiin canım, inşallah hepimiz alıcaz kucaklarımıza bebişlerimizi.hihoyyytKader arkadaşlarım bir bir hamile kalıyorlar ne güzel:sm_cool:Allah tüm hamilelerimizin bebişlerine de kendilerine de sağlık versin. Hepiniz sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah. Darısı bekleyen bizlerin başına:Saruboceq:
2 gün geçmiş belki yaparsan idrarda çıkar, hadi bakalım hayırlısı..kızlar ben hala kırmızı kart yemedim ama beklemedeyim sizce ne kadar daha bekleyim normal tarih 12 si idi
merhaba bilgen.slm arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim tedaviyle hamile kalmıştım 3 aralıkta 6 haftalık hamileydim kanamam başladı ve 5 aralıkta kürtaj oldum.aranıza yeni katıldım umarım benimde bebeğim olur hepimizinde
çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın aynı üzüntüyü
ay canım ya çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallaahh..
çok üzüldüm ya, inşallah biranönce sağlığına kavuşur.
amin aylincim. inşallah biranönce iyileşir yazık yaa, yaşı daha 39, 4 çocuk kim bakar çok zor bi durum üstelik akraba evliliğinden olsa gerek, 2 çocuğu özürlü MEVLAM kimseye vermesin tatlım.ee sen nasılsın?bütüngün burdaydım ay kise yok ya neoldu kıslar nirdesiniz?bi haber verin daa.......klava:
gülüm daha önce hiç gecikiyomuydu?sen istersen yap bi test hee,inşallah görürsün çift çizgiyi canım.yerimsenibenkızlar ben hala kırmızı kart yemedim ama beklemedeyim sizce ne kadar daha bekleyim normal tarih 12 si idi
geçmiş olsun canım.bende 10 ay önce, 10 haftalık kaybettim meleğimi seninki fazla bekletmeden gelir inşallah tatlım.a.s.slm arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim tedaviyle hamile kalmıştım 3 aralıkta 6 haftalık hamileydim kanamam başladı ve 5 aralıkta kürtaj oldum.aranıza yeni katıldım umarım benimde bebeğim olur hepimizinde
mehtapcım geçmiş olsun canım Allah tez zamanda ayağa kaldırsın şifasını versin
amiiin canım inşallah tez zamanda iyileşir.melekcim inşallah MEVLAM senide tez zamanda kavuşturur bebişine:ecrin_bebek: sende tadarsın annelik duygusunu.
benimkiler beni delirtiyo, bu saat oldu yarın okul var, hala yatın yatın diyorum kızıyorum. ama çok tatlılar teyzesi:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?