Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

inşallah aba napim elimde değil stres yapıyorum yıllardır doktora gitmekten yoruldum artık ben illada doktora gitmek zorundamıyım hamile kalmak için yıllardır olmuyo yeni değilki galiba artık sıkıldım uğraşmaktan çevremde benden sonra evlenenlerin bile 3 4 hatta 5 abartmıyorum 6 çocuklular bile var ben evlendiğimden beri korunma nedir bilmedim ama genede olmuyo bi sorunda yok olmaması için ama genede olmuyo belkide bi zamanı var yada nasibimde ikinci çocuk yok nebilim allah oğluma uzun ömür versin sizede kolay doğumlar yavrusu olanlarada analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin allahım AMİN..

canım beniimmmmmm kıyamam sana yaa,bak Rabbime şükürler olsun bi oğlun var..hep daha kötüsünü düşün ya olmasa idi..bence bunu stress haline getirmez isek gayet rahat bebişlerimiz olurr..lütfen sen de üzme artık kendini tamam mıı?

arkadaşlar hafta sonu tatili geldii,ben artıkk müsadenizi istiyorumm pazartesiye kadar hepinizi kocaman öpüyorummm baş başşşşş...inşallah önümüzdeki hafta hamiş haberleri alırız...
:CüvCüv:

nihalcım üzüntünü anlıyorum olabılır onların isterse 10 tane olsun nıye kıyaslıyorsunkı kendını onlarla.sonucda nasibinde varsa bı bebek daha yada hatta belkı 2 tane daha sen istemesende onlar senın kapını calacaklar.sıkıldıysan doktora gıtmekten gıtme canım bıkac ay kendı halıne bırak madem.bellı kürler dene.sogan suyu kuru incir kürü falan.illah ilaç kullanmana gerek kalmasın.cünkü senı com sarsmıs bellı süreklı doktora gıtmek.senın için en iyisini diliyorum inşallah hakkında hayırlısı olur üzülme artık nolur

merhaba kızlar! uzun zamandır giremiyorum internete! geçmiş bayramınız mübarek olsun! kestiğiniz kurbanları Allah kabul etsin! görmeyeli yeni hamişler var galiba öncelikle onları kutluyorum! aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. benim durumda bir değişiklik yok!benneyaptımki adet gecikmem vardı 13. gün doktorumu aradım troid tedavisi görüyordum zaten( çok yüksek değil fakat üst sınırdaydı) doktor gebelik için istediğimiz bir değer değil dedi hamile kalsan bile sakat ve düşük yapma riskin var dedi
o yüzden troid ilacına başlamıştım. fakat adet gecikmesi yaptı! sanırım nedeni bu çünkü biraz araştırma yaptım troid hormon dengesizliklerinde olabilyormuş; neyse doktorumu aradığımda adetimin 13 gün geciktiğini hatta bu arada eşim tsh hormonu kontrol etti baya bir düşmüştü bu sonucu da doktora söyledim doktor kist oluşmuş olabileceğini söyledi bende kötükedihüso nasıl olur dedim:dilcikar: bu kadar kısa sürede kist oluşur mu dedim (35 gündür ilaç kullanıyordum) doktor da bana 35 gün kist için kısa bir zaman değil dedi! sinirlerim bozuldu bu nesi şimdi dedim kendi kendime doktorumada kızdım (ama gıyabında, özel bir durumdan dolayı) bende başka doktora gittim olan biteni baştan itibaren anlattım o da ultrasonla baktı kist yok dedi zaten sökülmeye başlamışsın dedi! çünkü lekelenmelr vardı! fakat adet gecikmesinin nedeni prolaktin hormonum yükselmiş:uhm: ilaç verdi bende adet yinede sökülmezse ne yapiyim diyince farlutal verdi! kendi kendine sökülsün diye bekledim ama 3 gün bekledim sadece ufak ufak leke 4. gün tık yok ay çıldırıcam dedimkötükedihüso 5. gün farlutal kullandım. hemen işe yarar diye düşündüm fakat nerdeeee! 2 gün sonra ancak söküldüm. 7 gün sürdü ama daha önceki adetlerime pek benzemiyordu! kısaca stresli günler geçirdim. insanın aklına herşey geliyor ne diyim erken menepoz bile düşündüm. hiç aklıma gelmezdi bu kadar zor adet göreceğim. şimdi hem troid ilacı hemde prolaktin ilacı kullanıyorum. senağlama ve ben ilaç kullanmayı hiç sevmem. şu anda en çok merak ettiğim adet tarihim ne zaman!kafamçokkarıştı

