- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.981
ay kıslar nerdesiniz yaa?hafta sonu diye tatil yapıyosunuz dimii?oohh kocişlerde yanınızda.ALLAH ayırmasın kocişlerinizden fıstıklarım,hayırlısıyla bebişlerde geldimi tamam değmeyin keyfinize.kıslar benim kociş bugün yok sabahtan beri hastanede,daha kayınvaldem iyileşmeden kocişin dayısının oğlu inşaattan düşmüş.iki ayağının topuğu ve beli kırılmış,moralim o kadar bozukki anlatamam 4 çocuğu var RABBİM yardım etsin nişş..
evet canım zaten onu sadece bizim gibi uzun süre bekleyipte bulduğu anda kaybedenler anlar ancak
saol canım, benim şimdilik herşey yolunda, inşallaaaah aynı sorunlarla yine karşılaşmayızz hiçbirimiiizz. güzel haberlerinizi bekliyorrruuuzzz..mehtapcım geçmiş olsun canım Allah tez zamanda ayağa kaldırsın şifasını versin
bilgecim geçiş olsun canım Allahım birdaha yaşatmasın.benimde kasım başında gelmişti kanamam düştü bebeğim.3-4 gün olmuştu hamıle olduğumu öğrenmem.tam anlayamadan.
ne diyelım Allah büyük,herseyın hayırlısı olsun.bizde anniş olcaz canım,umudunu yitirme bitanem.
bak hamişlerimiz var teyze olcaz,arkadanda biz geliriz inşşş AMİNNNN
öptüm kızlar.inş hamişlerimiz herşeyi yolundadır.iyi bakın kendinize.öptümm hepinizi tekrar iyigeceler....
fundişim canım nasılsın,senin günün geçti dimi?inşallah güzel haberi verirsin bize bugün,dua edicem canım senin için.çok heyecanlandım valla ya,artık tek tek o mutlu haberi vermeliyiz burda.inşallah.
merhaba kızlar benim 3 gün geçti ilk tahlilimde negatif çıktı akşama bir tane daha yapacağım.geçen sene bu zamanlar bir düşük yaşamıştım.şimdi eğer bebek varsa düşer diye çok korkuyorum.biraz önce okulun servisiyle geldim.acaba sarsıntıyla düşermi offffffff bana yardım edermisiniz acaba varsa otobüse binince birşey olurmu.[/QUOTE
canım kasma kendini bu kadar,tedirginliğini çok iyi anlıyorum ama kendini bu kadar koyverme hemen.doktorum bana bebek öyle kolay kolay düşmez demişti,sağlıklı bir gebelikse eğer istersen ip atla,oyna zıpla onlardan bişe olmaz demişti,ama risk varsada istersen tüm gün uzan,yataktan çıkma bebek hayatla bağdaşmıyorsa her şekilde kaybedilir demişti.
inşallah hamilesindir canım,istersen kanda bi baktır bugün.otobüse binmekle bi sorun olmaz yani takma kafana,rahat ol.çok ağır işlerde çalışan hamile bayanlar var onu düşün.allahım herşeyin hayırlısını versin,güzel haberlerini bekliyoruz.
çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm.acil şifalar diliyorumay kıslar nerdesiniz yaa?hafta sonu diye tatil yapıyosunuz dimii?oohh kocişlerde yanınızda.ALLAH ayırmasın kocişlerinizden fıstıklarım,hayırlısıyla bebişlerde geldimi tamam değmeyin keyfinize.kıslar benim kociş bugün yok sabahtan beri hastanede,daha kayınvaldem iyileşmeden kocişin dayısının oğlu inşaattan düşmüş.iki ayağının topuğu ve beli kırılmış,moralim o kadar bozukki anlatamam 4 çocuğu var RABBİM yardım etsin nişş..
