Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

gül84........................... 12 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü..................25 aralık
cancer..........................28 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)......04 ocak
neriman83......................08 ocak
Lolo...............................12 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
sweet baby......................????
funda72............................???
Karamelek07....................????
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş

slm canlarııımmm,bi hamişimiz daha var he.ayyy ne güzel ya maşallah.
ben biliyodum ama bu aralık ayı çok bereketli çoookk,ay sonuna kadar vakit var inşallah daha çok hamişimiz olur.
darısıbizlerin başına inşallah.
aylincim yakalayamadım canım seni,iyiyim arkadaşım sağol.geçen ay adetim 17 gün sürdüğü için bu aydan pek umudum yok,ama kısmet belli olmaz tabi.allahım sağlıklı sıhhatli bi bebek nasib eder banada hepimizede inşallah.sen nasılsın canım,bebiş nasıl annesi? havalar soğudu iice dikkat et canım kendine.:CüvCüv:
fundişimmm canım benim ya,sıra bize geliyo inşallah.önümüzdeki ay beraber eylül annelerine geçiş yapcaz inşallah:Saruboceq: doktora gittinmi senin yumoşlar ne alemde,bende bu ay adette doktora gideyim diyorum.benim yumoşlara bi baksın.benim istememle yumurta takibi yaparmı doktor fundiş,yoksa daha erken bi kaç ay sonra gel dermi?ayy kafam karışık yaa,allahım sen hepimize hayırlısını ver yarabbim.:Saruboceq:

tüm hamiş arkadaşlarımı kutluyor ve tebrik ediyorummm..harikasınız valla içim açıldı okudukçaa..hayırlısı ile sağsalim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin RABBİM.darısı ARTIK bizlerin başına..

fundacım senin akabinde tüm hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum liste bayagu genişlemiş allah hepinize sağlıklı sıhhatli bir şekilde çocuklarınızı kucagınıza almayı nasip etsin benim 28 gün doldu bugün ama geçen ay 30uncu gün olmuştum ondan 25ini bekliyorum gamyoncuiremsu ve kendimi test yapmamak için zor tutuyorum :sm_confused: umarım güzel haberler veririm size hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız BOL HAMİŞ'Lİ GÜNLER :CüvCüv:

ahh canım benim sen cesaretliydin tatlım iyiki bırakmışsın korunmayı bak ne güzel bebişin hemen geldi sağ sağlim kucağına almak nasip olsun canım hihoyyyt
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bendeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmm allahıma şukurler olsunnnnnnnnnnnnn
tebrik ederim ne güzel bir ay bu böylekaydirigubbakcemile2
mehtapcım nasılsın tatlım..hülyanın kızı oluyormuş canımcım..
nerimanı soracaktım bende sen benden önce davranmışsın inşallah iyidir..
tebrik ederim azracım bence kendine doğru çekme bulantıları ağrıları inşallah hiç biri olmaz..inan bana baş ağrılarına dayanılmıyor..sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..
FUNDAAAAAAAAAAA'cımm HEMŞOOOMMMMMMMMMMM çok çalışmak lazım çokkkkkkk :)

ahh canım fundamın ne kadar çalıştığını tahmin edemezsin ahh nasıl düzenlidir bizim kokoşumuz her konuda...

evet canım biz ayagımızı sürtüyoruzzz sizide peşimizdeb sürüklüyoruz inşallah :1hug:
canım nasılsın denk gelemedık.ayy ben yarın doktora gıdıyorum inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olur ve hemen sizlerle paylasırımmm......
aaa cok sevındım hadı hayırlı olsun bakalım,sendmı agustos annesı oluyosun yoksammmmyerimseniben
tubişcim yarındı dimi senin doktor randevun güzel haberler ver bize canım benim.. kalp atışınıda duyarsın pıt pıt inşallah..

nasılsın canım :1hug: görüşemedık nezmandır senle.evet yaa yarın randevum cook heycanlıyım inşallah sorunsuz gecer muayene ve ınsallah kese ve kalp atısını görürüm meleğimin.cok heycanlıyım güzel haberlerle dönmek nasip olsun doktordan hemende gelınce paylasırım sizlerle.

fundacım bi senlede denk gelemedık hee,özledım kız:1hug: boyyna gezıyon dımı,senı gezentı senııı :jeyyar: ayy gez valla arkadasım ayıptır sölemesı bende cok severım gezmıyı kaydirigubbakcemile5 bende pek gıremıyorum aslında sıcak sobanın basında yatmak daha ıyı gelıyo valla.neyse kendıne dıkkat et canım cok cok öpüyorum senı

ya kızlar hakket bu nerıman nerde.o ugramadan yapmazdı merak ettım inşallah internetınde falan bı sorun vardırda ondan girememıstır.aman baska bı sorun olmasında

ahh canım benim sen cesaretliydin tatlım iyiki bırakmışsın korunmayı bak ne güzel bebişin hemen geldi sağ sağlim kucağına almak nasip olsun canım hihoyyyt

Sağol tatlım inşallah hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bu arada arkadaşlar beni tebrik eden ve karşılık veremediğim birileri varsa nolur beni affetsinler, bilgisayar başında mümkün olduğu kadar az kalmaya çalışıyoruum korkumdan. Sabah uyandığımda gerinmekten bile çekinir vaziyetteyim kusuruma bakmayın olur mu:sm_confused:Hepiniz aklımdasınız yoksa jader arkadaşlarım benim:asigim:a.s.

Son düzenleme:
anammm hamişler,annişler çoğalıyoooo maşallahhhh tebrik ederimkızlar hepinizi....
çoğalıyo liste valla.çok mutlu oluyorum yaaaa...Allahım nazarlardan saklasın hepiniziiii.....
çokkkk öpüyorum sizi.kucak dolusu sevgiler......

Bende ekim ayının sonunda düşük yaptım tekrar hamile kalmak için çok çok dualar ediyorum inş isteyen herkese nasip eder bu güzel duyguyu

slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.ben pek iyi değilim malesef.babam kalp krizi geçirmiş,acil ameliyat demiş doktor,3 damarıda tıkalıymış.bende yanında olmak istiyorum,adanaya ailemin yanına gitmek istiyorum ancak ya hamileysem yolculuk,uçak zararlı olabilir.
şuan en erken pazar gidebilirim.adetime 6 gün kaldı,bu arada yeni adet tarihim 30 yada 31 aralık,adetim 17 gün sürdüğü için bu doğru tarih sanırım.fundacım tarihimi değiştirirsen sevinirim cnm.
size sormak istediğim gebelik varsa idrar testinden iyi sonuç alamam kan testi şuan kesin sonuç verirmi acaba kızlar?
bide eczanelerde hassas idrar testleri varmış,döllenmeden 7 gün sonra doğru sonucu veriyomuş.ondan mı alsam yoksa kanda mı baktırsam.
bide ateşimi ölçtüm sabah 36.4 çıktı.gebelik varsa 37nin üstünde olmalıymışyani büyük ihtimal gebe değilim,deneyen oldumu bunu?
ne yapmalıyım kızlar,yardım edin nolur.negatifse pazar gidicem bi aksilik çıkmazsa inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…