Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım ewet geçen ay ben hamişke ateşim hep yüksekdi.bence kan testi yaptır.bu arada çok geçmiş olsun acil şifalar babana a.s.

cnm ateş herkese göre değişir ona bakma sen 3 ay ölçmen lazım bunu anlamak için.. oyüzden en sağlamı kan testi cnm..

çok geçmiş olsun...senağlama

tubişim hayırlı haberlerini bekliyoruzz, çıkınca haberleşelim olur mu??
çok merak ediyorum dualarım seninle...
nerimanla facebookta karşılaşıyoruz arasıra, yazdım ona nerelerdesin diye ama bakalım yazar muhakkak..

özlemcim çok geçmiş olsuuuunn, çok üzüldüm allah acil şifalar versin.
şu anda hamile olsan bile yolculuğun bir zararı olmaz diye biliyorum ben, yani zaten bebeğin inşallah vardır ve miniciktir. 7 aya kadar istediğin seyehati yapabiliyorsun tatlım, bu kadar sıkma kendini.

canım babana acil şifalar diliyorumm..en iyisi kanda baktır sen en garantisi olur bence de..eczanedeki bahsettiğin testi ben bulamadım...

özlemcim çook geçmiş olsun hayatım babacığına...
fortel ultra hassas gebelik testi var ilişkiden 7 gün sonra doğru sonuç veriyormuş..ben yapmıştım ama o zaman hamile değildim..

mehtapcım canım benim üzüldüm kızın adına uzakmı oturuyor senden inşallah en kısa zamanda seni ve kızını üzen bütün sorunlar kalkar ortadan..kaç yaşında kızın?

kaldı 1
normalde 28 gün olan adetim düşük sonrası 30. gün gelmişti
ondan bekliyorum 30. günü
kalbim pıt pıt umarım güzel haberler veririm size

yeliz canım babacığına çoook geçmiş olsun inanki çok üzüldüm RABBİM'den acil şifalar dilerim.canım inşşş hamişsindir.
mehtapcım canım benim üzüldüm kızın adına uzakmı oturuyor senden inşallah en kısa zamanda seni ve kızını üzen bütün sorunlar kalkar ortadan..kaç yaşında kızın?

nilaycım teşekkür ederim tatlım inşallah sorunları biter hayırlısıyla, bide ayrı eve çıkar inşşş.kıslar dua edin kaynanası evini ayırsın yavrumun:Saruboceq:uzak değil,3 sokak var aramızda.canım 20 yaşında daha.evleneli ağustosta ikiyılı bitti.aaahh aaah keşke okulunu bırakmasaydı,evlenmeseydiisenağlama

Bende ekim ayının sonunda düşük yaptım tekrar hamile kalmak için çok çok dualar ediyorum inş isteyen herkese nasip eder bu güzel duyguyu
havacım geçmiş olsun.Rabbim fazla bekletmez inşş canım.bebişin ne kadarlıktı tatlım?
kaldı 1

canım dualarım tüm hamiş ve bebiş isteyenlere.EY BÜYÜK ALLAH'IM sen tüm hamişlerimizin bebişlerini koru,hayırlısıyla gül kokularını duyup kucaklarına almayı nasip et.bebiş isteyenleride fazla bekletme RABBİM bir an önce hamiş kalmalarını ve hayırlısıyla kucaklarına almayıda nasip et sana yalvarırım ALLAH'IM sen dualarımı kabul et AMİİİİİİN.

kaldı 1

inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum

Bende ekim ayının sonunda düşük yaptım tekrar hamile kalmak için çok çok dualar ediyorum inş isteyen herkese nasip eder bu güzel duyguyu

geçmiş olsun arkadaşım.allah olamayan bütün arkadaşlarıma nasip eder inşallah.tam sevinmişken hevesimiz kursağımızda kaldı .allah bir daha kötü günler yyaşatmasın evlatlarla sınamasın bizleri

geçmiş olsun canım baban için çok üzüldüm .acil şifalar diliyorum.
kan testi kesin sonuç verir canım.bak ben ateş işinden falan anlamam.onu bumuyani ye(kadriyeye) sorcan durmadan işeyip bakan o .
inşallah güzel haberlerini alırız canım

FUNDAAAAAAAAAAA'cımm HEMŞOOOMMMMMMMMMMM çok çalışmak lazım çokkkkkkk :)

ah hemşoom ah.çalışim çalişim olmiiii valla canım denk gelemiyoruz bir türlü.he valla tam gezentiyim ben .annem böylelerine elekçi karısı der. ahande benim işte o
ha bin yaşa tuğbacım ya bend enerimanı sorcaktım ne zamandır yok ortalarda.ay inşallah hamiş falandır da ondan gelemiyodur.
hülyacım senden de ses çıkmadı hiç iyisindir umarım .

