- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.141
cnmmm 28 aralık cancer.. teşekkürlerr:)))
rica ederim canım.hoşgeldin bu arada ben funda .a.s.
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
gül84........................... 12 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü..................25 aralık
cancer..........................28 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)......04 ocak
neriman83......................08 ocak
Lolo...............................12 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
sweet baby......................????
funda72............................???
Karamelek07....................????
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
ahh canım benim sen cesaretliydin tatlım iyiki bırakmışsın korunmayı bak ne güzel bebişin hemen geldi sağ sağlim kucağına almak nasip olsun canım hihoyyytCanım çok sağol. Bu mutluluğumda senin de payın olduğunu inkar edemem. İlk hamile kaldığında bana çok cesaret vermiştin korunmayı bırakabileceğime dair. Bıraktım ve 2. ayımda hamileyimkaydirigubbakcemile2
tebrik ederim ne güzel bir ay bu böylekaydirigubbakcemile2kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bendeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmm allahıma şukurler olsunnnnnnnnnnnnn
mehtapcım nasılsın tatlım..hülyanın kızı oluyormuş canımcım..kadriyecim canım çok bekletmiş nazlın seni.inşş bütün tahlilleriniz herşey temiz çıkar ve filmden sonra hemencecik hamiş kalırsın...kıslaaaar nerdesiniz,nasılsınız?hamişlerimiz yeğenlerimize iyi bakın ,sizlerde kendinize dikkat edin.hee bu arada nerimandan haberi olan varmı? artık pek girmiyo inşallah bi sorunu yoktur.hülya hadi canım sende uğrada yeğenimiz prensmi,prensesmi öğrenelim artık.şimdilik çıkmak zorundayım.kociş gelmek üzere biraz süslenip püsleniym barii....hepinizi çok çok öpüyorum bacılarım beniiim.
tebrik ederim azracım bence kendine doğru çekme bulantıları ağrıları inşallah hiç biri olmaz..inan bana baş ağrılarına dayanılmıyor..sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..BENDE HAMİŞİM YAA 6 AYDIR ELİMDE TESTLE GEZERKEN BUGUN 6.HAFTASI ALLAHIMA BİN ŞÜKÜRLER OLSUN RAZIYIM BEN BEL AĞRILARINA MİDE BULANTILARINA KİLO ALMAYA BAŞ AĞRILARINA KESİNLİKLE RAZIYIM...SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBİŞİM....hihoyyyt
FUNDAAAAAAAAAAA'cımm HEMŞOOOMMMMMMMMMMM çok çalışmak lazım çokkkkkkk :)
evet canım biz ayagımızı sürtüyoruzzz sizide peşimizdeb sürüklüyoruz inşallah :1hug:kızlar hamiş listemiz çoğalmış ya ne güselll tüm hamişleri kutluyorum.tebrik ederim arkadaşlarım.sağlıklı ve güsel bir hamılelık gecirmeniz dileğiyleeea.s.
hadi siz önden biz arkadan inşşşş.....
inş herkesin keyfi yerindedir.hepinizi öpüyorum arkadaşlar....
canım nasılsın denk gelemedık.ayy ben yarın doktora gıdıyorum inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olur ve hemen sizlerle paylasırımmm......yaprakçım tebrik ederim canım,allahım tamamına erdirsin inşallah.bebeğinde sende sağlıklı bir 9 ay geçirirsin umarım.
ayyy ne güzel ya hamişler çoğalıyoooo,sıra bize geliyo kızlarrrr.kimse umudunu kaybetmesin,bu ay olmazsa öbür aya inşallah orta katı kiraya vercez:)
aaa cok sevındım hadı hayırlı olsun bakalım,sendmı agustos annesı oluyosun yoksammmmyerimsenibenBENDE HAMİŞİM YAA 6 AYDIR ELİMDE TESTLE GEZERKEN BUGUN 6.HAFTASI ALLAHIMA BİN ŞÜKÜRLER OLSUN RAZIYIM BEN BEL AĞRILARINA MİDE BULANTILARINA KİLO ALMAYA BAŞ AĞRILARINA KESİNLİKLE RAZIYIM...SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBİŞİM....hihoyyyt
tubişcim yarındı dimi senin doktor randevun güzel haberler ver bize canım benim..kalp atışınıda duyarsın pıt pıt inşallah..