kızlar ben hala kırmızı kart yemedim ama beklemedeyim sizce ne kadar daha bekleyim normal tarih 12 si idi
inşallah aba napim elimde değil stres yapıyorum yıllardır doktora gitmekten yoruldum artık ben illada doktora gitmek zorundamıyım hamile kalmak için yıllardır olmuyo yeni değilki galiba artık sıkıldım uğraşmaktan çevremde benden sonra evlenenlerin bile 3 4 hatta 5 abartmıyorum 6 çocuklular bile var ben evlendiğimden beri korunma nedir bilmedim ama genede olmuyo bi sorunda yok olmaması için ama genede olmuyo belkide bi zamanı var yada nasibimde ikinci çocuk yok nebilim allah oğluma uzun ömür versin sizede kolay doğumlar yavrusu olanlarada analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin allahım AMİN..
selam kızlar yeni bir haftaya merhabaaa
umarım güzel ve hayırlı bir hafta olur hepimiz için ben dün gece yarısı kırmızı kartı gördüm hemde acayip sancılı...
hayırlısı bu ay da değilmiş demekki.amann zaten keyfe keder yapılan işten de bu kadar olur herhalde:dilcikar:
herkes iyidir umarım bende iyim valla .şimdi mi,s gibi lahana suyumu içmeye gidiyorum.fırsattan istifade bebek gelmeden forma girmem gereksositososito.öpüyorum hepiniziiia.s.
merhaba kızlar benim 3 gün geçti ilk tahlilimde negatif çıktı akşama bir tane daha yapacağım.geçen sene bu zamanlar bir düşük yaşamıştım.şimdi eğer bebek varsa düşer diye çok korkuyorum.biraz önce okulun servisiyle geldim.acaba sarsıntıyla düşermi offffffff bana yardım edermisiniz acaba varsa otobüse binince birşey olurmu.
özlemcim çok saol canım bende iyiyim umarım bebişte iyidir. yarın bakırköydeki hastaneye gideceğim ayrıntılı ultrason için sanırım orda kesin söyler dr'umuz. bakırköyde beni takip eden dr aylin hanım değil ama ordakilerde tatlılar. ama aylin hanımın yerini kimse tutamaz di mi?aylinciiim,ben iyiyim sen nasılsın bitanem?bebiş nasıl,geçmişi okudum,erkek olabilir demiş doktor öylemi.ayy ne güzel ya,kesin olarak ne zaman belli oluyo cinsiyet?sağlıklı sıhhatli olsunda canım,kız erkek farketmez.ben dua ediyorum inşallah benim ikizlerim olur diye:)
sende rahatsızlanmışsın canım bayramda çok geçmiş olsun,aman korkutma bizi dikkat et canım kendine.
inşallah canım,o güzel haberi vereceğim günü iple çekiyorum,dua edin bizler için.hamişler kervanına bizde katılalım.
selam kızlar yeni bir haftaya merhabaaa
umarım güzel ve hayırlı bir hafta olur hepimiz için ben dün gece yarısı kırmızı kartı gördüm hemde acayip sancılı...
hayırlısı bu ay da değilmiş demekki.amann zaten keyfe keder yapılan işten de bu kadar olur herhalde:dilcikar:
herkes iyidir umarım bende iyim valla .şimdi mi,s gibi lahana suyumu içmeye gidiyorum.fırsattan istifade bebek gelmeden forma girmem gereksositososito.öpüyorum hepiniziiia.s.
merhaba arkadaslar nasısınız ıyısınız ıns
coktandır uzulmeyım dıye yazmadım takıp edıyorum ama
en son rahı fılmı cektırdım tek tupum kapalı cıktı bırde kıstım var 4 cm cıvarı basıt kıst
dr deneyın 3 ay olmazsa gel dedı ama denememızde bu ay 8. ayımız
2 dusuk yaptım bu ucuncu olacak nasıpse tabı
ne yapcaz bılmıyorum tup acmak zor tupu kaybedebılırız amelıyata gerek yok dedı dr. tektuplede hamıle kalırsın kolaylıkla dedı ama nette sansımın yarıyarıya ındıgını okudum
Allah hepımızın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?