Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sagolasın canım benım Mevla yazdıysa sag sol bahane zaten
hakkımızda hayırlısı

ayy canım cok buyuk gecmıs olsun kuyunca cok üzüldüm,inşallah en kısa zamanda iyileşir ailesinin basına döner.
cok gecmıs olsun canım cok üzüldüm.inşallah tekrar hamıle kalırsın ve saglıkla bebegını kucagına alırsın.... Allah ım hepimize hayırlı saglıklı hamıslelık gecırmek nasip etsın sonrada bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almak inşallah.......
:1hug: evet canım cok heycanlıydım cuma gunu gıtım doktora ben 32 gunde bır adet oluyorum ya normalden 1 hafta gec yumurtladıgım için keseyı tam göremedık,nolta kadar bişedi ama doktor görememız cok normal suan 4+küsür gözüküyo dedı.içerde şimdilik herhangı bı kanamada yoktu şükür.bakalım haftaya tekrar gıdıcem iple cekıyorum :dance:
AMİN canım Allah ım herkezın bebegını korusun herkeze hayırlı dsaglıklı hamılelık gecırmek nasip etsın en kısa zamandada sizin karnınızada bı bebek koysun inşallah......

canım inşallah hamılesındır ve hıc bıse olmaz bebısıne.bukadar kasma kendını lütfen gercekten yaptıgın stres bındıgın otobüzten dahada zararlı belkıde.bende bır düşükten sonra tekrar hamıleyım ama ınan okadarda sakınmıyorum bu fıkrı aklıma getırmıyorum,süreklı acaba düşermi diye düşünmek bıze cok zarar verır ve bebegımızede.

hadı hayırlısı bakalım inşallah hamılesındır ve hersey yolundadır:1hug:

:1hug: :1hug: evet canım bende ozamanlr yalnız olmadıgımı bıldıgım ıcın acmıstım,kurucusu hepimiziz aslında.gercekten insan yalnız olmadıgını anladıgında aslında okadarda kendını yıpratmaması gerektıgını farkedıyor.iyiki acmısım bu topiği iyiki gelmıssınız arkadaslar hepinizi tanıdıgım için coook ama coook memnunum :içelim:

canım sana katılıyorum doktorların hepsi öyle dıyor zaten eger bebek saglıklıysa cokda güzel tutunuyor.oyuzden gecnkınde 3 hafta yattım ne oldu olacagı vardı tutnamadı melegım... ama şimdi hiç kasmıyorum kendımı doktorum bellı bıseler yasaklasaydı tehlıke var deseydı tabıkıde daha temkınlı olurdum ama inan hıc düşcekmı sunu yapmıyım buraya gıtmıyım demıyorum.kendı aklıma bunu sokmuyorum enazından.normal hayatıma devam edıyrum sadece bıraz daha yumusak hareketlerle şakkıdı çünkü bunu aklıma sokarsam eger beynım bunu belkıde uygulamaya geccek oyuzden bence relax olalım inşallah hersey cok güzel olcak

ayy fundısım valla geldıya sonunda ben sevındım şahsen.sen öncelerde 45 50 gunde bır olurdum dıyınce korkmustum.oh geldı ama bı hafta gecıkmelı.neyse zaten bu işi keyfe keder yapcan canım.öle tutyo bu işler kendımızı kastık 3 ay ne oldu fos.aman barı yaptıgımızdan zevk alalımda bi işe yarasın dimi şeekrim:roflol: (benımkı yaradı sıra sizde) bebekte süpriz yapsın canım arkadasıma :1hug:

baksen şu kuzuya hele,form tutacakmıs kız zaten manken gıbısın maşşalah.daha nerene form tutacan asıl formluk hatun benımde artık hayırlısıyla bı dogurayım ondan sonra inşallah

canım sakın üzülme,enazından hamıle kalmadan farkedılmıs olmasıda önemli bişey bence.herseyde vardır bı hayır belkı aylardır neden olmuyor dıyordun ama bak demkkı iyikide hamıle kalmamıssın canım.hem öbür tüpün saglam olduktan sonra hıc bı sorun yok hem bak aylıncıgımınde dedıgı gıbı tek tüple 2 kez hamıle kaldı hemde cok beklemeden.hem şekerim spermlerde gıdecegı yönü kolay bulur tek adres tek yumurta kaydirigubbakcemile5
hayırlısıyla operasyon gecırıp enkısa zamanda iyileşmen dileğiyle canım a.s.

Son düzenleme:
merhaba kızlar özlüyorum hepinizi..
baş ağrısı çekiyorum bir haftadır hemde hiç geçmek bilmiyor ağrı kesici falanda kar etmiyor dayanamıyorum gözlerim şişti ağlamaktan..yataktan kalkamıyorum ben böyleyim ...