evet kızlar şimdi geldi benim kırmızılar neyseki fazla bekletmedi bu ay klomenle soğan suyu ve inciri denicem bakalım ne olcak kızlar yeni tarihim 12 ocak evlilik yıl dönümünde olmadı belki bir buçuk ay sonra eşiminde benimde doğum günümüz belki ona kısmet olur

canım lolom olsun sağlık olsun bitanem umudunu kaybetme.kendini de kasma canım kaç tane doğurularsa doğursunlar.hem bak oğlun varmış bitane.Allah uzun ömürler versin yıllarca bekleyenler var inş oğluşuna bitane de kardeş gelır en kısa zamanda.Allahımdan herseyın hayırlısı istiyorum hepimiz için...
umudumu hiçbirzaman kaybetmek istemıyorum.bir bende anne olacağım inşşş.....
hepinizi öpüyorum iyigeceler:1hug:

hihoyyytKader arkadaşlarım bir bir hamile kalıyorlar ne güzel:sm_cool:Allah tüm hamilelerimizin bebişlerine de kendilerine de sağlık versin. Hepiniz sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah. Darısı bekleyen bizlerin başına:Saruboceq:

ay kıslar nerdesiniz yaa?hafta sonu diye tatil yapıyosunuz dimii?oohh kocişlerde yanınızda.ALLAH ayırmasın kocişlerinizden fıstıklarım,hayırlısıyla bebişlerde geldimi tamam değmeyin keyfinize.kıslar benim kociş bugün yok sabahtan beri hastanede,daha kayınvaldem iyileşmeden kocişin dayısının oğlu inşaattan düşmüş.iki ayağının topuğu ve beli kırılmış,moralim o kadar bozukki anlatamam 4 çocuğu var RABBİM yardım etsin nişş..

Geçmiş olsun canım yamirmirmirmirAllah kısa zamanda şifasını versin inşallah. Çok zor br durumsenağlama

slm arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim tedaviyle hamile kalmıştım 3 aralıkta 6 haftalık hamileydim kanamam başladı ve 5 aralıkta kürtaj oldum.aranıza yeni katıldım umarım benimde bebeğim olur hepimizinde

ay canım ya çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallaahh..
çok üzüldüm ya, inşallah biranönce sağlığına kavuşur.

amiin canım, inşallah hepimiz alıcaz kucaklarımıza bebişlerimizi.

kızlar ben hala kırmızı kart yemedim ama beklemedeyim sizce ne kadar daha bekleyim normal tarih 12 si idi
2 gün geçmiş belki yaparsan idrarda çıkar, hadi bakalım hayırlısı..

merhaba bilgen.
çok geçmiş olsun, önemli olan sağlığını toparlayabilmen arkadaşım.
Allah sağlık versin inşallah bebişinde çok bekletmeden gelir.

mehtapcım geçmiş olsun canım Allah tez zamanda ayağa kaldırsın şifasını versin

bilgecim geçiş olsun canım Allahım birdaha yaşatmasın.benimde kasım başında gelmişti kanamam düştü bebeğim.3-4 gün olmuştu hamıle olduğumu öğrenmem.tam anlayamadan.
ne diyelım Allah büyük,herseyın hayırlısı olsun.bizde anniş olcaz canım,umudunu yitirme bitanem.
bak hamişlerimiz var teyze olcaz,arkadanda biz geliriz inşşş AMİNNNN
öptüm kızlar.inş hamişlerimiz herşeyi yolundadır.iyi bakın kendinize.öptümm hepinizi tekrar iyigeceler....

herkese selamlar kızlarrr,koca tatil bitti kocişler işe bizde topiğimizeeeekaydirigubbakcemile5
bayramda kayınvaldemde kaldık,bu yüzden giremedim nete.herkes iyidir inşallah.
bende çalışmalar devam ediyo,bakalım inşallah bu ay olur.
hamişlerrrr nasılsınız canlarım,kilolar geldimi:CüvCüv:dikkat edin kendinizede minişlerinizede.
tubişiiiim,canım doktora gittinmi,nasıl heyecanlısındır sen şimdi.allahım herkesin bebişlerini korusun sağlıkla gelsin melekleriniz inşallah.isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın allahım.
eee halamı uyuyosunuz yoksa hadi gelin ya,özledim sizi muhabbet edelim biraz.:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…