inşallah özlemcin inşallah.yok tatlım ben bu ay gitmiycem dr.yumoşlarla kafamıza göre takılcaz biz.başlıyo güreş günlerimizi.hayda breeee

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

gül84........................... 12 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
cancer..........................28 aralık
sumy............................29 aralık
minik kelebek(özlem).....30 aralık
Bumuyani......................03 ocak
neriman83......................08 ocak
Lolo...............................12 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
sweet baby......................????
funda72............................???
Karamelek07....................????
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş

ahh canım çok erken evlemiş ama hayırlısı artık inşallah cadı kayın validesi evini taşır çoook uzaklarada rahat eder küçük aylinimiz ...:Saruboceq:

Merhaba kızlar, bu siteye daha dğn katıldım ama ne zamandır üye olmak istiyordum.Çünkü kadın dayanışması çok önemli ve burda gebelikle ilgili birbirimizi dinliyor ve moral vermeye çalışıyoruz.İlk başta herkeze çok teşekkür ediyorum.Benim sorunuma gelince bende 1 sene oldu evleneli 3 ay önce 3.ayıma gireceğim sıralarda bebeğimi düşürüdm.Benim daha doğrusu karnımda ölmüş ve 1 hafta o şekilde dolaşmışım farkında olmadan.Kanamam ve kasık ağrılarım başlayınca zaten anormal bir durumun olduğunu farketmiştim.eşimle gittik ve o benden daha üzüldü ve çok ağladı bu beni daha çok etkiledi, çünkü ikimizde çok seviyoruz çocukları ve alıştırmıştık kendimizi bu duruma.Bu nedenle yeni yeni kendime gelemye başladım ama arada aklıma gelmiyo değil fakat tekrar şimdi hamile kalmak istiyorum.doktorum bana beklememe gerek olmadığını düşükle ilgili hiçbir sorunumun olmadığını, hiç düşük yapmamış biri kadar sağlıklı olduğumu söyeldi o yzüden fazla beklememe gerek yokmuş.Bakalım bu ay ne olacak ilk başta adetim 1.5 ay sonra oldu ilaç kullandım.daha sonra düzene girdi şimdi ilk 1 aralıkta oldum adet, ve sabırsızlıkla bekliyorum.Fortel erken gebelik testleri var.Ama ben pek güvenmiyorum ona ilk gebe kalmadan öncede yapmıştır negatif çıkmıştı.Onedenle adetimin geçmesini bekliyorum bakalım işallah tekrar aynı mutluluğu yaşar ve sizinle bu mutluluğumu paylaşırım ve sonuna kadar gider.Kadın olmak gerçekten çok zor.Herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin allah..

canım cok gecmıs olsun babana acıl şifalar dılıyorum.bence kanda baktır canım pazar gunune daha cok var.sen garantı olsun dıe cumartesı sabahı baktır daha yaklasmıs olursun adet tarıhıne daha garantı bı sonuc cıkar.cunku gec döllenme falansa belkı 6 gun varken cıkmayabılır.hayırlı olsun canım haberlerını beklıyortuz :1hug:

ayy kızlar dün giremedım fazla yorgundum bıraz 1 saat gıdıs bı saat gelıs bıde kar vardı kaldık yolda tam bı çileydı yanı.ama bebegımın kesesını görmek benı cok mutlu ettı.vajınal ultrasonda bı sorun vardı üstten baktık mecburen 6+4üm keseyı gördük ama kalp atısınını duyamadık üstten baktıgımız için.inşallah haftayada kalp atısını duyarım mınık kelebegımın.cok güzel bı duygu Allah ım isteyen herkeze nasip etsın inşallahhhhhhh

selam arkadaşlar bugun 30u tamamladım hiç belitri yok umarım hastalanmam :) dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif ama ümidim bitmedi hala bugun gelmezse yine bakacam gerçi geçen sefer adet günümde 2 gün önce belli olmuştu düşük yaptığım bebekte
birde size birşey sormak istiyorum karın bölgem 3 gündür fena halde kaşınıyor nedeni ne olabilir? bilen var mı?

bebeğimi düşüreli 4 ay oldu fakat hala hamile kalamadım. sizde de böyle bir durumla karşılaşan varmı. beni siz anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…