fundişim kartı yemişsin canım sağ olsun canım inşallah bir dahaki ay güzel haberini alıcaz..
ayliniminde oğlumu olcakmış ay canım tebrik ederim çok sevindim..bende c.tesi günü ikili teste gidicem inşallah bende öğrenirim:)
tubişcim minicikmiymiş bebişin göstermedimi kendini yerim ben onu bir dahaki sefer görürsün canım sen içini rahat tut..herşey çok güzel olacak..
hülya ne oldu acaba merak ettim miğdesi bulanıyordu cinsiyetide belli olmuştur artık bebeğinin..
bütün hamile arkadaşlar kendinize çok iyi bakın dikkat edin..
kızlar sizde en kısa zamanda hamiş haberlerinizi teker teker vericeksiniz inşallah çook öpüyorum hepinizi...
ben çok sık giremiyorum artık pc ışığı daha kötü yapıyor başımın ağrısını..unutmayın beni:)))

kıslar amin canlarım inşş.. hayırlısıyla iyileşir ve evine döner.fundacım kartı yemişsin tatlım.olsun canım en azından düzenli gelmiş dimii tatlım.hayırlısıyla inşş.. önümüzdeki ay bütün kıslar toplanır bizde veririz hamiş haberini hee...tuğba canım nokta kadarmış hee yer onu teyzesii,canım inşşş kucağına aldığın güleride buradan okuyacağız.nilay canım geçmiş olsun sen rahatına bak canım benim biz seni asla unutmayız..aylicim hayırlı haberlerle dönersin inşşş canımcım..

:1hug: ayy canım arkadasım bizde aylınle senı konusuyoduk nerde bu kız die.mıgrenınmı var yoksa canım senın nıye agrıyo basın okadar? aay gözlerınde şişmiş bak cok üzüldüm şimdi.neyse inşallah gecer bakma sen bılgısayara falan evet ışığı etkılıyodur mutlaka.

buarada benım bebıs cok küçüktü evet doktora gıttıgımde 5+4 dü sata göre ama ben 1 hafta gec yumurtladıgım için 4+küsür gözüküyo dedı doktorum.15 gun sonra gel demıstı heralde 15 gun dayanamıycam 2 hafta dolmadan gıderım belkı.cok merak edıyorum kuzumu

üzülmüyorum canım ya gerçekten.çünkü biliyordum bu ay benden iş çıkmıycanı.
bizde dün kocişle arog a gittik.ondan önceki haftada ıssız adama.tavsiyen ederim bu filmleri sana da canım.öpüyoruum

yedim canım napalım.bu ay 38.gün geldi eh hiç yoktan iyidir dedik artık.amin canım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebekleklerimiz bizlere

selamlar canım arkadaşlarım dün hiç gelemedim özledim sizi..
fundişim bende sinemaya gitmek istiyorum, bakalım belki yarın akşam gideriiz. beğendin mi arog'u?

biz dün dr'a gittik teyzeleri herşey yolunda bebişimin erkek olacağı kesinleşti gördük pipiyii:)))
tubişim hiiç merak etme canım Allah'ın izniyle herşey yolunda olacak..
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere..

kızlar ben geçen ay düşük yaptım.halen adet olmadım.gerçi korunmadıkta herşey olacağına varır .
bu ay bakalım bekliyorum adet i .geçen ay kanamam 17 başladı.22 kasımda düşük yaptım kanama üçgün daha devam etmişti.

canım benim ya,erkekimiz geliyo demek,ne güzel maşallah.allahım sağlıklı bir doğum nasib etsin inşallah.:CüvCüv:

canım endişelenme,45 güne kadar normal olduğunu biliyorum ilk adet süresinin.ben 30.günde olmuştum,kimi 28de oluyo kimi 45 gün sonra.aklına kötü şeyler getirme.
korunmamışsın,bakarsın minik bebişin sana sürprizde yapabilir
düşük yaptığında bebek kaç haftalıktı?küçükse korunmaman normal çünkü.

canım 5 haftalıktı.zaten kürtaja gerek kalmadan gitmiş bebiş rahim ve yumurtalıklar pırıl pırıl dedi dr ne demekse bu. eşim boşver korunmayalım nasılsa kürtaj olmadın dedi.bende onu dinledim.
bakalım hayırlısı hangi günden saymam lazım peki. kanamamın başladığı mı düşük yaptığım günm mü .:uhm:

merhaba canım arkadaşlarımm,hepinizin çok keyifli olmasını temenni ediyorummm...demek bebiş erkek maşallah :) yer onu teyzelerii...

ben de arog a gittim çok güzeldii..cem yılmazın kötü bir film yapmasını düşünemiyorum zaten...

hepinizi kocaman öpüyorum şekerlerr...görüşürüz...:1hug:

anladım canım.düşüğün başladığı ilk günü adet gününün ilk günü olarak kabul edip o günden itibaren başlıyosun saymaya.işte o günden başlayan 28 ve 45 gün arası adet olman normal kabul ediliyo,senin herşey normal yani.
bak ne güzel doktorunda herşey tertemiz demiş,yani rahimde kanama,pıhtı kalmamış.kafana takacak bi durum değil tatlım,korunmamanda normal.bazı doktorlar ilk ay korunun diyo gerçi ama sende bi problem olsa doktorun söylerdi zaten.
içini ferah tut,inşallah allah gönlümüze göre verir canım,nazlı bebişlerimiz bizi çok bekletmezler.

merhaba bende ocak 26 da 9 haftalık bebeğimi düşürdüm

geçmiş olsun canım,inşallah ikinci hamileliğimiz sağlıklı geçer ve bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız.
burdaki tüm arkadaşlar aynı acyı yaşadı,ama çok şükür toparlandık.zaman herşeyin ilacı gerçekten.bak 9 tane hamilemiz var
çalışmalara tam gaz devam:asigim:bizde o müjdeli haberi sırayla burda paylaşacağız inşallah.:CüvCüv::Saruboceq:
içini ferah tut,öpüyorum seni canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…