- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.161
slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.ben pek iyi değilim malesef.babam kalp krizi geçirmiş,acil ameliyat demiş doktor,3 damarıda tıkalıymış.bende yanında olmak istiyorum,adanaya ailemin yanına gitmek istiyorum ancak ya hamileysem yolculuk,uçak zararlı olabilir.
şuan en erken pazar gidebilirim.adetime 6 gün kaldı,bu arada yeni adet tarihim 30 yada 31 aralık,adetim 17 gün sürdüğü için bu doğru tarih sanırım.fundacım tarihimi değiştirirsen sevinirim cnm.
size sormak istediğim gebelik varsa idrar testinden iyi sonuç alamam kan testi şuan kesin sonuç verirmi acaba kızlar?
bide eczanelerde hassas idrar testleri varmış,döllenmeden 7 gün sonra doğru sonucu veriyomuş.ondan mı alsam yoksa kanda mı baktırsam.
bide ateşimi ölçtüm sabah 36.4 çıktı.gebelik varsa 37nin üstünde olmalıymışyani büyük ihtimal gebe değilim,deneyen oldumu bunu?
ne yapmalıyım kızlar,yardım edin nolur.negatifse pazar gidicem bi aksilik çıkmazsa inşallah.
cnm ateş herkese göre değişir ona bakma sen 3 ay ölçmen lazım bunu anlamak için.. oyüzden en sağlamı kan testi cnm..slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.ben pek iyi değilim malesef.babam kalp krizi geçirmiş,acil ameliyat demiş doktor,3 damarıda tıkalıymış.bende yanında olmak istiyorum,adanaya ailemin yanına gitmek istiyorum ancak ya hamileysem yolculuk,uçak zararlı olabilir.
şuan en erken pazar gidebilirim.adetime 6 gün kaldı,bu arada yeni adet tarihim 30 yada 31 aralık,adetim 17 gün sürdüğü için bu doğru tarih sanırım.fundacım tarihimi değiştirirsen sevinirim cnm.
size sormak istediğim gebelik varsa idrar testinden iyi sonuç alamam kan testi şuan kesin sonuç verirmi acaba kızlar?
bide eczanelerde hassas idrar testleri varmış,döllenmeden 7 gün sonra doğru sonucu veriyomuş.ondan mı alsam yoksa kanda mı baktırsam.
bide ateşimi ölçtüm sabah 36.4 çıktı.gebelik varsa 37nin üstünde olmalıymışyani büyük ihtimal gebe değilim,deneyen oldumu bunu?
ne yapmalıyım kızlar,yardım edin nolur.negatifse pazar gidicem bi aksilik çıkmazsa inşallah.
fundacım bi senlede denk gelemedık hee,özledım kız:1hug: boyyna gezıyon dımı,senı gezentı senııı :jeyyar: ayy gez valla arkadasım ayıptır sölemesı bende cok severım gezmıyı kaydirigubbakcemile5 bende pek gıremıyorum aslında sıcak sobanın basında yatmak daha ıyı gelıyo valla.neyse kendıne dıkkat et canım cok cok öpüyorum senı
ya kızlar hakket bu nerıman nerde.o ugramadan yapmazdı merak ettım inşallah internetınde falan bı sorun vardırda ondan girememıstır.aman baska bı sorun olmasında
özlemcim çok geçmiş olsuuuunn, çok üzüldüm allah acil şifalar versin.slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.ben pek iyi değilim malesef.babam kalp krizi geçirmiş,acil ameliyat demiş doktor,3 damarıda tıkalıymış.bende yanında olmak istiyorum,adanaya ailemin yanına gitmek istiyorum ancak ya hamileysem yolculuk,uçak zararlı olabilir.
sağolun kızlar,yarın kanda test yaptırcam, sonucu yazarım.
öpüyorum herkesi.
slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.ben pek iyi değilim malesef.babam kalp krizi geçirmiş,acil ameliyat demiş doktor,3 damarıda tıkalıymış.bende yanında olmak istiyorum,adanaya ailemin yanına gitmek istiyorum ancak ya hamileysem yolculuk,uçak zararlı olabilir.
yeliz canım babacığına çoook geçmiş olsun inanki çok üzüldüm RABBİM'den acil şifalar dilerim.canım inşşş hamişsindir.slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.ben pek iyi değilim malesef.babam kalp krizi geçirmiş,acil ameliyat demiş doktor,3 damarıda tıkalıymış.bende yanında olmak istiyorum,adanaya ailemin yanına gitmek istiyorum ancak ya hamileysem yolculuk,uçak zararlı olabilir.