ahh canım benim sen cesaretliydin tatlım iyiki bırakmışsın korunmayı bak ne güzel bebişin hemen geldi sağ sağlim kucağına almak nasip olsun canım hihoyyyt
canım olduğun ilk günü saat kaç olursa olsun ilk gün diye saymamı banad dr2um söylemişti..
benim adet düzenim bebk düşünmüyorken 26-27 günde idi, korunmayı bırakınca 28-30 olmuştu.
bazen değişiklikler oluyo tatlım. doğum yaptıktan sonra tekrar 26*27 olmuştu hatta hamileliğimi 25. günde öğrendim kaydirigubbakcemile3 ne kadar erken di mi:))
en yakın zamanda alıcaz müjdeyi mehtapcıııım, iyi yüreğini yerim seniinn kaydirigubbakcemile2
aylinim çok sağol canım yaa.he bu arada benim evli kızım senin adaşın datluum.düzenim bozulmasında ondan korkuyorum canım.gerçi 2 aydır stres içindeyim.malum hastalarımız var,canım bide kızımın derdi beni mahvetti,önceleri kaynanası ,şimdide eşiyle sorunları var.benim yavrum daha küçük yaa,kıyamam ben onasenağlama bunu bile yazarken yemin ederim gözlerim doldu.
mervecim ben kırmızıları gördüm,inşşş sendende gelir hamiş haberide hep beraber seviniriz tatlım.mehtap gülü çok teşekkür ederim inşallah hepimize uğur getirir iki gün sonra alırız güzel haberlerini inşallah..
cnm benim 28 aralık günüm fakat buayda korumalı geçtiğinden esas önümüzdeki ayı heyecanla beklicem:)
azracım çok sevindim.tebrik ederim canım.inşş sağlıklı bi hamişlik geçirir ve miss kokulu bebişini hayırlısıyla koklar bağrına basarsın canımm..BENDE HAMİŞİM YAA 6 AYDIR ELİMDE TESTLE GEZERKEN BUGUN 6.HAFTASI ALLAHIMA BİN ŞÜKÜRLER OLSUN RAZIYIM BEN BEL AĞRILARINA MİDE BULANTILARINA KİLO ALMAYA BAŞ AĞRILARINA KESİNLİKLE RAZIYIM...SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBİŞİM....hihoyyyt
canım üzülme tatlım önümüzdeki ay umarım bizde vericez müjdeli haberlerimizi.sabır
canımm fundam inşallah,inşallah ağzından bal damlıyo.RABBİM hayırlısıyla bütün bebiş isteyenlere,OCAK en geç ŞUBAT'TA önce karınlarını sonrada kucaklarını doldurur İNŞAAALLAAAAAAAAAAAAAAHAMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
gül84........................... 12 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü..................25 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)......04 ocak
neriman83......................08 ocak
Lolo...............................12 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
sweet baby......................????
funda72............................???
Karamelek07....................????
cancer...............................?????????
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş[COLOR
canım benim tarihi değiştirmemişsin.16 ocak tatlım bu ay çok bereketli geldi inşşş önümüzdeki ay dahada bereketli olur.hergün 10,11,12 hatta bütün hepimiz aynı gün hamiş haberlerimizi veririz canımın içiiiiiii...............
mehtapcım nasılsın tatlım..hülyanın kızı oluyormuş canımcım..
nerimanı soracaktım bende sen benden önce davranmışsın inşallah iyidir..
nilay canıım çok şükür ALLAH'IMA iyiyim.aylincimede yazdığım gibi şu an en büyük sorunum kızım....sen nasılsın bitanem minicik yiğenim nasıl?ahh canıım hayırlısı olsun,eli ayağı düzgün,sağlıklı,sıhhatli hayırlı bi evlat olur inşşş.YÜCE MEVLAM kaderini güzel yazar inşallah.....gerçektende nerişcim kendini özletti hee..
eee büyün kıslar toplandık,toplandık şarkısını ne zaman söyliycez yaa?tam birimiz çıkarken veya çıkınca öteki arkadaşımız geliyo,böyle olmuyo ama kıslar hadi toplaşak artıkım..
tuğbacım hadi canım bebişinin kalp atışlarını pıt,pıt diye duy,resminide getir nah şuraya tak,hepimiz görelim yiğenimizi.hadi kıslar yokmu yiğenlerimizin resmi???
Bende ekim ayının sonunda düşük yaptım tekrar hamile kalmak için çok çok dualar ediyorum inş isteyen herkese nasip eder bu güzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?