mehtapcım canım benim üzüldüm kızın adına uzakmı oturuyor senden inşallah en kısa zamanda seni ve kızını üzen bütün sorunlar kalkar ortadan..kaç yaşında kızın?
havacım geçmiş olsun.Rabbim fazla bekletmez inşş canım.bebişin ne kadarlıktı tatlım?Bende ekim ayının sonunda düşük yaptım tekrar hamile kalmak için çok çok dualar ediyorum inş isteyen herkese nasip eder bu güzel duyguyu
kaldı 1
normalde 28 gün olan adetim düşük sonrası 30. gün gelmişti
ondan bekliyorum 30. günü
kalbim pıt pıt umarım güzel haberler veririm size
kaldı 1
normalde 28 gün olan adetim düşük sonrası 30. gün gelmişti
ondan bekliyorum 30. günü
kalbim pıt pıt umarım güzel haberler veririm size
Bende ekim ayının sonunda düşük yaptım tekrar hamile kalmak için çok çok dualar ediyorum inş isteyen herkese nasip eder bu güzel duyguyu
FUNDAAAAAAAAAAA'cımm HEMŞOOOMMMMMMMMMMM çok çalışmak lazım çokkkkkkk :)
valla canım denk gelemiyoruz bir türlü.he valla tam gezentiyim ben .annem böylelerine elekçi karısı der. ahande benim işte ofundacım bi senlede denk gelemedık hee,özledım kız:1hug: boyyna gezıyon dımı,senı gezentı senııı :jeyyar: ayy gez valla arkadasım ayıptır sölemesı bende cok severım gezmıyı kaydirigubbakcemile5 bende pek gıremıyorum aslında sıcak sobanın basında yatmak daha ıyı gelıyo valla.neyse kendıne dıkkat et canım cok cok öpüyorum seni
ya kızlar hakket bu nerıman nerde.o ugramadan yapmazdı merak ettım inşallah internetınde falan bı sorun vardırda ondan girememıstır.aman baska bı sorun olmasında
slm canlarııımmm,bi hamişimiz daha var he.ayyy ne güzel ya maşallah.
ben biliyodum ama bu aralık ayı çok bereketli çoookk,ay sonuna kadar vakit var inşallah daha çok hamişimiz olur.
darısıbizlerin başına inşallah.
aylincim yakalayamadım canım seni,iyiyim arkadaşım sağol.geçen ay adetim 17 gün sürdüğü için bu aydan pek umudum yok,ama kısmet belli olmaz tabi.allahım sağlıklı sıhhatli bi bebek nasib eder banada hepimizede inşallah.sen nasılsın canım,bebiş nasıl annesi? havalar soğudu iice dikkat et canım kendine.:CüvCüv:
fundişimmm canım benim ya,sıra bize geliyo inşallah.önümüzdeki ay beraber eylül annelerine geçiş yapcaz inşallah:Saruboceq: doktora gittinmi senin yumoşlar ne alemde,bende bu ay adette doktora gideyim diyorum.benim yumoşlara bi baksın.benim istememle yumurta takibi yaparmı doktor fundiş,yoksa daha erken bi kaç ay sonra gel dermi?ayy kafam karışık yaa,allahım sen hepimize hayırlısını ver yarabbim.:Saruboceq:
yeliz canım babacığına çoook geçmiş olsun inanki çok üzüldüm RABBİM'den acil şifalar dilerim.canım inşşş hamişsindir.
nilaycım teşekkür ederim tatlım inşallah sorunları biter hayırlısıyla, bide ayrı eve çıkar inşşş.kıslar dua edin kaynanası evini ayırsın yavrumun:Saruboceq:uzak değil,3 sokak var aramızda.canım 20 yaşında daha.evleneli ağustosta ikiyılı bitti.aaahh aaah keşke okulunu bırakmasaydı,evlenmeseydiisenağlama
canım cok gecmıs olsun babana acıl şifalar dılıyorum.bence kanda baktır canım pazar gunune daha cok var.sen garantı olsun dıe cumartesı sabahı baktır daha yaklasmıs olursun adet tarıhıne daha garantı bı sonuc cıkar.cunku gec döllenme falansa belkı 6 gun varken cıkmayabılır.hayırlı olsun canım haberlerını beklıyortuz :1hug:slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.ben pek iyi değilim malesef.babam kalp krizi geçirmiş,acil ameliyat demiş doktor,3 damarıda tıkalıymış.bende yanında olmak istiyorum,adanaya ailemin yanına gitmek istiyorum ancak ya hamileysem yolculuk,uçak zararlı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?